![]() |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
Λύκοι, αρκούδες, τσομπανόσκυλα,
Πρετεντέρη, μια εκδρομή φουλ στην περιπέτεια... Α ρε Χατζηλία τί σού μελε να πάθεις!!!:sm7: |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
Απόσπασμα:
Επίσης.... εγώ ο ανθρωπάκος... του είπα... "πάμε Σ/Κ στη Λευκάδα"..?? 400+400=800km..... όχι 1.500 km που ήθελε το μπουμπουκι μου.... :sm7::sm7: Πως τα κατάφερε και τους οδήγησε όλους εναντίον μου... δεν το κατάλαβα... κοίτα να δεις πως μπλεξαμε δηλαδή.... :D:D Δεν τον έτρωγαν τα τσοπανόσκυλα κι αρκούδες να ησύχαζα.... :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Λευκάδα αυτός, τον γύρω της Ελλάδας εγώ. Γατούλες και λαγουδάκια αυτός, λιοντάρια, λύκους και αρκούδες εγώ... Φρούτα και λαχανικά αυτός, ομελέττες, κρουασάν και γλυκά εγώ... 120 σταθερά αυτός, 180 εγώ.... Απαράδεκτος ήμουν... |
Μπράβο ρε παιδες!!!!
παντα τετοια!!!!! βλεπω τα γραψατε παλι τα χιλιομετρακια σας ε????:sm7::sm7::sm7: αλλα............. υποπτευομαι το επομενο post του ......Κροταλια του χατζηιλια....:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: <<<Γιατί Χώρισα....>> :sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm6::sm6::p:p:p:p:p:p |
Απόσπασμα:
Δυσκολεύομαι να καταλάβω το παραπάνω comment όμως. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
για την κυρια Σταματια και την παντοφλα... εννοω.....που τριγυρνας βραδυατικα με παλιοχαρακτηρες!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Δυστυχώς για το γυναικείο πληθυσμό... ο Μιχάλης είναι από τους ανθρώπους που σέβονται και τιμούν τον άνθρωπό τους... και αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας, όπου πολλά και διάφορα γίνονται..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι διπλά γι'αυτό.... αφενός για τον ίδιο το φίλο μου το Μιχάλη αφετέρου δε για αυτό το υπέροχο κορίτσι, τη Σταματία!!! |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!