![]() |
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
ολη η οικογενεια στη βαση της ,περασαμε για αλλη μια χρονια super,πολλα μπραβο στους διοργανωτες, σε αυτους που ετρεξαν για να παρουμε ολοι μας δωρα,στους dj που μας εκαναν να κουνησουμε τον ποπο μας :D και σε ολους οσους ετρεξαν για να τα βρουμε ετοιμα και εμεις και τα παιδια ,να ειμαστε καλα να ξανανταμωσουμε του χρονου ..
|
Θα θελα και γω με την σειρα μου σαν νεος σχετικα στην παρεα και πρωταρης στην πιτα οτι ευχαριστηθηκα πολυ και γω και η τζενη μου και σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και του ΧΡΟΝΟΥ ετσι ομορφα και ζεστα να τα ξανακαταφερετε παλιο διοργανωτες!!!:p:p;);):D:D:sm5::sm5::sm4::sm4::sm4:
|
Αλλος ενας πρωταρης και γω δε μπορω παρα να ευχαριστησω και γω ολους οσους αγωνιστηκαν και κουραστικαν για να περασουμε εμεις καλα!!!Ευχαριστω πολυ και του δηλωνω και για του χρονου απο τωρα παρων!!!:):):)
|
Unstoppable μηχανακια και κουραφεξαλα...
Unstoppable είστε εσείς (οι διοργανωτές και οι εθελοντές) που με πάθος και ανιδιοτέλεια προσφετερετε τέτοιες υπέροχες στιγμές σε όλους μας! Με υγεία, χαρές και όμορφα χιλιόμετρα, να κυλήσει και αυτός ο χρόνος ήρεμα και παραγωγικά. Ευχαριστούμε πολύ! |
Με την σειρα μου να ευχαριστησω τους ανθρωπους που δημιουργισαν ολες να αυτες τις ιδανικες καταστασεις για να μπορεσουμε εμεις να περασουμε καλα και να γνωρισουμε αλλα και να κανουμε καινουργιους φιλους.Και του χρονου γεροι να ειμαστε να μπορεσουμε να ειμαστε εκει:sm7::sm7::sm7:
|
Το καράβι έχει σαλπαρη όμως οι καρδιές μας έχουν αράξει στο Σοφικό ένα μεγάλο Μπράβο στους admin και στους υπόλοιπους εθελοντές για την τέλεια διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα από όλους μας μπορούμε τώρα να παμε για ύπνο αφού και τα φιλαράκια μας στον βορα έφτασαν ασφαλή στα σπίτια τους .....
|
Ενα μεγάλο ευχαριστώ απο εμένα και την Ελπίδα σε όλους όσους έτρεξαν να περάσουμε εμείς όμορφα και να μην μας λείψει τίποτα...
Νικόλα Δημήτρη να είστε καλά ...ευχαριστούμε |
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους διοργανωτές και στους/στις εθελοντές-εθελόντριες της διοργάνωσης. :sm8:
Με τόσο κόσμο που έπρεπε να διαχειριστούνε δεν πάψανε στιγμή να προσπαθούν για το καλλίτερο. Άντε και στα επόμενα!!!:) |
Πολλά μπράβο:sm8::sm8::sm8:
πρώτα στους ιδρυτές του ΦΟΡΟΥΜ κ όσους βοήθησαν για κάτι τόσο όμορφο αλλά με τόσες πολλές λεπτομέριες... Πολλά μπράβο:sm8::sm8::sm8: κ στους κρητικούς που μας πότισαν ρακόμελο σχεδόν όλους κ μας ανέβασαν το κέφι για τα καλά!!!! Ήταν πολύ ωραία να βλέπεις πρόσωπα κ να γνωρίζεις καινούργια... κ του χρόνου με υγεία :):):) |
φτασαμε και εμεις. σας ευχαριστουμε για το μαγικο διημερο που μας χαρισατε ολοι οι φιλοι:):):)
συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για την αψογη διοργανωση και την πολυ δουλεια που προσεφεραν ωστε να περασουμε ολοι μας τελεια. και του χρονου μαζι:sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Νίκο, Δημήτρη εύγε για την προσπάθεια....κ πάλι απεδειχτει ότι
στο φόρουμ αυτό...δεν σταματάμε να αποκταμε φίλους...με χημεία τρελή.... Εύγε κ σ όλους τους mod!!!...για την πανέμορφη προσπάθεια!!! εγώ με τη σειρά μου .... απέκτησα αυτο που περίμενα!!! έκανα κολλητούς...& πέρασα όμορφα!! γελασα, χόρεψα, λασπωθηκα, ταξιδεψα, Κ έμεινα μ ένα χαμογελο!!! Κρίμα που ήταν λίγο...σύντομο, να μάστε γέροι να βλέπουμε πάντα τέτοια...!;) αντε σας περιμένουμε στη Σαλονικιωτικη μπουγατσα με φλουρί...:rolleyes: και ξέρετε σε ποιους απευθύνομαι :p.... |
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Νικο και στον Δημητρη για την διοργανωση, :sm5: καθως κ σ ολους οσους ετρεξαν διπλα τους (μοντερειτορς-φιλοι-μελη)για να γινει αυτο το φοβερα ομορφο σκ! :sm5::sm5::sm5: Ακομα πολλα μπραβο σε ολους τους χωρηγους αλλα και ακομα πιο πολλα μπραβο σ εκεινους που ετρεξαν για να τους βρουν! Βεβαιως πολλα μπραβο χρηζει και η απιστευτη συμμετοχη ολων μας που αγκαλιασε και τιμησε τον κοπο ολων των παραπανω με τον καλυτερο τροπο! Ολα ηταν αψογα! Τα χαμογελα ηταν παντου αρα ολοι περασανε καλα! Και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα! |
Να ήμαστε καλα και κάθε χρόνο και καλύτερα...όλα τέλεια...συγχαρητήρια στους υπεύθυνους....
|
:yz:yz:yz Σας ζηλευω πολυ!!! Ελπιζω του χρονου να ειμαι πιο τυχερος και να ερθω. Δυστυχως δε σκεφτηκα να προσφερω την προκαταβολη για το δωματιο σε καποιον που ισως το σκεφτοταν για οικονομικους λογους, αλλα που μυαλο τετοιες ωρες... Και του χρονου! |
καλησπέρα,όλοι οι κεφαλονίτες είμαστε στη βάση μας,ευχαριστούμε ολους,ιδιαίτερα τον λεοντοκαρδο και τον αρκα για την άψογη διοργάνωση,είδαμε παλιούς φίλους και γνωρίσαμε καινουργιους,να ειστε ολοι καλά,ελπιζουμε να σας ξαναδουμε συντομα......:):):):)
|
Πραγματικά μιά απίστευτη μοτοεκδήλωση από δύο ανθρώπους που αγαπούν την μοτοσικλέτα και τις μεγάλες παρέες !!!
Πολλά μπράβο σε όλους για την συμμετοχή τους !!! Καλό ταξίδι και στους Κρητικούς μας φίλους !!! :) |
οκ επιστροφη στη βαση μας.
|
.
Καμμιά φορά θέλεις να πιάσεις το πληκτρολόγιο κ να μην σταματάς να γραφεις.....από ενθουσιασμό:) Μετά διαπιστώνεις πως ότι και να γράψεις, αυτο που έζησες κ θέλεις να μεταδώσεις, απλά δεν περιγραφετε :o:) Νικόλα ακα ΛΕΟΝΤΌΚΑΡΔΟΣ Κ Δημήτρη ακα Αρκας καταρχήν τον σεβασμό μου και κατα δεύτερον ένα ευχαριστώ για την διοργάνωση:): GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου Ενα ευχαριστώ από καρδιάς μαζί με συγχαρτήρια, για όλα όσα κάνατε, ώστε να γίνει και εφέτος, πραγματικότητα αυτό το γεγονός! Τόσο τρέξιμο κ κούραση..... απλά δεν υπάρχει και δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί....:o Επίσης πολλά συγχαρτήρια και ευχαριστώ, στον Αργύρη ακα Argi στον Δημήτρη ακα andveture στον Ευτύχη ακα Eytixis και σε όλους τους άλλους Moderators του φόρουμ για τον χρόνο του αλλά κ τον κόπο τους στην διοργάνωση.... Επίσης για τις εθελόντριες κ τους εθελοντές που βοήθησαν στην διαδικασία κλήρωσης των δώρων. Περάσαμε ένα υπέροχο ΣΚ μην χορταίνοντας να βλέπουμε παλιούς φίλους μοτοσικλετιστάς, να γνωρίζουμε νέους φίλους, να συμμετέχουμε στα επιμέρους γεγονότα.... Καταπληκτική η ιδέα της έκθεσης φωτογραφιών, μπράβο! να καθιερωθεί:) Η παρουσία του Ηλία Βροχίδη ένα πολύ ωραίο γεγονός το Σαββατόβραδο! Τελικά αποδυκνείετε ο συγκεκριμένος χώρος, το Ραντσο, ιδανικός για το γεγονός αυτο του φόρουμ μας, πάει να καθιερωθεί.....:D Να γράψω για τα παιδιά από την Μεγαλόννησο Κρήτη, με τις μεγάλες καρδιές κ τα μεγαλύτερα χαμόγελα... πολύ χάρηκα που σας ξαναείδα τους γνωστούς και γνώρισα τους νέους...είσαστε αστέρια!!!!!!!! :D Να γράψω για τα παιδιά από την συμπρωτεύουσα Σαλονί, που ταξιδέψανε 1500κμ για να είναι μαζί μας....και εμείς σας αγαπάμε:):):):) Ε και για τον Νάκο τι να πω... που νόμισα ότι δεν εβλεπα καλά:):):):) Για φίλους που ξανασυνάντησα χάρηκα πάρα πολύ...:):):):) Γιά τους νέους φίλους που μου έσφιξαν το χέρι κ μου συστήθηκαν με ζεστή καρδιά χάρηκα παρα πολύ επίσης...ειδικά τα νέα παιδιά:):):):) Θέλω να γράψω για πολλούς και πολλά ακόμα:D... θα σταματήσω όμως να μην γίνομαι κουραστικός και θέλω να ευχηθώ: και του χρόνου πάλι και ακόμα πιό καλά:):):):) πάντα επιτυχίες στο αγαπημένο μας GS Forum Το Ελληνικό Forum για τις Μοτοσικλέτες BMW �|� :sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4: :sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: :sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2: |
Όπως πάντα όλα ήταν ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! Το πόσο χάρηκα που είδα παλιούς φίλους και γνώρισα άλλους τόσους καινούργιους, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να το περιγράψω... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που μοχθήσανε για να έχει τόση ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η εκδήλωση. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Άντε να είμαστε ΟΛΟΙ καλά και όρθιοι, και να περνάμε τόσο όμορφα, για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα!!! :):):) |
Ο,τι και να γραψω θα ειναι λιγο... Γι'αυτο, και μεχρι να επιστρεψω στο Ηρακλειο την επομενη Δευτερα, θα αρκεστω στο να ευχαριστησω απο την καρδια μου το Νικο και τον Δημητρη καθως και οσους ακομα ετρεξαν για αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τριημερο! Περισσοτερα σχολια και οπτικοακουστικο υλικο οταν επιστρεψω στη βαση μου.
|
Με την σειρα μου και εγω, να ευχαριστησω ολους τους υπευθυνους για αυτην την, για αλλη μια φορα φοβερη εκδηλωση, να τους δωσω τα συγχαρητηρια μου και να ευχηθω ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ να το επαναλαβουμε :)!!!
:sm5: :sm4::sm4::sm4: |
Καλημέρα
Καλη βδομάδα να έχουμε. Και εγω με την σειρά μου θα ηθελα να ευχαριστησω τους διοργανωτες για το απίστευτο διημερο που πέρασα. Ολα ηταν υπέροχα. Να εχουμε την υγειά μας και να συνατιώμαστε πάντα σε χαρές. Το πάρτυ το Σάββατο ηταν απίστευτο........ Το φαγητο ήταν καλό. Ολα ηταν υπέροχα. Ευχαριστώ πολύ |
Η Οργάνωση και η πολύ μεγάλη κινητοποίηση για άλλη μια φορά ΑΠΕΔΩΣΕ:sm8::sm8::sm8:
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ;););) Μου άρεσε που ακόμα μια χρονιά συναντηθήκαμε με φιλαράκια και απο τα πάνω και απο τα κάτω:D:D:D Σημαντική σημείωση:cool::cool::cool::cool: το φαγητό (για αλλη μια χρονιά) ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ:sm2::sm2::sm2: Ενα ευχαριστώ, αν και ξέρω οτι δεν θέλουν στους Ηγούμενους του FORUM:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: Spam on.... αν και ο καιρός όχι και ο καλύτερος,,,,νομίζω ή είμασταν περισσότεροι απο πέρισυ:hmmm: |
επιστροφη και για μας στη βαση μας
τι να πει κανεις..........? οτι και να πουμε ειναι λιγο ευχαριστω απο καρδιας ολους οσους κουραστικαν και καταφεραν να οργανοσουν αυτο το τριημερο |
Συγχαρητήρια για όσους οργάνωσαν ένα τόσο ωραίο μοτοσυκλετιστικο event ήταν πραγματικά κάτι πολυ ωραίο,γνωρίζεις ανθρώπους απο κοντά ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες. Τελειώνοντας λοιπόν πολυ μεγάλο μπράβο σε ολους και του χρόνου ακόμη πιο δυνατά...!!!!:sm4::sm4::sm4:
Υ.Γ Μήπως να κόψουμε άλλη μια το Σάββατο των αποκριων.!!:sm3::sm3::sm3: |
Ευχαριστω απο καρδιας ολους επιστροφη και εμεις, χαρηκα πολυ για τα παιδια που διαβαζα τα ταξιδιωτικα τους και τις βολτες και γνωριστηκαμε απο κοντα, τι να πουμε τα λογια ειναι περιτα !!!!Ευχαριστουμε και παλι στην επομενη με το καλο......
Νικος - Αρια... |
Οτι και να πούμε είναι λίγο.. Η διοργάνωση της πίτας μας ήταν ένα εξαιρετικά καλοστυμένο γεγονός απο ανθρώπους που αγαπούν αυτό που καβαλάμε και λέγεται μηχανή...Όμορφα events κατα την διάρκεια όλου του ΠΣΚ, ξεφάντωμα και καλή παρέα ήταν τα κυριότερα συστατικά της πίτας αυτής! Ζαχαροπλάστες έμπειροι οι διοργανωτές,μας πρόσφεραν απο ένα τέλειο κομμάτι στον κάθε ένα..Ευχαριστούμε όλους όσους έτρεξαν για να περάσουμε καλά!!GS Forum καλή χρονιά και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!
|
ΚΑΛΗ βδομάδα σε όλους, καλή εργασία, επιστροφή στην βάση και το κεφάλι μέσα.
Το τριήμερο για άλλους, τετραήμερο για μένα ηταν εξαιρετικό. Έσμιξα με φίλους,γνώρισα καινούργιους,φάγαμε, ήπιαμε πειραχτήκαμε,βολτάραμε,φιλοσοφήσαμε,αμπελοφιλοσοφησαμε,κλάψαμε τραγουδήσαμε,χορέψαμε,το καταχάρηκα. Ναστε καλα φιλαρακια και συντομα να το ξανακάνουμε. |
και φυσικα φυγαμε φορτωμενοι!!!!
http://img36.imageshack.us/img36/858...1202051619.jpg οχι βεβαια τοσο φορτωμενοι οσο καποιοι άλλοι! http://img651.imageshack.us/img651/5207/photo1hf.jpg |
Απόσπασμα:
Γιαννάκο με το καλό να ανταμώσουμε ξανά σύντομα !!! :):) Την αγάπη μας... ;) |
:sm7::sm7::sm7:
|
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία στους διοργανωτές της εκδήλωσης και στους ανθρώπους που επωμίστηκαν αρκετές από τις εργασίες ( διανομή δώρων κλπ) κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Εύχομαι να είμαστε όλοι μαζί και υγιείς και στην αντίστοιχη εκδήλωση του 2013 και αν γίνεται ακόμα περισσότεροι.
ΥΓ. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό!!! |
Οτι και να πω ειναι λιγο, περασαμε απλα φανταστικα ολο το τριημερο!! Βολτες, φαγητο, αραγμα διπλα στο τζακι, καινουργιες γνωριμιες, συναντηση με φιλαρακια που ειχα να δω αρκετο καιρο, ολα ηταν τελεια!!! Το οικογενειακο κλιμα αυτου του φορουμ το νιωθεις ακομα και με ανθρωπους που δεν εχεις μιλησει ποτε!! Ειδικα στο παρτυ το Σαββατο τα δωσαμε ολα. Σε αυτο βεβαια συνεβαλαν οι 2 dj μας giamil και italos οι οποιοι ειχαν απογειωσει το παρτυ αλλα και το συντεκνακι μας ο eftixis ο οποιος με τις ρακες του και τα ρακομελα του μας απογειωσε κυριολεκτικα!! Φυσικα τιποτα απ'ολα αυτα δεν θα γινοταν αν δεν ηταν ο Arkas και ο Λεοντοκαρδος οι οποιοι και διοργάνωσαν ολο αυτο το event με τεραστια επιτυχια, ευχαριστουμε φιλαρακια και ευχομαι ολο αυτο το ενχειρημα να γινεται καθε χρονο!! Βεβαια ευχαριστουμε και ολους οσους ετρεξαν για ολο αυτο το event ετσι ωστε να περασουν ολοι οσο το δυνατο καλυτερα!!
Ολη η Ελλαδα μια παρεα στο Σοφικο!! εις το επανιδειν λοιπον φιλαρακια!! ;) |
Ενα πολυ μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες που εκαναν τα δυσκολα ευκολα. Το κλιμα ηταν καταπληκτικο και οικογενειακο ,και ολοι μας νομιζω οτι περασαμε φανταστικα.Και του χρονου.....
|
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ 7-5 ΣΕΤ SPITIKO ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Eγώ τώρα γιατί να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του καταπληκτικού αυτού event.
Τι έκαναν δηλαδή. Τα πάντα? για να περάσουμε εμείς καλά?. Bravo λοιπόν σε όλους όσους έτρεξαν και μόχθησαν για να περάσουμε εμείς καλά. Ιδιαίτερη αναφορά στον giamil και italo για την υπέροχη μουσική τους που μαζί με τον μαγικό ζωμό από την λεβεντογέννα μας έκανε να......χάσουμε κανα δυό κιλά απο τον ιδρώτα που ρίξαμε στον χορό του Σαββάτου. Επίσης ένα μεγαλο bravo σε όσους πρόσφεραν από το πιο μικρό έως το πιό μεγάλο δώρο ώστε όλοι να φύγουν με κάτι ως ένα ενθύμιο. Υ.Σ. Για τον Πατριαρχη του Forum. Αν δεν σε βλέπουμε εμένα τον αμαρτωλό ποιος θα με σώσει? |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!