![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Ευχαριστω ολους οσους καταβαλουν προσπαθειες να συντονισουν την καταστασταση,και ειδικοτερα τον Νικο...;) |
Απόσπασμα:
Νικόλα σ'ευχαριστώ πολύ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά για το δύσκολο αυτό έργο που αναλάβατε! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
ειμαι κ εγω μεσα διπλος για 20\4 δεν εχω καποια προτιμηση οσον αφορα τις Μονες.εχω ενα μοναχο γνωστο, σε ποια μονη ειναι δεν ξερω αλλα σε 2 μερες μαθαινω αν σας βοηθαει......αυτα..
|
Λίστα συμμετεχόντων
Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 2. Black_Shadow 3. kperi (?) 4. evan400f 5. pirate 6. TARKAS 1 7. TARKAS 2 8. george-k1 9. kostasx 10. peterv 11. peterv junior (Γιάννης) 12. siraxanz 13. kostaskyriakos 14. φίλος του kostaskyriakos 15. vpentza 16. nanoshophellas 17. φίλος 1 nanoshophellas 18. φίλος 2 nanoshophellas 19. soxos 20. victorakos 21. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 22. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 23. ..................... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. sagini.sail 16. Εftixis 17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη) 18. Vagelis Gar 19. -DΗMΗTRΗS- 20. .................... ;) |
Παιδιά συγνώμμη που δεν είπα κάποια γνώμη μέχρι τώρα στα τελευταία νέα. Είχαμε περιπέτειες υγείας με τον μικρούλι και με την αφεντιά μου.
Αύριο αναχωρούμε για Σκόπελο. Μόλις τακτοποιηθούμε εκεί, θα γράψω μερικές ιδέες. Σας ευχαριστώ όλους για την καλή σας διάθεση. Δε μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου για την τόσο μεγάλη συμμετοχή. Πραγματικά! Βλέπω, τον προβλεπόμενο αριθμό των 100 αντρών που έχουν δικαίωμα καθημερινά να μπαίνουν στο Όρος, στο τέλος θα τον πιάσει η παρέα μας! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Περαστικα Νικολα
|
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. ;)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!