![]() |
Απάντηση: στο club των πονεμενων
προς εμένα ήταν αυτά δόκτορα
|
Απόσπασμα:
για να παρω αυτη την μηχανη που ουτε 2 ετων δεν ειναι και εβγαλε τετοιο προβλημα εδωσα 2 διαμαντια. μια ktmara 990 adv με tubeless ζαντες,κακια η ωρα και η στιγμη που το εδωσα. κι ενα gs 1200 esa blue,αριστο κι αυτο. η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.κι απο την πρωτη στιγμη μου πηγε στραβα το θεμα,διοτι τα εδωσα πηρα το adv και δεν πηρα τιποτα απο οσα μου ειχαν ταξει απο θεμα δωρων,ταπα λοιπον η δουλεια.ειχα ανοιξει και σχετικο θεμα. δινω τοπο στην οργη αν και δεν ειναι στο στυλ μου αυτο. τρωω φετος την δευτερη και γερη ταπα. κι ερωτω,πες οτι ειχα φυγει διημερο τωρα για το Πασχα με την γκομενα,κοπελα,γυναικα,με μια μηχανη γοητρο αξιας 20000ευρω και στο δρομο μας αφηνε,θα ελεγα <<κατεβα μωρο μου>> γιατι η μηχανη μας παρεδωσε πνευμα??? τι ωραια...και δε μιλαμε οτι παρεδωσε πνευμα απο ενα σωληνα αντλιας νερου που δεν εχει ας πουμε.αλλα απο ενα πιστονι με οτι συνεπαγεται στην συνεχεια,ειτε ταλαιπωρια,ειτε ψυχολογικο αμοκ,ειτε με οικονομικο σοκ αν ηταν εκτος εγγυησης.γιατι μιλαμε για ενα ποσο γυρω στα 4000,κι οχι κανα δυο χιλλιαρικα. λοιπον σε αυτη λοιπον την δυσαρεστη θεση να χεσω εγω το γοητρο και τα υπερ και τα κατα. sorry αλλα και τα νευρα εχουν το οριο τους,κι ας μιλησει και καποιος που εχει περασει το ιδιο προβλημα και δεν τα χει παρει,που δεν εχει χτυπησει κοκκινα... αυτο για μενα ειναι ξεφτιλικη,το να με αφησει απο τετοιο θεμα ολοκαινουρια μηχανη. κι ευτυχως που ημουν μονος. αυτα λοιπον. |
Επειδη δεν το βρισκω γραμμενο καπου πες μας αν θελεις..
Χρησιμοποιουσες σουπερ αμολυβδη? Μηπως καποιο ενισχυτικο η καθαριστικο για τα μπεκ? Ειχες μηπως βαλει μπουζι ιριδιου? |
Απόσπασμα:
οι επιλογές κάποιου είναι πάντα σεβαστές, αλλά στο μέτρο που τις αναφέρει εδώ θα πει πως αποδέχεται καλοπροαίρετες απόψεις απάνω στο θέμα, έχω να πω ότι ...... αν είχα ένα 990 adventure και μια GS με ESA, δε θα τις έδινα για να πάρω μια adventure αλλά θα έβαζα ένα τεπόζιτο adventure και ένα καλό 3βάλιτζο σετ στην GS, θα έγδυνα από περιττά βάρη την 990 , θα τις παρκάριζα πλάι πλάι και θα έφτιαχνα ένα καφέ. Αμέσως μετά θα άναβα ένα τσιγάρο (παρόλο που το έχω κόψει) και θα τις καμάρωνα !!!!!!!! (συγνώμη για το θάρρος αλλά δε κρατήθηκα ..... ) |
Ταξιδιώτη ούτε εγώ επικροτώ την ανταλλαγή που έκανες.
(άσε που μου αρέσει και έχω "σκέτη" GS έτσι κι αλλιώς) Όμως να σημειώσουμε κάτι ε (και δεν το μέτρησες στα θετικά καθόλου)... η μηχανή στο χάλι που έφτασε ΔΕΝ σε άφησε. Συνέχισε να δουλεύει. Αυτό σου λέει τίποτα; Το 990 στην ίδια κατάσταση θα δούλευε; Ψάξε το λίγο. Όπως είπα αφού ξενέρωσες (όπως κατάλαβα) πρέπει να αλλάξεις. |
Η αλήθεια είναι ότι δε με άφησε,το χω αναφέρει κιόλας πιο πριν.
Το ktm δε θα έσπαγε απλά. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Γιατί πάντα να συμβίνουν αυτά σε άτομα που συμπεριφέρονται άψογα στην μοτό τους?
Διαβολική σύμπτωση:yz Και επειδή θυμάμαι ότι φίλε ταξιδιώτη έχεις ποστάρει σε θέμα εικονικής βλάβης πως θα ένιωθες, και θυμάμαι ότι είχες πει ότι θα ξενέρωνες πολύ, προσπάθησε όσο μπορείς να κουραστείς όσο γίνεται λιγότερο ψυχολογικά από την διαδικασία. Καλή τύχη και με το καλό να βολτάρεις πάλι μαζί της.;) |
Ένα πλεονέκτημα του αερόψυκτου είναι ότι δεν σε αφήνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Εάν μάλιστα μόλις η μότο έσβησε, σταμάταγες στην άκρη και την άφηνες να κρυώσει λίγο πριν συνεχίσεις η ζημία θα ήταν πολύ μικρότερη. Ίσως να γλίτωνε εντελώς το σφάξιμο και το σημάδι από το μικρό κόλλημα να εξομαλύνονταν με την κυκλοφορία.
Ο μηχανικός τι είπε ? έδωσε κάποια εξήγηση ? Γιατί το περιστατικό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Αναφέρεις πόσο 4.000 ? τόσο κάνει ένας κύλινδρος+πιστόνι+ελατήρια σε 1200αρι ? Το εάν πάθαινε ίδια βλάβη ένα KTM ΄η άλλη μότο? Μην ορκίζεσαι αρνητικά.! Έχω δει σε συνεργεία ασύλληπτα κολλήματα με λιγότερα χιλ. … και made in Japan ! |
Ελπίζω να καλυφθεί ΟΛΗ η ζημιά από την αντιπροσωπεία (έχω κάποιες αμφιβολίες), αλλά γιατί 1μήνα+ για την επισκευή????
αργεί το ανταλλακτικό? :hmmm: |
Απόσπασμα:
Καμμια απαντηση και για μενα? |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!