GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   "Το ... κοπή τη πίττα" (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27240)

ALEX1150 05-02-2012 20:14

Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου

Επιστρέψαμε και εμείς στη βάση μας!

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ήταν εμφανής πόσος χρόνος είχε αφιερωθεί από πολύ πριν για να κυλήσουν όλα ο#### σε ένα τόσο μεγάλο event.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους εθελοντές που τόσο βοηθήσαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης ….:)

Άντε και του χρόνου !! Να είστε όλοι καλά !!!!

Gasgs 05-02-2012 20:17

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
Ένα μεγάλο μπράβο !!!

Giant 05-02-2012 20:21

BRAVO!!!:sm8::sm8::sm8::sm5::sm5::sm5:

SenseiG 05-02-2012 20:21

Φτασαμε και εμεις στην βαση μας ,να ευχαριστησω απο την μερια μου ολα τα παιδια που βοηθησαν για να στηθει αυτη η πιτα.
Ολα πηγαν μια χαρα και γνωριστηκαμε απο κοντα με παιδια που λεγαμε καλημερα απο το λαπ τοπ.
Να ειστε ολοι καλα ,καλα χιλιομετρα στα παιδια που ταξιδευουν μακρια.
Και του χρονου με υγεια...;):)

CPretenteriS 05-02-2012 20:24

Επιστρέψαμε κι εμείς μετά από ένα υπέροχο 2ημεράκι παρέα με καλούς φίλους !!! :)

Μπράβο στους οργανωτές σε όλα τα επίπεδα !! :)

Τώρα σε ότι αφορά τα δώρα ξε----αστήκαμε λιγάκι με το Ρηνιό... τινάξαμε τη μπάνκα στον αέρα...:D:D
Καλά μη φανταστείτε... κάτι παλιοκράνη BMW είχε... ένα 3ημερο στο Ναύπλιο.... κατι flaps για το GS... :D:D:o:o

Ευχαριστώ όλους όσους έτρεξαν για τα δωρα γιατί το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό... ;)

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το φίλο που μου χάρισε τα 2 δωράκια του μιας και δεν έμενε Αθήνα και εύχομαι στο Γιώργο καλοφόρετο το σύστημα μέτρησης πίεσης που έβαλε στη γριούλα του... :)

Και του χρόνου να είμαστε καλά !!! :)

Υ.Γ. Σε οτι αφορά το φωτογραφικό υλικό δεν έχω πολυ σχετικά με άλλους αλλά εχώ βιντεάκια των διαγωνιζόμενων στο enduro μέχρι και τον Αρκά. Μετα πήγα για μάσα... :D:o

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

NIKOS PAPADOPOULOS 05-02-2012 20:24

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

:sm4::sm4::sm4::sm8:

panosv 05-02-2012 20:26

Επιστροφή κ εμείς στη βάση μας ασφαλές,ήταν όλα υπέροχα κ να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές κ όλα τα παιδιά που έτρεξαν για την προσπάθεια τους να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή μένοντας όλοι με το χαμόγελο στα χείλη!Πάντα όρθιοι!

ntinopoulos 05-02-2012 20:36

μπραβο σε ολους οσους μοχθησαν για να εχει τετοια επιτυχια αυτη η εκδηλωση!:)
χαρηκα που ειδα φιλους που δεν εχω την ευκαιρια να τους βλεπω συχνα!:)

princess 05-02-2012 20:46

Έχετε δει απο κάτω πόσοι είμαστε μέσα στο νήμα?;):):)

lepanto 05-02-2012 20:51

επιστρεψαμε κ εμεις σπιτι μετα απο ενα πανεμορφο 3/ημερο που περασαμε με ολους τους φιλους (πρεπει να ειμαστε η ποιο ομορφη παρεα)στην κοπη της πιτας μας .ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους βοηθησαν ωστε να γινουν ολα τοσο ωραια,κ φυσικα .....ενα τεραστιο μπαβο στον Νικο κ Δημητρη. τι να πουμε για τους δυο φιλους ενα τεραστιο ε υ χ α ρ ι σ τ ο υ μ ε .να ειμαστε ολοι καλα κ του χρονου να ειμαστε ολοι παλι εκει.

kwstas 05-02-2012 20:54

Eνα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για ολα, δυστυχως δεν μπορεσα λογω υποχρεωσεων να κατεβω:yz αλλα θα σας ερθω συντομα στον καφε!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 05-02-2012 21:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NIKOS PAPADOPOULOS ( 593565)
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

:sm4::sm4::sm4::sm8:

Νικόλα, σ' ευχαριστούμε ιδιαίτερα,

για την προσφορά σου, των γευστικότατων παγωτών ...

Όπως είδες,

τα τίμησαν ΟΛΟΙ δεόντως ...

Έχω φωτό, αλλά θ' αποφύγω να τις ποστάρω,

γιατί θα ντραπούν κάποιοι, για την "φαγανότητά" τους

κ την ιδιαίτερη προτίμησή τους στα παγωτά σου ... :sm7:

Ευτυχώς που οι ποσότητες, σε όλες τις γεύσεις,

ήταν υπέραρκετες κι έτσι πρόλαβαν όλοι να "διπλώσουν" ... :D

Ααααα ....

Για του χρόνου να ξέρεις ότι, τα 100 lit που έφερες φέτος,

είναι ... λίγα .... http://i247.photobucket.com/albums/g.../th_CRY-34.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g.../th_CRY-34.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g.../th_CRY-34.gif

Grs1 05-02-2012 21:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από skippybi ( 593477)
Σταυρή ''δωράκι'' έξτρα πήρες από τον Γρηγόρη ή το ξέχασε και θα μου το φέρει πίσω;;;:D

ολα ενταξει καπετανιε αποστολη εξετελεστη κριμα που δεν τα καταφερες, μας ελειψε η παρεα σου ελπιζουμε να σε εχουμε του χρονου εκει τα λεμε την τεταρτη......;)

Hekima 05-02-2012 21:11

Καλώς ήρθατε στις βάσεις σας καλή ξεκούραση σε όλους,
ήταν σίγουρο και αναμενόμενο να περάσατε καλά
και του χρόνου με υγεία :):)

skippybi 05-02-2012 21:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Grs1 ( 593640)
ολα ενταξει καπετανιε αποστολη εξετελεστη κριμα που δεν τα καταφερες, μας ελειψε η παρεα σου ελπιζουμε να σε εχουμε του χρονου εκει τα λεμε την τεταρτη......;)

χαίρομαι που περάσατε καλά φιλαράκι!!!!!!!!:):)

ραντεβού την Τετάρτη;)

kostas_366 05-02-2012 21:12

KAI TOY XΡONOY εύχομαι σε όλους.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά.
Μπράβο και στους επαγγελματίες και μη, που στις δύσκολες εποχές βοήθησαν την εκδήλωση.

Andreas_F800GS 05-02-2012 21:12

Ευχαριστούμε για όλα όσους σπατάλησαν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην απόλυτη επιτυχία αυτής της συνάντησης. Ήταν μια άριστη ευκαιρία για να συναντηθούμε με άτομα που τα ξέραμε μόνο μέσω nicknames και να επιβεβαιώσουμε αυτό που λένε όλοι οι παλαιότεροι, δηλαδή ότι το gs forum είναι μια τεράστια παρέα από πραγματικά πολύ αξιόλογα άτομα. Και του χρόνου περισσότεροι... αν και οριακά μας χώρεσε το ράντσο φέτος :D.

Υ.Γ. Πρέπει να αρχίσω να ψάχνω το γενεαλογικό μου δέντρο για να δω αν υπάρχει πιθανότητα να έχω συγγένεια με τον (μπρρρρρρ....) Μητσοτάκη! Δεν είναι μόνο ότι στους 5 λαχνούς τράβηξα 3 ζονγκ, δεν φτάνει επίσης ότι τα 2 δώρα που πήρα ήταν και τα 2 για γυναίκες (προς μεγάλη χαρά της συζήγου βέβαια), αλλά το κυριότερο και αυτό που όντως με χάλασε είναι ότι φεύγοντας από το ράντσο, στην ευθεία της Ωραίας Ελένης, έφαγα κλήση 200 € για προσπέρασμα σε διπλή λωρίδα... :yz Ελπίζω τουλάχιστον να βγήκε ανακοίνωση στο ράντσο μιας και ενημέρωσα τον Δημήτρη σχετικά και να μην την πάτησε κανένας άλλος συμφορουμίτης...

skippybi 05-02-2012 21:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS ( 593646)
Ευχαριστούμε για όλα όσους σπατάλησαν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην απόλυτη επιτυχία αυτής της συνάντησης. Ήταν μια άριστη ευκαιρία για να συναντηθούμε με άτομα που τα ξέραμε μόνο μέσω nicknames και να επιβεβαιώσουμε αυτό που λένε όλοι οι παλαιότεροι, δηλαδή ότι το gs forum είναι μια τεράστια παρέα από πραγματικά πολύ αξιόλογα άτομα. Και του χρόνου περισσότεροι... αν και οριακά μας χώρεσε το ράντσο φέτος :D.

Υ.Γ. Πρέπει να αρχίσω να ψάχνω το γενεαλογικό μου δέντρο για να δω αν υπάρχει πιθανότητα να έχω συγγένεια με τον (μπρρρρρρ....) Μητσοτάκη! Δεν είναι μόνο ότι στους 5 λαχνούς τράβηξα 3 ζονγκ, δεν φτάνει επίσης ότι τα 2 δώρα που πήρα ήταν και τα 2 για γυναίκες (προς μεγάλη χαρά της συζήγου βέβαια), αλλά το κυριότερο και αυτό που όντως με χάλασε είναι ότι φεύγοντας από το ράντσο, στην ευθεία της Ωραίας Ελένης, έφαγα κλήση 200 € για προσπέρασμα σε διπλή λωρίδα... :yz Ελπίζω τουλάχιστον να βγήκε ανακοίνωση στο ράντσο μιας και ενημέρωσα τον Δημήτρη σχετικά και να μην την πάτησε κανένας άλλος συμφορουμίτης...

όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!! ;)

άλλο κακό να μην πάθουμε:D

NIKOS PAPADOPOULOS 05-02-2012 21:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 593635)
Νικόλα, σ' ευχαριστούμε ιδιαίτερα,

για την προσφορά σου, των γευστικότατων παγωτών ...

Όπως είδες,

τα τίμησαν ΟΛΟΙ δεόντως ...

Έχω φωτό, αλλά θ' αποφύγω να τις ποστάρω,

γιατί θα ντραπούν κάποιοι, για την "φαγανότητά" τους

κ την ιδιαίτερη προτίμησή τους στα παγωτά σου ... :sm7:

Ευτυχώς που οι ποσότητες, σε όλες τις γεύσεις,

ήταν υπέραρκετες κι έτσι πρόλαβαν όλοι να "διπλώσουν" ... :D

Ααααα ....

Για του χρόνου να ξέρεις ότι, τα 100 lit που έφερες φέτος,

είναι ... λίγα .... http://i247.photobucket.com/albums/g.../th_CRY-34.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g.../th_CRY-34.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g.../th_CRY-34.gif

Αυτά Νίκο μου να τα ακούνε μερικοί μερικοί , βλέπε (CP) που σπαμαρουνε :sm7:για το τίποτα.
Όσο για του χρόνου να είσαι σίγουρος ότι θα φέρω παραπάνω για να προλάβεις να φας και εσύ.

Συγχαρητήρια και πάλι για την διοργάνωση .
Νομίζω ότι άξιζε τον κόπο

jtnakos 05-02-2012 21:19

Επεστρεψα σώος και αβλαβης;);)

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο στους διοργανωτές για τις ομορφες στιγμες που μας χαρισαν:sm5::sm5::sm5:
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο και στους μοντερειτορ για την ΑΨΟΓΗ δουλεια τους και με τα δωρα και με την εκθεση φωτογραφιας η οποια μας αφησε ΑΦΩΝΟΥΣ

Και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο σε ολους μας που το βγαλαμε απο τα ματια μεχρη πρωιας χορευοντας και διασκεδαζοντας...

:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5:

Andreas_F800GS 05-02-2012 21:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από skippybi ( 593648)
όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!! ;)

άλλο κακό να μην πάθουμε:D

+800 ;)

tassos85 05-02-2012 21:35

Ήταν πραγματικά υπέροχα! Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό που ζήσαμε σήμερα. Ευχαριστώ και όλους τους φίλους και μέλη του gs για το όμορφο κλίμα και την καλή παρέα. Πάντα όρθιοι , καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία!

ortho 05-02-2012 21:35

Τι να πω κι εγώ!; Μιά από τα ίδια! Πετυχημένη διοργάνωση! Είχα πάρει το μπλοκάκι μαζί για να βρω ψεγάδι αλλά ακόμη ψάχνω, γι'αυτό και καθυστέρησα να γράψω. Είδα κι αποείδα και το πήρα απόφαση!

Δεν ξανακουβαλώ μπλοκάκι! :)

Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τον κόπο τους!
Ολους όσους πρόσφεραν δώρα επαγγελματίες και μη!

Και να εκφράσω και τις ευχαριστίες μου στον Νίκο Παπαδόπουλο που μας έφερε σήμερα το πρωί με ασφάλεια στο Σοφικό και δε με υποχρέωσε να σκάσω το dakarάκι για να ακολουθώ τις μεγάλες αδερφές! Και για το παγωτό φυσικά που το τίμησα δεόντως!;)

geolag 05-02-2012 21:35

Συγχαρητήρια για την εκδήλωση .Ολα ήταν άψογα και η παρέα άριστη

paschalis 05-02-2012 21:36

Οι Θεσσαλονικεις στον -παγωμενο-τοπο τους!!
Μια κουβεντα για το καταπληκτικο αυτο τριημερο..
Τα καλυτερα παιδια επανω στα καλυτερα μηχανακια:)

spade ace 05-02-2012 21:38

Ευχαριστούμε όλους που ασχολήθηκαν για το υπέροχο αυτό event, με αυτό που όλοι μοιραζόμαστε, την αγάπη των 2 τροχών ... Πάντα τέτοια και ..μακρύτερα!!!

xurxes 05-02-2012 21:40

Φτάσαμε σπίτια μας ( Πασχαλης Δημήτρης κ εγώ)....:D

Απλά.....τα τελευταία μας λογια πριν χωρισουμε ήταν!!!!...
γιατί ρε γαμ@το να μην ήταν δυο τρεις μέρες ακόμη....:)

Ώρα για ντουζακι!...κ επανέρχομαι!!!!!:D;)

nordkapp 05-02-2012 21:43

Eπιστρεψαμε και εμεις.Θελουμε να ευχαριστησουμε τους διοργανωτες για τις ομορφες στιγμες που μας χαρισανε και με τοσο κοπο οργανωσαν.Επισης στη σκεψη μας και την καρδια μας θα μεινουν οι φιλοι μας απο την Κρητη μεχρι τη Θεσσαλονικη.Και του χρονου λοιπον.
Βαγγελης-Σοφια

CPretenteriS 05-02-2012 21:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NIKOS PAPADOPOULOS ( 593650)
Αυτά Νίκο μου να τα ακούνε μερικοί μερικοί , βλέπε (CP) που σπαμαρουνε :sm7:για το τίποτα.
Όσο για του χρόνου να είσαι σίγουρος ότι θα φέρω παραπάνω για να προλάβεις να φας και εσύ.

Συγχαρητήρια και πάλι για την διοργάνωση .
Νομίζω ότι άξιζε τον κόπο

:sm7::sm7::sm7:

Και να προλάβαινε να φάει κιόλας ο άνθρωπος... :o:o

CPS

PACO 05-02-2012 21:48

moderators,εμπνευστες και οσοι ασχοληθηκαν ενεργα με την εκδηλωση ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ για την οργανωση!!δειξατε για αλλη μια φορα προσηλωση και υπομονη με ολους μας για να γινει ΣΚ μοτοαναφορας- μοτοκουβεντας!
πολλες οικογενειες φετος!!! θαυμαζω που οι μπαμπαδες δεν θαβουν ποτε και για τιποτα το κοινο μας παθος!
με υγεια και του χρονου!

sliv 05-02-2012 21:54

Γυρίσαμε και εμείς με τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την διοργάνωση , τα δώρα τις δραστηριότητες , το μέρος , και πάνω από όλα το υπέροχο κλίμα που όλοι …με την καλή τους διάθεση είχαν δημιουργήσει…!!!!!!!!!!!!!

Πολλά μπράβο !!! στο GSFORUM ……………..και του χρόνου !!!!

jtnakos 05-02-2012 21:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 593256)
Εκεί σας πέτυχα, πουλάκια μου; :p
Το 'κανες πάλι το θαύμα σου, Σιατιστινέ!

Nικο μου μην πιστευεις οτι βλεπεις ....photoshop ειναι δεν ειμανε εκει καποιος με κοτσαρισε:sm7::sm7::sm7:

padelis1100gs 05-02-2012 21:58

Επιστρέψαμε και εμείς μετά απο ένα υπέροχο Σάββατοκυριακο
Συνχαρητιρια στους διοργανωτές που τρεξανε για να περάσουμε
όλοι τόσο όμορφα.να είμαστε καλά και στα επόμενα.

jtnakos 05-02-2012 21:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 593415)
με τον Τακη διπλα σιγα μην προλαβαινε να φαει!!

Γιατι δεν ηρθες ρε καθαρμα περιμενα να σε δω:yz:yz

Δεν πειραζει ερχεται το Πασχα;);)

TARKAS 05-02-2012 22:03

Aσφαλως και η παρεα μεγαλωσε και θα μεγαλωνει ακομα. Το μονο που λυπηθηκα φετος ειναι οτι ηρθα αυθημερον λογω υποχρεωσεων, αντιθετα με περυσι. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΚΟΜΑ. Και του χρονου το Σοφικο θα κανει προεκταση στο σαλονι για να μας χωρεσει. Πασχαλη και λοιποι Θεσσαλνικεις ειδα οτι φτασατε καλα.

princess 05-02-2012 22:04

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απο το να δέχεσαι τόση αγάπη και τόσες ζεστές αγκαλιές.Δεν υπάρχει πιο αγνο πράγμα απο το γέλιο των παιδιών που ελεύθερα παίζουν.Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα απο άντρες που ξαναγίνονται παιδια.....Αυτο είμαστε όλοι εμείς.Εικόνες και συναισθήματα απο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΎΣ ανθρώπους.Και του χρόνου παιδια.:):):)

soketz 05-02-2012 22:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 593665)
Οι Θεσσαλονικεις στον -παγωμενο-τοπο τους!!
Μια κουβεντα για το καταπληκτικο αυτο τριημερο..
Τα καλυτερα παιδια επανω στα καλυτερα μηχανακια:)

Καλη ξεκουραση μακρινοι ταξιδιωτες και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ που αψηφησατε τον #### καιρο και ηρθατε για να αποδειξετε οτι GS forum σημαινει αγαπη και σεβασμο στην παρεα και τις μπουμπουδες μας!!!!!!!!!!!!!!!;););)

soketz 05-02-2012 22:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 593563)
Επιστρέψαμε κι εμείς μετά από ένα υπέροχο 2ημεράκι παρέα με καλούς φίλους !!! :)

Μπράβο στους οργανωτές σε όλα τα επίπεδα !! :)

Τώρα σε ότι αφορά τα δώρα ξε----αστήκαμε λιγάκι με το Ρηνιό... τινάξαμε τη μπάνκα στον αέρα...:D:D
Καλά μη φανταστείτε... κάτι παλιοκράνη BMW είχε... ένα 3ημερο στο Ναύπλιο.... κατι flaps για το GS... :D:D:o:o

Ευχαριστώ όλους όσους έτρεξαν για τα δωρα γιατί το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό... ;)

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το φίλο που μου χάρισε τα 2 δωράκια του μιας και δεν έμενε Αθήνα και εύχομαι στο Γιώργο καλοφόρετο το σύστημα μέτρησης πίεσης που έβαλε στη γριούλα του... :)

Και του χρόνου να είμαστε καλά !!! :)

Υ.Γ. Σε οτι αφορά το φωτογραφικό υλικό δεν έχω πολυ σχετικά με άλλους αλλά εχώ βιντεάκια των διαγωνιζόμενων στο enduro μέχρι και τον Αρκά. Μετα πήγα για μάσα... :D:o

CPS

Κωσταντινε χαρηκα που τα ξαναειπαμε απο κοντα και δεν ηταν τιποτα σημαντικο τα δωρακια.Ελπιζω και ευχομαι να κατεβειτε συντομα και για το πρωινοοοοοοο που χρωστω!!!!;););)

kokkinos1 05-02-2012 22:17

για αλλη μια φορα περασαμε υπεροχα, με καλη παρεα φιλους που ειχαμε να δουμε καιρο αλλα και φιλους που δεν ειχαμε δει ποτε αλλά είχαμε ταξιδέψει μαζί τους από φώτο .ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που δουλεύουν πάντα ώστε να γίνεται καθε φορά τόσο καλό.:)
μ άρεσε η ιδέα με τις φώτο από τα ταξίδια μελών του φορουμ.
και η γνωριμία μου με τον Ηλία Βροχιδη.

ευχαριστώ το φορουμ

Grs1 05-02-2012 22:21

AXAIA-ΗΛΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΚ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ & ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΜΙΓΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ NICKNAME ΤΟΥΣ. ;) ps ΑΠΙΣΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:10.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!