![]() |
Απάντηση: Γίνεται να μην πας; Δεν γίνεται 01.04.12 Γαλάζια λίμνη
:ha16::ha16::ha16: ωραιο μενου παλι διαιτα!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
moytro...:sm7: |
Αφού μΕ έφυγε ένα βάρος μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, (και τη νίκη της Πανάθας επί της μακάμπι), να πω ότι παίζει, (50-50), να ακολουθήσουν οι, lena1200s, Κυριάκος, και busaboy. Ίδωμεν. Εγώ κατά 90% θα είμαι διπλός. Παλιόπαιδα κοτοπουλοπνίχτες, με κρατήσατε σε αγωνία μήπως και δεν προλάβω να οργανωθώ... :lo19::lo19::u55::lo19::lo19: :p:p |
Απόσπασμα:
:re25::re25::re25::re25::re25:Μπραβο Θαναση και γ@μω τις τιμες επιασες:ye33::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
Γιαυτο σε λεω χαλλαρωσε και οτι βρεξει ΘΑ κατεβασει!!!!!!!!! ΠΑΟΚ να σαι και μην φοβασαι!!!! :sm7::sm7::sm7: Το λεει και το παληκαρι τραγουδιστα!!! Τι αλλο θελετε????? |
Απόσπασμα:
Ρε μούτρο εγώ χαλλλαρός είμαι... Καλό θα ήταν να λέμε και ένα ευχαριστώ που υπάρχει και μία ομάδα σαν τον μπασκετικό Παναθηνα'ι'κό στην Ελλάδα, και μας κάνει υπερήφανους αυτή την εποχή. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ!!! ...και μες τη Πόλη θα 'ρθω, Πανάθα, για σένα... spam off |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
Μπραβο ρε φιλε... χαλαλι σας!!!! Αλλα εχετε το νου σας!!! Μην βγαζετε γλωσσα. Χαμηλα την μπαλα. Μην την πατησετε σαν το γαυρο που κοβαν εισητηρια για τελικο!!!!!! Ειναι καποιοι στον Λευκο τον Πυργο που ακομα γελανε!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Σωστός!!! Αλλά υπάρχει μια διαφορά.... Αυτοί το κάνουν συνεχώς. Συνεχώς μπλα μπλα μπλα μπλα.... Εμείς όμως έχουμε 6 αστέρια στη φανέλα... Πάντως σαφώς είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως στο χέρι του Παναθηνα'ι'κού. Ελπίζουμε και πιστεύουμε για το έβδομο, που θα έχει μεγαλύτερη σημασία μέσα στη Πόλη!! |
:ye02:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!