![]() |
Απάντηση: Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες-Παρασκευή 12 Αυγούστ
Απόσπασμα:
Όχι δεν είναι πάντα. Έχω 3 συνδέσεις 1,OTE -2, ΤP-LINK @ η τρίτη σύνδεση είναι μέσω υπηρεσιακής γραμμής. Όταν είμαι σε θέση admin στη 2σύνδεση κανένα πρόβλημμα τα έχω όλα. Εάν είμαι σε θέση εργασίας slave απλά παίρνω τα μνμ και στέλνω. Η τρίτη σύνδεση είναι κρυπτογραφημμένη και αργή. Άρα είμαι χωρίς server ................. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εμεις τωρα παμε για τα καλοκαιρινα καφεδακια στο νησι καλη συνεχεια Γιαννη...:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
.... συνάδελφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ..... :D . |
Απόσπασμα:
Καλή όρεξη Γιώργο ... :) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλησπέρα σας, Αργύρη, Κωστή, Σταύρο, Νίκο, Γιώργο και Σοφία! Να περνάτε όμορφα και με το καλό η επιστροφή σας! Καλό απόγευμα και καλό τριήμερο σ' όλες και όλους σας! :) http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5721500_n.jpg |
[/CENTER]
Καλησπέρα σας, Αργύρη, Κωστή, Σταύρο, Νίκο, Γιώργο και Σοφία! Να περνάτε όμορφα και με το καλό η επιστροφή σας! [/QUOTE]Καλό απόγευμα και καλό τριήμερο σ' όλες και όλους σας! :) Καλο τριημερο Κωσταντινα καλα να περασετε με τον καλο σου.Καλες βουτιες:):):):) |
Απόσπασμα:
[/CENTER] Καλησπέρα σας, Αργύρη, Κωστή, Σταύρο, Νίκο, Γιώργο και Σοφία! Να περνάτε όμορφα και με το καλό η επιστροφή σας! Καλό απόγευμα και καλό τριήμερο σ' όλες και όλους σας! :) [/QUOTE] Καλό μεσημέρι Κωνσταντίνα ... :) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!