![]() |
Απάντηση: στο club των πονεμενων
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
βενζινη εβαζα παντα απλη αμολυβδη λογω του οτι ηξερα οτι η 100αρα δεν ειναι κι οτι καλυτερο για το αεροψυκτο μοτερ. ο μηχανικος τι να πει.το βρηκε αδικαιολογητο το συμβαν.κυριως γιατι ηξερε τι χρηση κανω στην μηχανη κι οτι δεν ειμαι καποιος hard user. εγω 20000 δε τα πεταω και δε θα προσθεσω κι απο την τσεπη μου.εχασα που εχασα εξ αρχης. αλλο να την φτιαξω και να πω οτι την δινω 15000 κι αλλο να προσθεσω αλλο ενα τεσσαρι+τα 19500 που εκανε. οχι κυριοι.πληρωσα bmw,εχει εγγυηση και την απαιτω. εδω αλλαζουν ακομα σπασμενα διαφορικα εκτος εγγυησης,εδω φτιαχνουν χαλασμενα κιβωτια ταχυτητων εκτος εγγυησης με ενα μικρο κοστος για τον ιδιοκτητη,κι εμενα που ειναι εντος εγγυησης δε θα μου την φτιαξουν??? αδιαφορω πληρως. ημουν χρονια πελατης bmw,ειμαι και τωρα και ισως ειμαι και στο μελλον.σεβασμος λοιπον στον καταναλωτη που σκαει τοσα χρηματα για ενα ονειρο που σε καποιες περιπτωσεις καταληγει εφιαλτης. κι ας προσεχουν στις μαζικες παραγωγες τα υλικα τους. |
μην κουρδίζεσαι χωρίς λόγο - 99.99% θα στη φτιάξουν χωρίς να σου πουν κιχ
κάνετε σαν τους οπαδούς του ΟΣΦΠ με τον Βαλβέρδε που είχαν βγάλει σενάριο ότι φεύγει μόνοι τους οι δημοσιογράφοι και μέχρι να γίνει ότι ήταν συμφωνημένο από πέρυσι (δηλ. να μείνει - ούτε υπήρχε συζήτηση για το αντίθετο), είχαν φτάσει τον πιο απλό κόσμο μέχρι να τον... διώχνει με αυτά που κάνει (που δεν είχε κάνει τίποτα, απλά πες πες ο ένας με τον άλλον...) |
αυτο πιστευω κι εγω,αυτο θελω.
ok,ηταν ενα ατυχες γεγονος που με πικρανε πολυ,στην ουσια μαυρο πασχα περασα καθως ειχα συνεχεια στο μυαλο μου την μηχανη μου. λες και ειμαι ρε ####το κανενα παιδαρελι. |
Απόσπασμα:
η μηχανη μας κανει ολους παιδαρελια!:) εσυ να σαι καλα και το περιστατικο θα το θυμασαι και θα γελας!;) |
έτσι είναι και στο κάτω κάτω παιδαρέλι που έσκασε κάτι μύρια (αχ δραχμούλες) έχει δικαίωμα να κλαίγεται και για αυτά :)
|
Απόσπασμα:
|
για ποιο λόγο;
|
Απόσπασμα:
|
εχω αναλογη εμπειρια για αυτο το λεω.
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!