![]() |
Απάντηση: ΡΟΔΟΠΗ.......
Kαι ο Μιts μέσα διπλός Θεού θέλοντος.'Ετσι για να πάμε κόντρα στον καιρό.
Commander..............????????????????? |
παιδια απο καιρο δεν ξερω τι μπορει να εχει τοτε ουτε μπορουμε να κανουμε καποια προβλεψη... τι συγγεκρημενη διαδρομη απο bansko σε pamporovo την εκανα περσι με jeep. ειναι τελεια διαδρομη αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ο δρομος εχει πολλα σκοτινα κοματια απο δεντρα κ θα ειναι πολυ επικινδυνο απο πλευρα παγου... εγω δυστιχος λογο κρισης δεν μπορω να ερθω:yz:yz:yz αλλα ευχομε να πατε κ να περασετε τελεια... κ πολυ προσοχη στο δρομο...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
New kid in town.....:) |
Φρέσκα Νέα.....:) 1. (24/3/2011) Διανυκτέρευση Θεσσαλονίκη... Panorama Hotel, Panorama, Thessaloniki, Greece Έχουμε πάρει προσφορά, 58 ευρώ το δύκλινο, 48 ευρώ το μονόκλινο με πρωινό... 2. (25/3/2011) Διανυκτέρευση Bansko... Έχουν κρατηθεί μέσω booking 10 δωμάτια (5 μονόκλινα, 5 δύκλινα) στο Pirin Residence (μπείτε στο www.booking.com να το δείτε..) Τιμή 25 ευρώ το δύκλινο, 20 ευρώ το μονόκλινο, 3,55 το πρωινό... Μπορούμε να το ακυρώσουμε ως 2 ημέρες πριν... 3. (26/3/2011) Διανυκτέρευση Ξάνθη Έχουμε πάρει τελική προσφορά 45 ευρώ το δύκλινο & 35 ευρώ το μονόκλινο... (μαζί με πρωινό) Πρέπει να το επιβεβαιώσουμε 8 μέρες πρίν... Υπό την αίρεση των ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά για να έχουμε και ένα μπούσουλα που κινούμαστε, θα σας παρακαλούσα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.. Η δήλωση σας είναι μη δεσμευτική, ωστόσο, θα ήθελα να δηλώσουν αυτοί που πραγματικά είναι αποφασισμένοι να έρθουν.... εκτός απροόπτου βέβαια... Συμμετοχές... 1. Teo71 (Α,Β,Γ) 2. Moby_gr (μονός) (Α,Β,Γ) 3. nikos-x (διπλός) (Β,Γ) 4. Frits & Xanthi (Β,Γ) 5. Dent (Κώστας & Νατάσα) (Α,Β,Γ) 6. Babisadve (Μπάμπης & Λινούλα) (Β,Γ) 7. N4pSt3R (Ουφ το έγραψα) (Β,Γ) 8. man gs (μονός) (Β,Γ) 9. Kas (Ραντεβού στο 90:D) (Β,Γ) 10. Paschalis (Της χωμάτινης υποομάδας), (μονός) (Β,Γ) 11. Magelanos (μονός) (Α,Β,Γ) 12. nvthoul (διπλός) (Α,Β,Γ) 13. Strats (διπλός) (Α) 14. Siraxanz & Μαρία (Β) 15. Mits70 (διπλός) Παρακαλώ τους συμμετέχοντες, να δηλώνουν σε πόσες και ποιες διανυκτερεύσεις θα συμμετάσχουν .... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Περιμενε λιγο βιαστικούλι.........
Αν τα λουκάνικα συνοδεύονται και από μπυρίτσα κρυα δεν θα με πειραζε |
Τυχερούληδες, την Κυριακή και Δευτέρα 01-03-2011, ήμουν BANSKO και είχε απίστευτο ήλιο. Θερμοκρασία ήταν 5-6 αλλά το βράδυ έπεφτε κάτω του μηδέν.
Ιδανικές θερμοκρασίες :cool::cool: |
Mits A,B,Γ & καυτά λουκάνικα για σκούπα αν θέλετε. Νομίζω έχω doctora σε αυτό.
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!