GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

Ακιs 05-01-2012 23:05

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 562331)
Δεν έχω παρόμοια εμπειρία,
δεν ξέρω τι θα συναντήσω,
αυτό που θα ήθελα είναι να αποφορτίσουμε τα παιδιά που έχουν αναλάβει αυτό το (όπως αποδεικνύεται) βαρύ φορτίο και να κλείσουν διανυκτερεύσεις σε γκρουπ λίγων ατόμων.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε ποιά μονή θα διανυκτερεύσω, ούτε έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα άτομα που θα αποτελούν το γκρουπ.

Όπότε Νίκο σε ότι αφορά το άτομό μου έχεις το ελεύθερο να το κανονίσεις όπως θέλεις.

Αργύρη ;)

Κι εγω ειμαι απολυτα συμφωνος με την αποψη του Βαγγελη.Επειδη δεν εχω προηγουμενη εμπειρια,δεν με πειραζει το που θα διανυκτερευσω.Το μονο ισως που θα θεωρουσα απαραιτητο,ειναι να εχω καποιον μαζι που εχει επισκευθει παλαιοτερα το Αγιο Ορος,για να με βαλει λιγο στο κλιμα.Ετσι κι αλλιως,ολοι μαζι μπορουμε να ειμαστε απ'οτι καταλαβα,μονο κατα την αφιξη και την επιστροφη...;):)

Ευχαριστω ολους οσους καταβαλουν προσπαθειες να συντονισουν την καταστασταση,και ειδικοτερα τον Νικο...;)

egefalikos 05-01-2012 23:12

Απόσπασμα:

αυτό που θα ήθελα είναι να αποφορτίσουμε τα παιδιά που έχουν αναλάβει αυτό το (όπως αποδεικνύεται) βαρύ φορτίο και να κλείσουν διανυκτερεύσεις σε γκρουπ λίγων ατόμων.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε ποιά μονή θα διανυκτερεύσω, ούτε έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα άτομα που θα αποτελούν το γκρουπ.

Όπότε Νίκο σε ότι αφορά το άτομό μου έχεις το ελεύθερο να το κανονίσεις όπως θέλεις.

Αργύρη ;)

Συμφωνώ με τον Βαγγέλη!
Νικόλα σ'ευχαριστώ πολύ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά για το δύσκολο αυτό έργο που αναλάβατε!

siraxanz 06-01-2012 22:06

Απόσπασμα:

Αργύρη ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 562409)
Κι εγω ειμαι απολυτα συμφωνος με την αποψη του Βαγγελη.Επειδη δεν εχω προηγουμενη εμπειρια,δεν με πειραζει το που θα διανυκτερευσω.Το μονο ισως που θα θεωρουσα απαραιτητο,ειναι να εχω καποιον μαζι που εχει επισκευθει παλαιοτερα το Αγιο Ορος,για να με βαλει λιγο στο κλιμα.Ετσι κι αλλιως,ολοι μαζι μπορουμε να ειμαστε απ'οτι καταλαβα,μονο κατα την αφιξη και την επιστροφη...;):)

Ευχαριστω ολους οσους καταβαλουν προσπαθειες να συντονισουν την καταστασταση,και ειδικοτερα τον Νικο...;)

Ίδια αποψη με των ανωτέρω... τα κοκκινισμενα ιδιως..:)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 06-01-2012 22:13

ειμαι κ εγω μεσα διπλος για 20\4 δεν εχω καποια προτιμηση οσον αφορα τις Μονες.εχω ενα μοναχο γνωστο, σε ποια μονη ειναι δεν ξερω αλλα σε 2 μερες μαθαινω αν σας βοηθαει......αυτα..

Fuji 07-01-2012 23:30

Λίστα συμμετεχόντων

Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

11. peterv junior (Γιάννης)

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

14. φίλος του kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

17. φίλος 1 nanoshophellas

18. φίλος 2 nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

22. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ

23. .....................

Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη)

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ....................

;)

Fuji 07-01-2012 23:35

Παιδιά συγνώμμη που δεν είπα κάποια γνώμη μέχρι τώρα στα τελευταία νέα. Είχαμε περιπέτειες υγείας με τον μικρούλι και με την αφεντιά μου.

Αύριο αναχωρούμε για Σκόπελο. Μόλις τακτοποιηθούμε εκεί, θα γράψω μερικές ιδέες. Σας ευχαριστώ όλους για την καλή σας διάθεση. Δε μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου για την τόσο μεγάλη συμμετοχή. Πραγματικά! Βλέπω, τον προβλεπόμενο αριθμό των 100 αντρών που έχουν δικαίωμα καθημερινά να μπαίνουν στο Όρος, στο τέλος θα τον πιάσει η παρέα μας!

Fuji 07-01-2012 23:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( 563423)
ειμαι κ εγω μεσα διπλος για 20\4 δεν εχω καποια προτιμηση οσον αφορα τις Μονες.εχω ενα μοναχο γνωστο, σε ποια μονη ειναι δεν ξερω αλλα σε 2 μερες μαθαινω αν σας βοηθαει......αυτα..

Καλώς τον Δημήτρη! Μάθε, βεβαίως, κάπου θα χρειαστεί.

Ακιs 08-01-2012 00:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 564216)
Παιδιά συγνώμμη που δεν είπα κάποια γνώμη μέχρι τώρα στα τελευταία νέα. Είχαμε περιπέτειες υγείας με τον μικρούλι και με την αφεντιά μου.

Αύριο αναχωρούμε για Σκόπελο. Μόλις τακτοποιηθούμε εκεί, θα γράψω μερικές ιδέες. Σας ευχαριστώ όλους για την καλή σας διάθεση. Δε μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου για την τόσο μεγάλη συμμετοχή. Πραγματικά! Βλέπω, τον προβλεπόμενο αριθμό των 100 αντρών που έχουν δικαίωμα καθημερινά να μπαίνουν στο Όρος, στο τέλος θα τον πιάσει η παρέα μας!

Περαστικα Νικολα και σε εσενα και στον μικρο....αυτο προηγειται αλλωστε...ολα τα αλλα επονται!!;);)

soxos 09-01-2012 00:23

Περαστικα Νικολα

Fuji 14-01-2012 23:17

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:23.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!