GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   R1200 Maintenance DVD (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6597)

Eoutas 06-02-2013 01:08

Και πάλι για δεύτερη φορα αισθάνομαι ότι άργησα. Αν υπάρχει ακόμα λινκ Απο κάποιον το θέλω και εγω.

nivam 06-02-2013 14:34

Απάντηση: R1200 Maintenance DVD

..είχε γίνει μια προσπάθεια από τον φίλο Vagabond να βρεθούν τα συγκεκριμένα ταινιάκια και να ανέβουν για διαμοιρασμό.
Στο επόμενο κύμα που ζητήθηκε τα σήκωσα εγώ στο dropbox.
Πραγματικά με στεναχωρεί για να μην πω με εξοργίζει, που κανείς απ' όσους τα κατέβασαν δεν φιλοτιμήθηκε όοοολο αυτό το διάστημα να τα ξανασηκώσει κάπου.:u57:

stari 06-02-2013 15:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 839424)
..είχε γίνει μια προσπάθεια από τον φίλο Vagabond να βρεθούν τα συγκεκριμένα ταινιάκια και να ανέβουν για διαμοιρασμό.
Πραγματικά με στεναχωρεί για να μην πω με εξοργίζει, κανείς απ' όσους τα κατέβασαν δεν φιλοτιμήθηκε όοοολο αυτό το διάστημα να τα ξανασηκώσει κάπου.:u57:

Άρα δεν μπορούμε να το βρούμε ;;;;:(

tsak8 06-02-2013 16:15

Απόσπασμα:

Πραγματικά με στεναχωρεί για να μην πω με εξοργίζει, κανείς απ' όσους τα κατέβασαν δεν φιλοτιμήθηκε όοοολο αυτό το διάστημα να τα ξανασηκώσει κάπου.:u57:

Μπορω σε αλλο σαιτ γιατι dropbox δεν εχω χορο;

nivam 06-02-2013 16:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsak8 ( 839488)
Μπορω σε αλλο σαιτ γιατι dropbox δεν εχω χορο;

Έχεις pm
:)

VaGaBond 06-02-2013 19:05

Απόσπασμα:

Πραγματικά με στεναχωρεί για να μην πω με εξοργίζει, που κανείς απ' όσους τα κατέβασαν δεν φιλοτιμήθηκε όοοολο αυτό το διάστημα να τα ξανασηκώσει κάπου.:u57:

Πραγματικα, επειδη ειχα ζητησει να διανεμονται τα links μεσω pm απο μενα σε οσους ενδιαφερονταν, ειχα και μια εικονα για το ποσα ατομα τα πηραν.Δεν μετρησα, αλλα θυμαμαι οτι χρειαστηκε πολλες φορες να σβησω μηνυματα γιατι ο χωρος που δινει το forum (100 pm εισερχομενα-εξερχομενα) γεμιζε.Μιλαμε για αρκετες δεκαδες χρηστες.Αν υπολογισουμε και αυτους που μπηκαν στον κοπο να δινουν σε αλλους τα links, μιλαμε μαλλον για εκατονταδες.Απογοητευτικο που μονο ενας απο ολους αυτους ειχε εκτος απο τη γνωση και τη διαθεση να συνεχισει τον διαμοιρασμο.

ΙoannisPanagiotidis 06-02-2013 22:58

παιδες εγω τα ειχα κατεβασει στο υπολογιστη μου αλλα μετα απο καποιο διαστημα σε καποιο καθαρισμα που εκανα τον σκληρο ... εσβησα τα περισσοτερα γιατι γνωριζω την διαδικασια που παρουσιαζουν και κρατησα μονο το 9 και το 11 για μελλοντικη χρηση ...

09_Brake_Bleeding__servo-ABS_system

11_Fault_Code_Read_using_the_GS-911_Tool

...οποιος τα θελει μπορω να τα φορτωσω στα γρηγορα στο Dropbox και να τα μοιρασω email με PM

....:)

tsak8 07-02-2013 08:47

Καλημέρα!
Εκανα χώρο, προσπαθησα ν τα ανεβάσω αλλα σταματάει στα περιπου 150 mb: flash error!
Θα το ψαξω αλλά μαλλον απο εβδομάδα.

cover 08-02-2013 14:17

καλημερα σε ολους
ευχαριστω τον συμφορουμιτη dominator για την αμεση απαντηση και συναντηση για να μου δωσει το DVD μαζι με διαφορα αλλα καλουδια...
θα δω τι μπορω να κανω με hoster ή torrent ή ftp server και θα σας ενημερωσω...

tsak8 08-02-2013 16:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από cover ( 840877)
καλημερα σε ολους
ευχαριστω τον συμφορουμιτη dominator για την αμεση απαντηση και συναντηση για να μου δωσει το DVD μαζι με διαφορα αλλα καλουδια...
θα δω τι μπορω να κανω με hoster ή torrent ή ftp server και θα σας ενημερωσω...

Μπραβο Πάνο!
Μακάρι να βρω άκρη με το Dropbox ώστε να είναι πιο εύκολο για όλους.

Send from RAZR Tapatalk

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!