GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/2010 !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13407)

Arkas 31-08-2010 11:50

Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/

Λύκοι, αρκούδες, τσομπανόσκυλα,
Πρετεντέρη,
μια εκδρομή φουλ στην περιπέτεια...
Α ρε Χατζηλία τί σού μελε να πάθεις!!!:sm7:

CPretenteriS 31-08-2010 11:54

Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 203630)
Λύκοι, αρκούδες, τσομπανόσκυλα,
Πρετεντέρη,
μια εκδρομή φουλ στην περιπέτεια...
Α ρε Χατζηλία τί σού μελε να πάθεις!!!:sm7:

Ρεεεεε σεις..... έχετε τρελαθεί......??? :D:D :D Για να σας πω 2 πραγματάκια για να ξέρετε.... κατ'αρχήν ο Χατζηλίας είναι σιγανό ποταμάκι και θέλει προσοχή... να τον προσέχετε... :sm7::sm7:

Επίσης.... εγώ ο ανθρωπάκος... του είπα... "πάμε Σ/Κ στη Λευκάδα"..?? 400+400=800km..... όχι 1.500 km που ήθελε το μπουμπουκι μου.... :sm7::sm7:

Πως τα κατάφερε και τους οδήγησε όλους εναντίον μου... δεν το κατάλαβα... κοίτα να δεις πως μπλεξαμε δηλαδή.... :D:D

Δεν τον έτρωγαν τα τσοπανόσκυλα κι αρκούδες να ησύχαζα.... :sm7::sm7::sm7:

Michael Chatzilias 31-08-2010 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 203634)
Ρεεεεε σεις..... έχετε τρελαθεί......??? :D:D :D Για να σας πω 2 πραγματάκια για να ξέρετε.... κατ'αρχήν ο Χατζηλίας είναι σιγανό ποταμάκι και θέλει προσοχή... να τον προσέχετε... :sm7::sm7:

Επίσης.... εγώ ο ανθρωπάκος... του είπα... "πάμε Σ/Κ στη Λευκάδα"..?? 400+400=800km..... όχι 1.500 km που ήθελε το μπουμπουκι μου.... :sm7::sm7:

Πως τα κατάφερε και τους οδήγησε όλους εναντίον μου... δεν το κατάλαβα... κοίτα να δεις πως μπλεξαμε δηλαδή.... :D:D

Δεν τον έτρωγαν τα τσοπανόσκυλα κι αρκούδες να ησύχαζα.... :sm7::sm7::sm7:

Έχει δίκιο σε όλα ο Κωστής....

Λευκάδα αυτός, τον γύρω της Ελλάδας εγώ.
Γατούλες και λαγουδάκια αυτός, λιοντάρια, λύκους και αρκούδες εγώ...
Φρούτα και λαχανικά αυτός, ομελέττες, κρουασάν και γλυκά εγώ...
120 σταθερά αυτός, 180 εγώ....

Απαράδεκτος ήμουν...

vasorfa 31-08-2010 15:06

Μπράβο ρε παιδες!!!!

παντα τετοια!!!!!

βλεπω τα γραψατε παλι τα χιλιομετρακια σας ε????:sm7::sm7::sm7:

αλλα.............

υποπτευομαι το επομενο post του ......Κροταλια του χατζηιλια....:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

<<<Γιατί Χώρισα....>>

:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm6::sm6::p:p:p:p:p:p

Michael Chatzilias 31-08-2010 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 203770)
Μπράβο ρε παιδες!!!!

παντα τετοια!!!!!

βλεπω τα γραψατε παλι τα χιλιομετρακια σας ε????:sm7::sm7::sm7:

αλλα.............

υποπτευομαι το επομενο post του ......Κροταλια του χατζηιλια....:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

<<<Γιατί Χώρισα....>>

:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm6::sm6::p:p:p:p:p:p

Βασίλη ευχαριστούμε! Ήταν καλά.

Δυσκολεύομαι να καταλάβω το παραπάνω comment όμως.

CPretenteriS 31-08-2010 15:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 203751)
Έχει δίκιο σε όλα ο Κωστής....

Λευκάδα αυτός, τον γύρω της Ελλάδας εγώ.

:D:D

Γατούλες και λαγουδάκια αυτός, λιοντάρια, λύκους και αρκούδες εγώ...

Φρούτα και λαχανικά αυτός, ομελέττες, κρουασάν και γλυκά εγώ...

120 σταθερά αυτός, 180 εγώ....

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

120???????????????????? Εγώ βρε τομάρι όρθιοοοοοοοο???? :Απορία::Απορία::Απορία:

Να ξέρετε παίδες... του είχα κάνει συμφωνία από πριν.... ότι αν πέσουμε από τα 140km... εκδρομή δεν έχει.... Είναι γεγονός βέβαια ότι έχει βελτιωθεί αισθητά... χάρη σε μένα.... οφείλω να το παραδεχτώ!!! Αυτό που είχα περάσει πηγαίνοντας στη Λευκάδα.... με είχε τρομάξει... :D:D

Δηλαδή.... το να βλέπεις το Μιχάλη να πηγαίνει 190 στην Ιονία οδό έστω και για ελάχιστα λεπτά... είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς... :sm7:

Μιχαλιόόόόό!!!!!!!!!!!!!!!

Απαράδεκτος ήμουν...

Ο καλύτερος συνταξιδιώτης ήσουν!!!

CPretenteriS 31-08-2010 16:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 203782)

Ούτε κι εγώ το 'πιασα... :confused::confused:

vasorfa 31-08-2010 16:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 203782)

για την κυρια Σταματια και την παντοφλα...
εννοω.....που τριγυρνας βραδυατικα με παλιοχαρακτηρες!!!!:sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 31-08-2010 16:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 203820)
για την κυρια Σταματια και την παντοφλα...
εννοω.....που τριγυρνας βραδυατικα με παλιοχαρακτηρες!!!!:sm7::sm7::sm7:

Εγώ σαν συνταξιδιώτης του Μιχάλη... περισσότερες από μία φορές... ένα έχω να πω... ΔΕΝ συντρέχει κανένας λόγος παντόφλας γιατί ο Μιχαλιός είναι αυτό αυτό που λένε... "Καθαρός ουρανός... αστραπές δε φοβάται"... ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ!!!

Δυστυχώς για το γυναικείο πληθυσμό... ο Μιχάλης είναι από τους ανθρώπους που σέβονται και τιμούν τον άνθρωπό τους... και αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας, όπου πολλά και διάφορα γίνονται..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι διπλά γι'αυτό.... αφενός για τον ίδιο το φίλο μου το Μιχάλη αφετέρου δε για αυτό το υπέροχο κορίτσι, τη Σταματία!!!

Michael Chatzilias 31-08-2010 16:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 203830)
Εγώ σαν συνταξιδιώτης του Μιχάλη... περισσότερες από μία φορές... ένα έχω να πω... ΔΕΝ συντρέχει κανένας λόγος παντόφλας γιατί ο Μιχαλιός είναι αυτό αυτό που λένε... "Καθαρός ουρανός... αστραπές δε φοβάται"... ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ!!!

Δυστυχώς για το γυναικείο πληθυσμό... ο Μιχάλης είναι από τους ανθρώπους που σέβονται και τιμούν τον άνθρωπό τους... και αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας, όπου πολλά και διάφορα γίνονται..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι διπλά γι'αυτό.... αφενός για τον ίδιο το φίλο μου το Μιχάλη αφετέρου δε για αυτό το υπέροχο κορίτσι, τη Σταματία!!!

Πωλείται BMW RT1200 αγνώστου χρώματος, σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει πατήσει ποτέ χώμα. Καινούρια λάστιχα, service record διαθέσιμα από τον Μανολιό. Χρήζει ανακαίνισης. Τιμή ευκαιρίας. Χαρίζεται και τρέιλερ με νεογέννητα κουταβάκια μέσα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:37.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!