![]() |
Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί η γελοία ειρωνεία.:mad:
Ερώτηση έκανα,αν έχει μείνει σε ιδία θέση το κιβώτιο και αν θέλει πάλι την ιδία εργασία Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
H ερώτησή σου, απαντήθηκε! Μάλιστα απαντήθηκε και επιβεβαιώθηκε, σε απόλυτα σοβαρό ύφος. Το τι λένε δυο άλλοι (εν προκειμένω εγώ κι ο maniac ) μεταξύ τους, τι σε αποσχολεί ? Ποιος σε ειρωνεύτηκε και ποιος είναι γελοίος? |
Απόσπασμα:
Έβαλα τις τιμές του ανταγωνισμού ΧΩΡΙΣ τυχόν προσφορές –στοκ κ.α. Εσύ έβαλες τιμή προσφοράς ενώ η στάνταρ είναι 14.780 για το STELVIO ΜΕ ABS και 16.220 για το NTX. Επίσης η προσφορά που έβαλες ΔΕΝ υπάρχει στην επίσημη αντιπροσωπεία γιατί δεν νομίζω να την κάνουν και να μην την έχουν αναρτήσει στη επίσημη ιστοσελίδα τους …Κεντρική σελίδα Άσε το άλλο … το Stelvio ανταγωνιστής της νέας GS ??? ……….. !!!:lo19::lo19::lo19: Οι κορυφαίες μοτό ανεξαρτήτως είδους, όπως CBR 1000, S1000, Crosstourer, GS, K 1600, GTR 1400,1198,DIAVEL,MULTISTRADA,FJR1300 κ.α. στοιχίζουν καινούριες 15.000-25.000 ευρώ (να επαναλάβω : ΧΩΡΙΣ προσφορές-στοκ κ.α.) Όποιος μπορεί αγοράζει, όποιος δεν μπορεί παίρνει μεταχειρισμένη ή εάν θέλει καινούρια πάει σε μικρότερη κατηγορία ή στην τελική παίρνει στοκ (για όσα κομμάτια υπάρχουν) π.χ. CBR 1000 RR με … 8.280 !!! mod 2006 και 9.600 !!! mod 2008 !!!Honda Motorcycles - Προσφορές Όπως και στα αυτοκίνητα … Μ5,Μ6 ,750, S-class,911,LS 600h κ.α. …ξεκινούν από 100.000 ++ ευρώ . Πρέπει λόγο κρίσης στην Ελλάδα, να πουλά η Porsche την 911 Cabrio στα 30-35.000 για να είναι ανταγωνιστική με το …. MX -5 της Mazda ??? :lo19: Να έχει η GS του΄13 τιμή 12-13.000 για να είναι ανταγωνιστική με το … Varadero και το Stelvio ??? Δεν νομίζω …:cool2: |
Απόσπασμα:
Αυτό με τους καθρέπτες δεν καταλαβαίνω τι είναι,αστείο??? Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
http://s1.aecdn.com/images/news/gall...-gallery_8.jpg http://images.motorcycle-usa.com/Pho...WR1200GS21.jpg http://www.asphaltandrubber.com/wp-c...1200gs-148.jpg |
Απόσπασμα:
ΟΚ τωρα καταλαβα την παρεξηγηση..... "Καθρεφτη" ονομαζουμε το μπροστινο καπακι. Αυτο που ειναι ακριβως πισω απο τον μπροστινο τροχο, με τις πολλες βιδες. Παντως η αλλαγη δισκων θα γινεται πλεον ευκολα και γρηγορα;) Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ ;) |
Αχ βρε παιδιά,λάθος μου τοτε,αυτο δεν το ήξερα,οπότε πλέον δεν χρειάζεται λυσιμο όλη η μηχανη.
Sent from my iPad 64gb 4g |
Πόσες πωλήσεις έκανε ρε σεις αυτό το μοντέλο ?
Γιατί με τα χιλιάρικα που ακούμε και την έλλειψη χρηματοδότησης από τις τράπεζες ..τσάμπα συζητάμε :lo19::lo19::lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Απόσπασμα:
|
Ακομα δεν πουληθηκε κανενα. Παλι περασα μια απο Σφακιανακη στο Περιστερι για να το δω live και σε 1:1.
Οσο το βλεπω , τοσο μου φαινεται το δικο μου σαν 1150........ Πολυ φρεσκο και εντυπωσιακο! Εννοειται οτι αμα παιζανε τα λ7, ειχε γινει και η αλλαγη. Απο την αλλη, αισθανομαι τυχερος που εχω μια μηχανη που γουσταρω:) Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πηραν οι 6 εκατομμυρια Ελληνες που απεμειναν....με εισοδημα απο εργασια Στα @....δια της!!(ισως η μονη μαμα που διαθετει τετοια) Κοινως.... τα εμαθες τα νεα? Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:mad: |
ταξιδιωτη τωρα το ειδα!!!!
αδερφε μου σου ζητω συγνωμη αν τα φτωχα μου μηχανολογικα σε κανανε να πιστευεις οτι ηθελα να σε προσβαλω πραγματικα δεν ειναι του χαρακτηρα μου και δεν συναδη με την φιλοσοφια μου |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Το σαββατο φευγουν και οι δικοι μας αντιπροσωποι-πωλητες για test drive στο μαροκο!!!
|
Απόσπασμα:
Ναι, αυτοί φέυγουν! Εμείς????:o:o:o:o:o:o |
Δειτε αυτα εδω δεν ξερω αν εχουν πεξει παλι εδω δεν προσεξα αλλα αφου επεσα επανω τους ειπα να τα μοιραστω μαζι σας!!!
|
Απόσπασμα:
παίξαν .,. αλλα οκ .,. άστα να ξαναπαίζουν.,.,,.,:re26: |
Απόσπασμα:
|
Πάντως είναι όμορφο,η αλήθεια να λέγεται.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Αν όντως βγάζει τόσα καλά είναι δεδομένου βέβαια οτι θα τα βγάζει με την προοδευτικότητα που είχε και το προηγούμενο μοντέλο!!! |
Δεν ξέρω αν έχει ήδη γραφτεί, μου το έλεγε ο μηχανικός μου σήμερα το πρωί. Τα είδε στο σεμινάριο που πέρασε. Θέλεις λέει να πας χώμα? Ανοίγεις τη σέλα, πριζώνεις ένα φισάκι, (enduro pro), και κάνει τις ρυθμίσεις μόνη της. Απενεργοποιεί το ABS στον πίσω τροχό, ρυθμίζει αλλιώς τον μπροστινό, ρυθμίζει αναρτήσεις, χαρτογράφηση στο μοτέρ... Δεν ξέρω αν σου βάζει-βγάζει και τις μπότες...
|
Περασα από Γέρακα σήμερα και την είδα... Ειναι ΠΟΛΥ όμορφο απο κοντά :thumbup: πολυ δυναμικό στυλ, σαν όντως να ορμάει εμπρός.
Και ενω οταν βγήκε το 1200 ελεγα οτι την ασχημυναν, σήμερα ξετρελάθηκα... Λεφτάαααα Send from RAZR Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εχω παθει πλακα να 'ουμε....:wo20:
το μοτο μαμαει κανονικοτατα.... εχω πλακωθει και παιζω τζοκερ...ξερω?...κ' αν μου κατσει? |
|
:th11:
Nκόλα!!!!!!!!!:ye02::ye02::ye02::ye02::ye02::ye02::ye02: |
R12 με Akrapovich ακτινες ,εντουρο σελλα. Δεν παιζετε!!
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...82497468_n.jpg πλενοντε τωρα κε με πιεστηκο οπως τα αξιοπηστα Ναποhttp://www.gsforum.gr/images/smilies/sm7.gif https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...23810889_n.jpg |
Απόσπασμα:
Βασικά θα περιμένω να δω και το γκρι,πού να πω την αλήθεια νόμιζα ότι ήταν μαύρο Στάλθηκε από το LT30p μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Το προτιμω στο γκρι ;)
Ειδικα live, γιατι στις φωτο το μαυρο-γκρι αδικειται. Στην πραγματικοτητα προκειται για μολυβι;) LELO-phone;) |
Στην πραγματικοτητα προκειται για ανθρακι-μολυβι-... Κ@βλ@ απο κοντά, για πολλα γουστα:D:D
Καλημερα forester και πιτοβιοι! Στάλθηκε από το XOOM 2 ME μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Τουμπανο απο κοντα!! Λιγο η μυτουλα θελει ενα lifting :p
http://i1197.photobucket.com/albums/...ps49a90371.jpg |
δεν ξερω αν την βαλατε μπροστα να την ακουσετε,
την παρασκευη το απογευμα την βαλαμε μπροστα (δεν την τσουλησαμε, απλα στατικα) σε εναν αντιπροσωπο για κανα-δυο λεπτα, ο ηχος της εξατμισης ιδιος με αυτον του τελευταιου μοντελου 2010-12, η αποκριση στο γκαζι αμεση, δεν καταλαβαινεις καθυστερηση αν και ηλεκτρονικο, σηκωνει στροφες πιο γρηγορα και απο το τελευταιο μοντελο, τουλαχιστον μεχρι τις 3.000 στροφες που το ανοιξαμε, το φως led εμπρος πολυ ωραιο, υπαρχει χαρτογραφηση με 4 επιλογες dynamic, rain, και enduro την 4η δεν την θυμαμαι, τα καλαμια οντως πολυ λεπτα για μια τετοιου μεγεθους μηχανη, το βαρος ειναι ιδιο με την παλια, η σελα του οδηγου ειναι ενα θεμα, ειναι ευθεια και εχει tank pad στο ντεποζιτο, δηλαδη δεν κανει το μικρο σηκωμα εμπρος οπως η παλια, και εχει πιο λιγο αφρωδες, η θεση-σταση οδηγησης ιδια με το προηγουμενο, αλλα το πιο ωραιο ηταν η μυρωδια του καινουριου την ωρα που ειχε ζεσταθει, |
Απόσπασμα:
Το μπλεδάκι πάρα πολύ όμορφο!!! 24000€ στην Τουρκία!!!Σημερινή τιμή!!!:confused: |
Απόσπασμα:
Αυτό δεν μπορείς να το πεις δοκιμάζοντας την ευστροφία άνευ φορτίου, με νεκρά....:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: Το μόνο που θα μπορούσες να καταλάβεις με "ξερές " γκαζιές από το ρελαντί, είναι το βάρος του στροφάλου. Κι αυτό σε σύγκριση με κάποιο άλλο κινητήρα που κάνεις δοκιμές πλάι-πλάι, ή σε σχέση με το δικό σου μοτέρ, που το ξέρεις καλά. Και πάντα σε επίπεδο αίσθησης... Εμένα πάλι μου άρεσαν πολύ τα νέα δοχεία υγρών φρένων και συμπλέκτη! Ξέφυγαν επιτέλους από τα πλαστικά μπουκαλάκια κι υπάρχουν μεταλλικά δοχεία με βιδωτά καπάκια! ....Α-λα japan φυσικά:D:D:D:D Δε μου άρεσε εμφανιασιακά η ζελατίνα (από εργονομικής άποψης , μόνο μετά από test ride η γνώμη μου...) κι αυτό μετά από υπόδειξη της γυναίκας μου που είπε: " αυτή η ζελατίνα σαν του v-strom είναι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:"..... Κι είχε δίκιο:cool2: Μου άρεσε βέβαια, ο μηχανισμός ρύθμισής της:ye33: Γενικά μου φαίνεται εντυπωσιακό μηχανάκι και κουβαλάει εξέλιξη! Χρωματικά επιμένω στις αποχρώσεις του μαύρου (μολυβί , γκρι...) που είδα στο Σφακιανάκη. |
Απόσπασμα:
Ωραία!!!!! Να μην το πάρουμε από 'κει:D:D:D:D:D:D:D |
Το αναφέρω γιατί δεν βρήκα ακόμα επίσημη τιμή στο Ελλαδιστάν!!! Πάντως εμένα με άρεσε!!! Μου άρεσε και ο όγκος του πολύ, σε σημείο να με κάνει να σκεφτομαι πώς θα είναι μια έκδοση ADV!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!