GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=41137)

GeorgeP 10-07-2013 13:02

Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 920531)
εγω ποσταρα την εκθεση του ΙΟΒΕ...βλεποντας οτι ελεγε αλλα στοιχεια απο αυτα του πρωτου ποστ, του Γιωργου.....
ο γιωργος, οπως κανει παντα, απομονωσε οτι του αρεσε και αφου συμφωνησε με μενα, μου ειπε να αποχωρησω:sm7:
φιλαρακι.......χρειαζεσαι διακοπες και γρηγορα

Εγω απομονωσα Κωστα? Γιατι δεν διαβαζεις ολο το δημοσιευμα του ΙΟΒΕ να δεις οτι ολες οι παραγραφοι του συνοψιζονται στην τελευταια σαμ συμπερασμα? Αυτο δεν μας μαθαιναν στο σχολειο Κωστα? Προλογος-Κυριως θεμα-επιλογος-συμπερασμα.
Εσυ διαβασες τις πρωτες παραγραφους που εξηγουν την σημερινη κατασταση και παρελειψες την τελευταια που λεει οτι δεν μπορουσε να γινει αλλιως, διοτι αν γινοταν with the hard way οπως θα ηταν το κανονικο ο Κωστας μπορει και να αυτοκτονουσε........;):p

Απόσπασμα:

το θεμα που εχεις ανοιξει αναφερεται στην ανεργια...
πραγματικα δεν ξερεις ποια ερευνα και ποια ανακοινωση να πιστεψεις
ειναι αναξιοπιστοι.....

το θεμα που εχω ανοιξει αναφερεται στην προοδο της ανεργιας, και μαλιστα στην μειουμενη ανεργια τουλαχιστον για το πρωτο 6μηνο του 2013.......γιατι το αμφισβητουμε και δεν στεκομαστε στο θετικο του θεματος? Διοτι πολυ απλα ΚΩστα αν το παραδεχθουμε ειναι σαν να λεμε μπραβο στην Κυβερνηση...πραγμα που δεν θελουμε με τιποτα!!!!!!

Απόσπασμα:

ο μονος σιγουρος τροπος ειναι η αγορα...
οποιος κινειται σε αυτη και δεν πεταει στα συννεφα, δεν μπορει να αισιοδοξει....αυτη ειναι η αληθεια
η πολιτικη που εχει εφαρμοστει ειναι λαθος και θα πρεπει να αλλαξει, γιατι η ανεργια θα ανεβει πιο ψηλα
και κατι αλλο.....για εμενα οποιος παιρνει 400 ευρω, ειναι ανεργος

Ο μονος αναξιοπιστος τροπος ειναι η αγορα.......διοτι μεταβαλλεται αρδην. Δλδ η αγορα των δανεικων που εσφιζε απο ζωη ηταν ο καθρεπτης της πραγματικοτητας? ελα ρε Κωστα, συνελθε και κατεβα απο το συννεφο....δεν προκειται να ξαναρθει αυτη η αγορα διοτι ηταν ψευτικη, κια τα ψεμματα καποτε τελειωνουν.
Οσο για την ανεργια, αν δεν προσεξες, μειωνεται.........πολυ σιγα αλλα μειωνεται. Μην περιμενεις θαυματα, θαυματα να περιμενες αν εφαρμοζοταν ο ''ξαφνικος θανατος'' η ατακτη χρεωκοπια δλδ οποταν ολα θα ξαναρχιζαν απο την αρχη.........αλλα το GS δεν θα ειχε βενζινη να περπατησει για χρονια.

Απόσπασμα:

εχουν γεμισει τα νεκροταφεια, απο νεκρους και δεν φτιαχνουν τα μνημεια
παρατανε τους νεκρους τους σαν τα σκυλια, γιατι δεν υπαρχουν τα χρηματα
αυτα ειναι τα δικα μου στατιστικα.....:rolleyes:

και τωρα........αποχωρω:cool2:

Φυσικα και δεν θα ξαναφτιαξουν μνημεια με 700 και 1000ε δεν ειναι τρελλοι!!!!!! με 100-200ε καλα ειναι και οποιος θελει. Οποιος δεν θελει ας κατσει να περιμενει τα 700-1000ε....θα περιμενει πολυυυυυυυυυυ!!
Ασε που τωρα παιζει πολυ η καυση στην Βουλγαρια, αλλα ειναι ακριβη ακομα, οταν ερθει και στην Ελλαδα επισημως θα πρεπει να ασχοληθεις με δαυτην........τα νεκροταφεια θα αδειασουν.
Αυτα ειναι τα δικα μου στατιστικα...........:)

Και τωρα.........φυσικα παραμενω:cool2:

gsmaniac 10-07-2013 13:54

..........να μας πεις οτι ξερεις και για νεκρους:re26::re26::re26:
δεν το περιμενα.....
παιρνω πισω το προβλεψιμος, εσυ εχεις ξεφυγει....:cool2:

εγραψα οτι δεν τα φτιαχνουν ΚΑΘΟΛΟΥ......
δεν υπαρχει μνημειο με 200 ευρω......
θα αρχισω να βαζω φωτο και θα τριζουν κοκκαλα:lo20:

ortho 10-07-2013 14:08

Ηθελα να ήξερα που στην ευχή είναι αυτές οι θέσεις εργασίας!
ΚΙ αυτή η κυβέρνηση νινί καπέλο τα έκανε! Τρία χρόνια μαρασμός για το τίποτε. Ωραίο φορολογικό κατέθεσαν πάλι στο πολυνομοσχέδιο.

Με τον αέρα τον κοπανιστό γεμίζει το στομάχι;

Θα πέσει πολύ γέλιο μετά τις γερμανικές εκλογές, ή θα πηδήξουν τα αμερικανάκια την κυρά Μέρκελ που μας έχει μαμήσει με τη λιτότητα, ή να αρχίσουμε να μαζεύουμε κονσέρβες. Με την ανεργία αυξανόμενη και το peak κατά Οκτώβρη- Νοέμβρη θα πέσει ακόμη μεγαλύτερη πείνα. Και δεν έρχονται και κρουαζιερόπλοια εκείνη την περίοδο....

GeorgeP 10-07-2013 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 920912)
..........να μας πεις οτι ξερεις και για νεκρους:re26::re26::re26:
δεν το περιμενα.....
παιρνω πισω το προβλεψιμος, εσυ εχεις ξεφυγει....:cool2:

εγραψα οτι δεν τα φτιαχνουν ΚΑΘΟΛΟΥ......
δεν υπαρχει μνημειο με 200 ευρω......
θα αρχισω να βαζω φωτο και θα τριζουν κοκκαλα:lo20:

Η ταφοπλακα προχθες 120ε στοιχισε...........
αν θελεις να κτισεις εκκλησια πανω απο τον ταφο θα πληρωσεις.....αλλα ποιος θελει σημερα τετοια ματαιοδοξα πραγματα? Και ουτε θα θελησει κανεις ξανα.........μονον οσοι εχουν.......
Καταλαβαινω Κωστα οτι απο τα μνημεια ζουσες καλα, δεν αντιλεγω, αλλες εποχες για ολους μας.
Κοιταζε ομως μπροστα γιατι το ''πισω'' δεν θα ξανερθει......
Κι αλλοι καθαριζαν 4000 τον μηνα και σημερα 1500 με τα ιδια 15ωρα και Σ/Κυριακα εργασιας , αλλα μαθαινουν και ζουν, εγκλιματιζονται στην καινουρια πραγματικοτητα διοτι αυτη θα ειναι απο εδω και στο εξης......οτι και να ταζει ο Τσιπρας.

GeorgeP 10-07-2013 14:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 920918)
Ηθελα να ήξερα που στην ευχή είναι αυτές οι θέσεις εργασίας!
ΚΙ αυτή η κυβέρνηση νινί καπέλο τα έκανε! Τρία χρόνια μαρασμός για το τίποτε. Ωραίο φορολογικό κατέθεσαν πάλι στο πολυνομοσχέδιο.

Με τον αέρα τον κοπανιστό γεμίζει το στομάχι;

Θα πέσει πολύ γέλιο μετά τις γερμανικές εκλογές, ή θα πηδήξουν τα αμερικανάκια την κυρά Μέρκελ που μας έχει μαμήσει με τη λιτότητα, ή να αρχίσουμε να μαζεύουμε κονσέρβες. Με την ανεργία αυξανόμενη και το peak κατά Οκτώβρη- Νοέμβρη θα πέσει ακόμη μεγαλύτερη πείνα. Και δεν έρχονται και κρουαζιερόπλοια εκείνη την περίοδο....

Κατσε να δεις την ανεργια στο τελος του 2013 και μετα να μιλησεις, διοτι μεχρι τωρα βαινει μειουμενη......ελαφρως μεν αλλα μειουμενη.

Οσο για τα Κ/Ζ ερχονται ολον τον χρονο σε ολη την Ελλαδα εξ απανεκαθεν.........

gsmaniac 10-07-2013 14:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 920930)
Η ταφοπλακα προχθες 120ε στοιχισε...........
αν θελεις να κτισεις εκκλησια πανω απο τον ταφο θα πληρωσεις.....αλλα ποιος θελει σημερα τετοια ματαιοδοξα πραγματα? Και ουτε θα θελησει κανεις ξανα.........μονον οσοι εχουν.......
Καταλαβαινω Κωστα οτι απο τα μνημεια ζουσες καλα, δεν αντιλεγω, αλλες εποχες για ολους μας.
Κοιταζε ομως μπροστα γιατι το ''πισω'' δεν θα ξανερθει......
Κι αλλοι καθαριζαν 4000 τον μηνα και σημερα 1500 με τα ιδια 15ωρα και Σ/Κυριακα εργασιας , αλλα μαθαινουν και ζουν, εγκλιματιζονται στην καινουρια πραγματικοτητα διοτι αυτη θα ειναι απο εδω και στο εξης......οτι και να ταζει ο Τσιπρας.

αν εφτιαξες ταφοπλακα, με 120ν ευρω σε πιασανε χαζο....
παλια μαρμαρα και αξεσουαρ....
υπαρχουν και αυτοι στο κυκλωμα μας.....

GeorgeP 10-07-2013 15:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 920936)
αν εφτιαξες ταφοπλακα, με 120ν ευρω σε πιασανε χαζο....
παλια μαρμαρα και αξεσουαρ....
υπαρχουν και αυτοι στο κυκλωμα μας.....

μπα εγω τους επιασα Κωτσους αφου ζηταγαν 200ε......ουτε εγω ηθελα αλλα ουτε το θαμμενο ενοιαζαν τα ''φρεσκα'' μαρμαρα.....σιγα μην βαλω καινουρια μαρμαρα. Καινουρια μαρμαρα (και αν....) θα βαλω στο σπιτι που ΘΑ κτισω κι οχι σε ταφο αγαπητε Κωστα. Εμενα Κωστα μου δεν θα με ξαναπιασουν Κωτσο πονταρωντες στην ματαιοδοξια μου και την ματαιοδοξια του καθε ανθρωπου. Εγω Κωστα μου ξεφυγα απο την λεξη ''ματαιοδοξια'', τωρα κυριαρχουν οι λεξεις ''χρησιμο'' και ''απαραιτητο''. Η ταφοπλακα με καινουρια μαρμαρα ουτε χρησιμη ειναι ουτε απαραιτητη. Το να αλλαζω μοτοσυκλετα καθε 2-3 χρονια ουτε χρησιμο ουτε απαραιτητο ειναι.........και πολλα αλλα.
Ελπιζω να το δεις κι εσυ καποτε ετσι διοτι αν δεν... θα εισαι παντα στο ψαξιμο του πολιτικου εκεινου που θα σου υποσχεται την εξασφαλιση ψευτικης ευημεριας....οπως τοτε.......για να γκρινιαζεις μετα οταν την ξαναχασεις!!!

gsmaniac 10-07-2013 16:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 920958)
μπα εγω τους επιασα Κωτσους αφου ζηταγαν 200ε......ουτε εγω ηθελα αλλα ουτε το θαμμενο ενοιαζαν τα ''φρεσκα'' μαρμαρα.....σιγα μην βαλω καινουρια μαρμαρα. Καινουρια μαρμαρα (και αν....) θα βαλω στο σπιτι που ΘΑ κτισω κι οχι σε ταφο αγαπητε Κωστα. Εμενα Κωστα μου δεν θα με ξαναπιασουν Κωτσο πονταρωντες στην ματαιοδοξια μου και την ματαιοδοξια του καθε ανθρωπου. Εγω Κωστα μου ξεφυγα απο την λεξη ''ματαιοδοξια'', τωρα κυριαρχουν οι λεξεις ''χρησιμο'' και ''απαραιτητο''. Η ταφοπλακα με καινουρια μαρμαρα ουτε χρησιμη ειναι ουτε απαραιτητη. Το να αλλαζω μοτοσυκλετα καθε 2-3 χρονια ουτε χρησιμο ουτε απαραιτητο ειναι.........και πολλα αλλα.
Ελπιζω να το δεις κι εσυ καποτε ετσι διοτι αν δεν... θα εισαι παντα στο ψαξιμο του πολιτικου εκεινου που θα σου υποσχεται την εξασφαλιση ψευτικης ευημεριας....οπως τοτε.......για να γκρινιαζεις μετα οταν την ξαναχασεις!!!

Σε επιασαν δυο φορες χαζο, αν καταλαβες οτι σου εβαλαν απο αλλον μακαριτη μαρμαρο
Διοτι, δεν τους εχει στοιχισει τιποτα. ....καθαρο κερδος τα χρηματα που εδωσες
Αν εφτασες στο σημειο να ταυτιζεσαι με απατεωνες, στο τελευταιο εξοδο ενος δικου σου ανθρωπου....τι να πω
Η παναγια κοντα σου
Ο κυνισμος. ...εχει και τα ορια του, κατα την γνωμη μου

GeorgeP 10-07-2013 17:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 920993)
Σε επιασαν δυο φορες χαζο, αν καταλαβες οτι σου εβαλαν απο αλλον μακαριτη μαρμαρο
Διοτι, δεν τους εχει στοιχισει τιποτα. ....καθαρο κερδος τα χρηματα που εδωσες
Αν εφτασες στο σημειο να ταυτιζεσαι με απατεωνες, στο τελευταιο εξοδο ενος δικου σου ανθρωπου....τι να πω
Η παναγια κοντα σου
Ο κυνισμος. ...εχει και τα ορια του, κατα την γνωμη μου

Ρε τρελαμενε...συνελθε!!!! Νοιαζει τον νεκρο η ταφοπλακα? νοιαζει αυτον που πληρωνει απο που ειναι η ταφοπλακα? μα τι πραγματα ειναι αυτα? Τα 120ε αντιπροσωπευσαν τον κοπο του ''αρχιτεκτονα τελευταιας κατοικιας'' στην περιοχη μου ο οποιος εψαξε, βρηκε, εξυσε κι εσβησε, εγραψε τα νεα στοιχεια και τοποθετησε την μεταχειρισμενη ταφοπλακα. Συνολο 100ε συν ενα 20αρικο στον παραγυιο!! Ασε με ρε Κωστα.......ειπαμε ''χρησιμο'' και ''απαραιτητο'' σε ΟΛΑ τα θεματα παει και τελειωσε.

Για ποιον κυνισμο μιλας? γιατι δεν μιλας για πρακτικοτητα? γιατι δεν μιλας για αναγκη? γιατι χρησιμοποιεις τον ορο ''κυνισμο'' με σκοπο να αφυπνισεις την ''ματαιοδοξια'' κανοντας ανθρωπους να αισθανθουν ασχημα αν προσφυγουν στην ιδια λυση με εμενα? Ενταξει, καταλαβαινω οτι ειναι το επαγγελμα σου αλλα .......................

gsmaniac 10-07-2013 17:10

Καλα.........
Ελπιζω να μην σε επισκεφτεί στον υπνο σου, ο νεκρος:cool2:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!