![]() |
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Γιατί δε βρήκες τιμή Στέφανε?
Το συγκεκριμένο που είδα στο Σφακιανάκη, μου είπε 18 και κάτι ψιλά.... Δε μπορεί οι άλλοι να μην έχουν τιμή....:confused::confused::confused::confused: |
Απόσπασμα:
|
:ye02::ye02::ye02:
Έτσι!!!!!:) Καλημέρα Νικόλα :ye33: |
Απόσπασμα:
:ye02::ye02: :th11: Νικο!! |
Προκαταβολικά sorry αν εχει ξαναπαιξει και αλλου το βιντεακι αυτο...
BMW R 1200 GS Marocko, Februari 2013 - YouTube |
Απόσπασμα:
αλλο που δεν θελω...ολοι μερα αυτο χαζευω....:u60::lo19: βαλτε βιντεο να κ@υλωνουμε.... |
- εγώ ώς γεροντολάγνος δεν μου άρεσε το σχέδιο των κυλίνδρων του κινητήρα, πολύ αυτοκινητάδικο δείχνει, ας άφηναν για ομορφιά τις ψύκτρες παρά αυτά τα μονοκόμματα εκτεθειμένα μέταλλα που μοιάζουν με φορεμένα "κουτιά" πάνω στο μπλοκ του κινητήρα....
- από την άλλη, μου αρέσει που "έφυγε" το σαζμάν από τη προηγούμενη θέση του και τώρα η νέα θέση ίσως προσδίδει ακόμα καλύτερη κατανομή βαρών άρα και κατευθυντικότητα/σταθερότητα σε ευθείες και στροφές.... - η μυτούλα θέλει ...εγχείρηση - τα κομπλέ φώτα LED είναι πολύ πολύ όμορφα και προφανώς πρακτικά - το λευκό πίσω κάλυμμα στο φανάρι δεν μου αρέσει (...κολοκυθόπιττα) - δείχνει πιό μελετημένο και στοιβαρό το ball joint - πιό συνετή η τοποθέτηση του κλαπέτου της εξάτμισης (2010-2013 ήταν εκτεθειμένο) θέλω όμως να το ακούσω....ακόμα δεν έτυχε....:) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν τα είχα δει αυτά!!!Είχα δει για τα 15400€ και μετά κάποιον να λέει για 18500€ το απλό κτλ κτλ!!!Χθες όμως πήγα στην έκθεση στην Τουρκία και το είδα!!!Κουκλί το άτιμο!!!Αλλα έχουν κάτι τιμές οι γείτονες άστα να πάνε!!! Κ1600GTL 34600€ |
Απόσπασμα:
Πόσο; 40% επιπλέον :Απορία:!!! |
Εμένα αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να μην εχει αλλάξει η άνετη θέση οδήγησης,βασικό κι αυτο.
Κι οπως είχα και πιο πριν,να εχει και μακριά 6η ταχύτητα Sent from my iPad 64gb 4g |
αν εχει παιχτει τοτε σορυ.... |
εχθες το ειδα ακομα μια φορα !!!!!!!!!
ευγε!!!! |
Ανακλήθηκε σε όλη την Ευρώπη το νεο GS1200
|
ποτε προλαβε ?
εδω ειναι βαλκανια !!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
|
Σκηνές από την παρουσίαση που μας έκαναν πριν από λίγες ημέρες στο Μαρακές. Σε λίγες ημέρες θα σας ανεβάσω και άλλα βίντεο.
|
Δώσε βίντεο στο λαό Μάνο γιατί τα δικάμου βγήκαν λίγο κουνημενα και θελουν δουλεία.Αναμένουμε και προσεχώς για τα δικά μου.
|
Απόσπασμα:
|
Πασαδες πάντως τους έχουν τους πωλητές η Μαμα εταιρεία,πολυ καλό αυτό.
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
Αλλά από την άλλη δεν θέλω να μπαίνει άνθρωπός στο μαγαζί και να με ρωτάει τι είναι αυτό και να του απαντάω: σένιο το εργαλείο φιλαράκι,φυσάει!σκάσε 18.000€ να είσαι και πολύ μάγκας.Εσέις δεν νομίζω να θέλατε τέτοια εξυπηρέτηση. Με εκτίμηση, Βάσσος Κωνσταντίνος Θεσσαλονίκη, |
Απόσπασμα:
πολυ απλα Βασσο εμεις του gs forum τα ξερουμε !:ye33: |
Απόσπασμα:
Εάν δεν ήταν (και) πανηγυράκι θα το κάνατε μεταξύ σας και με άλλες προδιαγραφές ενδοεταιρικής παρουσίασης.... Φιλικά πάντα Ο πελάτης που είναι να αποπληρώσει σύντομα το τελευταίο 33% |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο Γιάννης το είπε με καλό σκοπό και όχι ότι χρίζεσται κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης!!! Και πάλι ευχαριστούμε για της υπηρεσίες σας και για τον κίνδυνο της ζωή σας για να μας μεταφέρεται έμπειρα νέα!!! |
Απόσπασμα:
|
|
Παιδιά για καλό το είπα,όχι για κακό.
Και στο κάτω κάτω,πληρωνεστε γι αυτό,για τις υπηρεσίες,οπως κάνει κι ο κάθε σωστά συνειδητοποιημενος υπάλληλος που θέλει να έχει υψηλά την ποιότητα της εργασίας του αλλά και του budget που θα εχει ως απολαβη για τις υπηρεσίες αυτές. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
καλημερα Γιαννη ! εγω ειμου σιγουρος οτι για καλο το ειπες !!:ye33: |
Απόσπασμα:
θα πρεπει να υπαρχει μια ακομα πιο ανθρωπινη προσεγγιση στον πελατη και οχι "ξερετε τι τραβαω εγω, για να εχετε εσεις bmw?". οσο για τα αφιλοξενα μερη (το εχω τσεκαρει με εντονα γραμματα), δοξα τον Θεο στην ελλαδα υπαρχουν παρα πολλα τετοια μερη.μην ξεχνας οτι το ραλλυ Ακροπολις θεωρειται το πιο σκληρο ραλλυ του ημερολογιου. μια διαδρομη που σου προτεινω ειναι: Προυσσος Ευρυτανιας (μεσω Νερομανας Αιτ/νιας) , Καρπενησι και μετα προς Κερασοχωρι-Αγραφα-Νιαλα-Νεραιδα-Πετριλο-Βραγγιανα και μετα να βγεις Λιμνη Πλαστηρα...:ye02: |
Απόσπασμα:
Απλά, είναι θέμα μάρκετινγκ και αυτο :cool:! Αλλιώς ακούγεται στους ανα τον κόσμο μοτοσυκλετιστές το Μαρόκο και αλλιώς μια εξισου δυσκολη, ίσως και δυσκολότερη διαδρομή, σε βουνό της Κρήτης ;)!!! |
Και τριτη ανακληση!!!!
Transport Canada Recalls 2013 BMW R1200GS for Traction Control Bug - Motorcycle.com News Συνολικά οι ανακλήσεις!! 1. Transmittion Oil leak, 2. Traction Control Bug 3. Fork tube detachment...::cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλά , για να σπάσει το οποιοδήποτε εργοστασιακό μηχανάκι, αρκεί μια βόλτα Υμηττό - Πεντέλη:cool2::cool2::cool2::cool2: Ούτε 2 βήματα από το Σύνταγμα:ye33: ΥΓ: μόνο κανά ΚΤΜ 950 super enduro θα γλιτώσει....;) |
Απόσπασμα:
σορυ δεν αντεξα... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Για πετρα μιλαμε;). Απο τετοια δεν καταλαβαινει το εργαλειο:) LELO-phone;) |
Απόσπασμα:
Μια θετικη και μια αρνητικη, οπως κι αν το δεις;) LELO-phone;) |
Να βάλω και 2 βιντεάκια, που μου έστειλε χθες φίλος του forum, που δε γράφει πλέον και δε θα γράψει και στο μέλλον - μάλλον, ο γνωστός σε όλους NLS:)
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι -ειδικά το 1ο- είναι Υμηττός και Πεντέλη μαζί:D |
Εγώ θα περιμένω να βγεί το δίμπουζο.:D
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!