![]() |
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
|
παίδες είχε σκάσει και η δικιά μου (πίσω με ESA) περίπου στα 28-30Κ χλμ (R1200GS/10-2008) και την αλλάξαμε εκτός εγγύησης ... μου είχαν πει ότι αφού δεν έχω κλείσει τα 50Κ χλμ θα μπορούσα να την αλλάξω ... (45 Ευρώ περίπου )
..... μου έβαλαν SHOWA αυτή με τη κίτρινη ροδέλα στη βάση της.... υπάρχει πρόβλημα με αυτή και έπρεπε να βάλω WP? θα ξανασκάσει? τότε είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι η BMW άλλαξε προμηθευτή!!!! τι συμβαίνει ? :wo20: |
Φιλε μου μην ανησυχεις. Η W.P μπαινει μονο στα adventure προς το παρον.
Θεωρητικα εχεις 2 χρονια εγγυηση για την showa. Το τι αναρτηση θα βαλουν τελικα δεν εξαρταται απο τον αντιπροσωπο αλλα τι θα του στειλει η Εταιρια. Βεβαια στην Ελλαδα ζουμε και ολα γινονται!!!!!!!! |
Μουτρο wp μπανει και στα απλά,τι είναι δηλαδή τα απλά δεν το κατάλαβα;και αυτά που σου λεω είναι λόγια αντιπροσώπου και όχι δικά μου.πως έχει περάσει να λέτε ότι wp δεν μπαίνει στα απλά δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.και οποτε σασ πει κάποιος αντιπρόσωπος σε κάποιον που έχει απλό Gs ότι δεν κάνει κυνηγιστετον,απλα είναι τα πράγματα.
|
Απόσπασμα:
Το δικό μου WP φοράει, όπως κι όλα τα μοντέλα 2010 +. Αυτό που εννοούν οι φίλοι μας, νομίζω ότι αφορά σε θέματα αντικατάστασης στο πλαίσιο της εγγύησης. Μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων προφανώς.... |
1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
. ... και όχι στα πάρκιν των αντιπροσωπειών Νότιας Βαλκανικής περί μίαν πολιτισμένη συζήτηση για προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης των εν λόγω σουσπανσιόν, το έργο θα συνεχίζει να έχει πόνο, δάκρυα κι ιδρώτα... Και οι παθόντες θα συνεχίζουν να προσέρχονται στους μπαβαρέζικους ναούς ως επαίτες, με τους ώμους γυρτούς ως εξ ελαιοσυλλογής, παρακαλώντας γιά λύση του προβλήματος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ! Αγαπάω το συγκεκριμένο μηχανάκι και καλαμπαλικιάζομαι μ΄αυτά που συμβαίνουν. Κι έχουν συμβεί πολλά σε φίλους μου. Δεν είμαι κοσμοδιορθωτής ούτε σκληρός τιμωρός, όμως δεν ανήκω στην αγαθιάρα ανθρωποκατηγορία του άμισθου δοκιμαστή αμορτισέρ και θέλω να ξέρω πότε θα πρέπει ν΄απαιτώ και πότε μΕ κάνουν χάρη. Γιατί δεν γουστάρω σε τέτοια θέματα να πηγαίνω στον Πανυπέρτατο με σβέρκο αυτοπροτεινόμενο για καρπαζιά, όταν τα έχω σκάσει χοντρά και οδηγώ μια μοτοσυκλέτα ιστορικής και θρυλικής φίρμας. Κι αμα είναι να ταξιδεύω σε χώρες όπου τα σύγχρονα συνεργεία είναι σαν αυτό της φωτογραφίας, με τον φόβο πατατράκ της πίσω ανάρτησης, . ...καλύτερα να βάλω την “διηπειρωτική” μου μηχανή σε τάκους και να αποσυρθώ για ψάρεμα γουλιανών στην λίμνη Κερκίνη... . ...μΕ εννοείτε. QUIZZ: Προβλέψτε ποιό είναι το επόμενο μέλος που θα μείνει από αμορτισέρ και κερδίστε πλούσια δώρα! Μπες κι εσύ στη μεγάλη κλήρωση στέλνοντας την απάντησή σου σε πμ, με την ένδειξη "ΕSA πού 'γινες μπουγιαμπέσα" |
Μιας και μπήκα πρόσφατα στο forum, από την πρώτη ανάγνωση κατάλαβα (ως μελλοντικός αγοραστής Adv) την απλή εξίσωση :
GS + Adventure + ESA = no Good ... :u57: και δεν μπορώ / έχω βαρεθεί τους τσακωμούς με αντιπροσωπίες... για ελαττωματικά ρουλεμάν λαιμού (από την ημέρα αγοράς) έφτασα μέχρι το δ/τη πωλήσεων στην Αγγλία για να βγάλω άκρη !! Οπότε μάλλον θα αγοράσω ένα Adv χωρίς "έξυπνη" ανάρτηση. |
Απόσπασμα:
Εμένα δουλεύει σχεδόν 4 χρονάκια τέλεια:ye33::ye33::ye33: |
τι γίνεται στέλνουν τα καλά μηχανάκια στην Αθήνα.,.,
γιατί στο βορρά στα 10 τα 8 κλαίνε τα καημένα.,.,., |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εαν δεν γινοταν αυτο και μας αρχιζε τα ετσι, τα αλλιοτικα, τα πασαλημανιωτικα τοτε αδερφε να εισαι σιγουρος οτι το καφεδακι μας θα το πιναμε στο παρκιν του εν λογω αντιπροσωπου γιατι το αδικο δεν το θελει ουτε ο Θεος!!!!!! Οταν καιγεται το σπιτι του γειτουνα τρεχεις με τους κουβαδες και δεν χαιρεσαι που δεν καιγεται το δικο σου γιατι το δικο σου μπορει να ειναι το επομενο. Δεν δηλωσες παρουσια στον Ευαγγελισμο και στεναχωριεμαι.... παλι δεν θα σε δουμε???? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!