![]() |
Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Απόσπασμα:
Σε παρακαλώ μη χαλάς το ανθρακόνημα, γιατί έχω φορτώσει τώρα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΎ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ . . . ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ :p Παυλάκης Σιδηρόπουλος, από τη συναυλία στο Club Μετρό, το 1989 Αφιερώμενο, από το "αδερφάκι" μου Τα κάλαντα από τον Νικόλα Άσιμο - YouTube Και μην ψάξετε να βρείτε που κολλάει. :cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Η παράδοσις αναφέρεται στους ανίκανους ή τους άτυχους που δεν εργάζονται στο Δημόσιο, με τη λαοπρόβλητη παροιμία της αλεπούς και των σταφυλιών....εδώ μάλλον κάθετε λουκούμι η λαική Σοφία...... Βρε μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πάνω στα δροσερά Βόρεια της χώρας.....άκου τον εμπειρικό γιατρό που προτείνει τη θεραπεία της μέσης στα βαθιά γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου....κι αμα σε πολυσκοτίζουνε λέγε τους Φλου.....:ye33: |
Απόσπασμα:
Send from my Lg Optimus G Beast |
Απόσπασμα:
|
Παίρνω το μέρος των φίλων μου, ο,τι κι αν είναι, ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι, επαγγελματίες, εργάτες, βιοτέχνες :lo20:, άνεργοι, πλούσιοι, φτωχοί ...
Οι υπόλοιποι να παν να ****** Αυτο πως σας φαίνεται, ως στάση; |
Απόσπασμα:
Έχεις να πεις κάτι σε αυτούς, τσουβαλιαστή των πάντων ? Ακόμα και τα κινητά, που συνεχώς πουλάς εδώ μέσα και είναι περισσότερα από τις προσφερόμενες μοτό:rolleyes:, έχουν άλλα στοιχεία άλλες δυνατότητες.... Γίνε πιό συγκεκριμένος και τη χολή σου να τη ρίχνεις πιό στοχευμένα, προσβάλεις κόσμο που δεν γνωρίζεις, και δεν ξέρω με την ανοχή ποιού αντλείς την ελευθερία να λες ότι αρλούμπα θέλεις......πυροτεχνήματα ξέρω και εγώ να ρίχνω φιλαράκι, εσύ μπορείς να υποστηρίξεις τα γραφόμενά σου με κάτι χειροπιαστό ??? |
Απόσπασμα:
Καλα ρε συντροχε... κι εσυ γιατί δε μπορείς να καταλάβεις, ότι ο άνθρωπος δεν αναφέρεται σε όλους, δεν αναφέρεται στους συγγενείς σου, δεν αναφέρεται σε Δ.Υ. αγωνιστές, εντιμους, γιατρούς, δασκάλους, κλπ, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Στα μαύρα πρόβατα αναφέρεται. Αν οι δικοί σου άνθρωποι επιλέχθηκαν αξιοκρατικά κ προσφέρουν έργο στην Υπηρεσία τους, ευσυνείδητα κ τίμια, γιατί να προσπαθείς να καλύψεις τους ρεμπεσκεδες, που πληρώνονται χωρις να παράγουν, αυτούς που μπήκαν με βυσματιων, αυτούς που κλέβουν κλπ;;; Οι έντιμοι Δ.Υ. Θα έπρεπε να είναι οι μεγαλύτεροι διώκτες των μαύρων προβάτων, κατα την ταπεινή μου άποψη. :confused::confused::confused: |
Σύντροχε (πολύ μΕ άρεσε ο χαρακτηρισμός), ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι δύναται να καταλάβει από έναν ορυμαγδό αθρόων αβάσιμων κατηγοριών σε συνδιασμό με πρότερες κουβέντες και τοποθετήσεις....
Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο τυπάκος ζηλεύει που δεν του έκατσε να είναι σε έναν Δήμο στο νησί του να ξύνεται, να πληρώνεται και να ασχολείται με αυτο που του αρέσει, τις πωλήσεις κινητών.....ισχύει ? δεν το ξέρω φυσικά και δεν θα του το πω κατάμουτρα γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω βέβαια.....εγώ ο Ιδιωτικός Υπάλληλος αυτό καταλαβαίνω...μπορεί να κάνω και λάθος..... Ας μην ξορκίζουμε όμως τις επιθυμίες μας του πολύ πρόσφατου παρελθόντος όπου όλοι ψάχνονταν για βύσμα να μπουν σε μια "θεσούλα" να αράξουν.....οκ, δεν το αποδεχόμστε, μόνο οι άλλοι τα έλεγαν αυτά, όχι εμείς που θέλαμε να λιώνουμε στη δουλειά για συνήθως χαμηλές απολαβές και με μαμημένο ωράριο...εμείς θα δουλεύαμε για τον Μεγαλόσταυρο του τάγματος και όλοι οι κακοί εποφθαλμιούσαν θέση στο Δημόσιο.... Έλα τώρα.....μεγάλα παιδιά είμαστε Όποιος έχει κατι να πει, να το πει ανοικτά και με στοιχεία και να μη θεοποιεί τον εαυτό του γιατί τον Σταυρό δεν τον γλύτωσε τελικά ούτε ο .....Χριστος.:rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!