![]() |
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
Απόσπασμα:
|
Μπράβο σε όλα τα φιλαράκια για την συμμετοχή τους!
Προμηνύεται φανταστική εκδρομή!!! . |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να βρίσκομαι Αθήνα, Παρασκευή όλη μέρα και Σάββατο πρωί. Οπότε προς μεγάλη στενοχώρια μου θα είμαι μακρυά σας σ' αυτή την υπέροχη εκδρομή... :( Ωστόσο, για να μου χρυσώσω το χάπι :D, σκέπτομαι να οργανώσουμε καμμιά χωμάτινη για τους μη συμμετέχοντες στο Συρράκο. Βέβαια, θα μου πεις, πού θα τους βρώ, αφού όλο το φόρουμ, θα είναι μαζί σας! :sm7: Έχει ο Θεός... :D |
Απόσπασμα:
Να μην ξεχάσεις το στρώμα της προσευχής, αρκουδίτσο μου :) http://i48.tinypic.com/fc1l6v.jpg |
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
Απόσπασμα:
η να κανονίσουμε να φέρει κανά ζυγούρι χρονιάρικο ο Κώστας....:rolleyes: Και τότε να δείτε πόσοι θα μαζευτούν γύρω από την φωτιά!!!!!!:) |
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
Απόσπασμα:
Γιά το κουβεντολόϊ θα ΄ρθουμε Χάρη....:D :sm7::sm7: Jefe |
Με βλέπω και εμένα σκηνίτη με αυτά που διαβάζω :sm7:
|
Παλικάρια, για την επιστροφή σας, από Μουζάκι, σας έχω εκπληκτικό μαγαζί με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΟΨΙΔΙΑ, το οποίο βρίσκετε έξω από το Μουζάκι. http://ktima-xalili.blogspot.com/ Αρα μπορούμε, εάν βολέψει και το δικός σας πρόγραμμα , μεσημέρι φαγητό εκεί... Εχει μπόλικο χώρο και εκπληκτικό φαγητό... Και ξέρετε εσείς, όταν ο ARGI, μιλάει για φαγητό, μιλάμε για MASTER CHEF καταστάσεις... (σε χωριάτικη έκδοση...!!:D:D) Εαν γουστάρετε, πες τε με...!!!! ;););) |
Απόσπασμα:
Θα σε τσεκάρουμε για τις γευσιγνωσεις που δείχνεις να έχεις..! :D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!