![]() |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Νίκο καλημέρα, ενδιαφέρομαι για λάστιχα από "ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ" .Στελνω πμ
Ευχαριστώ!!! |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ GS FOROUM ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.
:re27::re27::re27: |
Απόσπασμα:
ελα ρε ΤΖΑΜ.....TRELAINOMAI!!!!!!:re25::re25: |
Καλησπερα
Δεν βρηκα τα της διαδικασιας, μαλλον πρεπει να στειλω π.μ. Το σιγουρο ειναι οτι θελω λαστιχα, δεν παει αλλο (ΑΝΑΚΕΕ 2 φανατικα) ευχαριστω. |
Απόσπασμα:
Έχεις pm ... |
Καλησπέρα σε όλους,
Το κατάστημα που συνεργάζεται με το forum κάνει τα αυτονόητα και τα κάνει καλά! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να είναι όλοι οι επαγγελματίες έτσι. Ευχαριστώ λοιπόν με τη σειρά μου το GS forum και τον έμπορο για την προσφορά και την άψογη συνεργασία. Σίγουρα θα ξαναπροτιμηθεί και θα προταθεί! |
Ευχαριστώ για την ταχύτατη και φιλικότατη συνεργασία :)
|
Λεοντόκαρδε, είμαι έτοιμος και εγώ για νέα παπά...στέλνω πμ
|
για σου λεοντοκαρδε ειμαι απο κρητη απο σητεια και τον αλλο μηνα θα ανεβω αθηνα,και θελω λαστιχα.θελω να βαλω τα dunlop sportmax roadsmart ll τα εχει ο περιστερας σε gs 1200?
|
Καλησπερα σε ολους!! Ηρθε και η δικια μου ωρα για αλλαγη υποδηματων....οποτε πμ και απο μενα!!
|
το τρεναρισα όσο μπορούσα αλλά τελικά δεν πάει άλλο..οπότε μιλάμε για ελαστικά καθώς κ δισκοπλακες μπρος-πίσω!!
|
ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GS FORUM καθώς κ στον φιλικότατο Περιστερα για την άμεση εξυπηρέτησή στο δροσερό μαγαζί του!!!
|
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Λεοντοκαρδο για την πολυ γρηγορη εξυπηρετηση αλλα και στον Περιστερα για τις γνωστες υπηρεσιες που προσφερει. Τελικα εβαλα τα tourance και μπορω να πω πως μεταμορφωθηκε το μηχανηματακι!! :ye02:
|
Καλησπέρα, ήρθε η ώρα μου για καινούργια λαστιχάκια και μένα.
Νικόλα σου στέλνω το pm με τα στοιχεία. Ευχαριστώ. |
Απόσπασμα:
O έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ... ;) |
GSForum ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τρομερή προσφορά καθώς και τον Περιστερά για τον επαγγελματισμό και την φοβερή εξυπηρέτηση!
:ye02::ye02: |
Και πάλι, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του GSForum για την άμεση και τόσο φιλική εξυπηρέτηση, και βέβαια και στον Νίκο Περιστερά που για άλλη μια φορά με έκανε να αισθανθώ το "feel like home" :)
|
Θέλω και εγω με την σειρά μου μέσα απο το νήμα να ευχαριστήσω το φόρουμ και τον περιστέρα για την άψογη συνεργασία
Εγω τοποθέτησα τα καινούργια Dunlop 2 Έχω την εντύπωση ότι είναι μακράν το καλύτερο άσφαλτινο λάστιχο αφού πρώτα ζεσταθει Ήδη μέσα σε 15 μέρες έχει πάνω του 5000 χλμ Λόγο ταξιδιού |
Απόσπασμα:
|
Λογω καλοκαιρινης εξορμησης θα χρειασθω λαστιχακια, Continental tkc 80.Ακολουθει πμ και ευχαριστω, εκ των προτερων.
|
Δωσε και μενα μπαρμπα........ :re25: :re25:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
O έμπορος ενημερώθηκε ... Μπορείτε να τον καλέσετε για ραντεβού ... :) . |
Πίεσε ένα dunlopaki......να το δουμε και αυτο:rolleyes:
Αααααα....ένα εσπρεσακι σκετο:D |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!!
Νέος τιμοκατάλογος !!! Απόσπασμα:
http://i928.photobucket.com/albums/a...eristeras1.jpg http://i928.photobucket.com/albums/a...eristeras2.jpg Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα, ΜΟΝΟ προς τα μέλη του GS Forum, για την ενοικίαση χωμάτινων ελαστικών CONTINENTAL, για ένα Σαββατοκύριακο προς 40€ ! Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνονται: α) η τοποθέτηση των ελαστικών, β) η ζυγοστάθμιση των τροχών, γ) ο ΦΠΑ 23 % Σημαντικό !!! Να σημειωθεί ότι, οι παραπάνω τιμές, προσφέρονται ΜΟΝΟ στα μέλη του GS Forum και θα πρέπει να ενημερώνεται πρώτα ο έμπορος μέσω του φόρουμ κ μετά να γίνεται η τοποθέτηση, κατόπιν ραντεβού .... . Οδηγίες προς ναυτιλομένους (sic), για την αντικατάσταση ελαστικών, μέσω της ομαδικής αγοράς του GS Forum ! 1) Ποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα το ενδιαφέρον σου ..... 2) Στέλνεις με pm (προσωπικό μήνυμα) ... εδώ ... τα παρακάτω στοιχεία: Nickname: Ονοματεπώνυμο: Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τύπο μοτοσυκλέτας: Μάρκα/τύπο/μέγεθος ελαστικού: 3) Τηλεφωνείς στον έμπορο 2107775380 (μετά 1-2 μέρες, για να προλάβει να ενημερωθεί με Fax) για ραντεβού, για την τοποθέτηση την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...;) 4) Αφού ολοκληρώσεις (την τοποθέτηση http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF69.gif), γράφεις - αν θέλεις - τις εντυπώσεις σου ....:) Το GS Forum σου εύχεται, μεγειά τα νέα σου λάστιχα κ πολλά ασφαλή χιλιόμετρα !!! . . |
Ήρθε ο καιρός για αλαγή ελαστικών.
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ ενημέρωσε τον Περιστερά να με περιμένει μέσα στη βδομάδα. Θα χρειαστώ και τακάκια πίσω..... Ευχαριστώ |
Ενδιαφέρον...
...η ενοικίαση TKC-80 εννοώ. (ας πούμε ότι αυτό εννοώ) |
έφτασε και για μένα η ώρα για αλλαγή ελαστικών ενόψη και του καλοκαιρινού ταξιδιού ...
Σκέφτομαι τα Metzeler Turance EXP ή τα Dunlop TR91, με μια προτίμηση στα πρώτα λόγω της ταξιδιωτικής χρήσης της μοτοσυκλέτας και κάποιων σχολίων που διάβασα για θόρυβο και μειωμένη άνεση (μικροανωμαλίες του οδοστρόματος περνάνε αφιλτράριστα στο σκελετό της μοτο (και τον δικό μας ...)) από τα TR91 σε ταχύτητα ταξιδιού. Από κρατήματα κλπ δεν νομίζω να μου κάνει διαφορά μεταξύ των δύο δεδομένου ότι μάλλον δεν ... ξύνω αυτιά ... Θα κάνω και μια κουβέντα με τον Περιστερά ... όλο και κάτι θα μάθω ... Ακολουθεί και ΠΜ με τα στοιχεία που χρειάζονται ... Γειά Χαρά |
Απόσπασμα:
O έμορος ενημερώθηκε ... μπορείς να καλέσεις για ραντεβού ... |
Όλα οκ με την αλλαγή και τα τακάκια. Τα παιδιά ήταν γρήγορα και εξυπηρετικά.
Το μηχανάκι το έχω αφήσει μέσα όμως, γιατί οι ζάντες ήταν παραμελλημένες και έπρεπε (το είχε δει πριν πάω) να γίνει και ακτινολόγηση. Το πάνε βόλτα πριν και μετά και ελπίζω να μου το κάνουν να πηγαίνει ίσια, γιατί τον τελευταίο καιρό τράβαγε λίγο προς τα δεξιά. Ευχαριστώ το forum και τα παιδιά στον Peristera για την άψογη εξυπηρέτηση. |
Nικολα Καλημερα
Σε παρακαλω ενημερωσε για λαστιχα τον Νικο Σου στελνω πμ |
Ήρθε η ώρα της αλλαγής και για εμένα. Λεοντόκαρδε σου στέλνω p.m.
|
Σήμερα έβαλα τα καινούργια μου λάστιχα:D:D:D. Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση από τον Περιστερά, και με το χαμόγελο στα χείλη. :ye02:
Να γιατί GS forum!!!:re25::re25::re25: |
Η μπουμπού θέλει λαστιχάκια νικόλαααα, ενημερώνεις σε παρακαλώ τον περιστερά;:ye33: :th11:
|
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... :) |
Εάν γίνεται και μια ενημέρωση για ελαστικά και για εμένα παρακαλώ!
|
Ηρθε η ωρα για ενα καινουργιο ζευγαρι λαστιχακια και για το δικο μου κοριτσι.θα παρακαλουσα για μια ενημερωση οποτε ειναι αυτο δυνατον μιας και βρισκομαστε εν μεσω καυσωνα και διακοπων,ευχαριστω και στελνω pm.
|
Γρήγορα και εξυπηρετικά τα παιδια. Ευχαριστώ.
|
Παρακαλώ ένα ραντεβού και για εμένα:ye33:
|
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ... :)
|
Καλημέρα, ένα ραντεβού και για εμένα παρακαλώ!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!