GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=41349)

aleckan 17-06-2013 23:10

Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Διαβαζω προσεκτικα,τις αποψεις ολων,(ενθεν κι ενθεν)...
Σε μια κοινωνια, (μικρο ,μα αντιπροσωπευτικο μερος της αυτο το φορουμ),
με τετοιο επιπεδο μαζικου...πολιτισμου και παιδειας,παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο που θα ρεπει προς το φασισμο απο αγραμματοσυνη και καλλιεργημενο ...κwλοπαιδισμο.
Δεν ειμαστε δα και κανενας λαος με με ιδιαιτερες αντιστασεις
,και καποια εστω και στοιχειωδη θωρακιση απεναντι στα ουσιαστικα ...

jtnakos 17-06-2013 23:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 911457)
Με μια σύντομη ματιά που έριξα σε κάτι φωτογραφίες μου, διαπίστωσα πως κι εγώ δεν βάφτηκα ποτέ, ούτε και γεννήθηκα Δημόσιος υπάλληλος, στα γεράματα έγινα :D
Τώρα ψάχνω στο σκοτεινό παρελθόν μου εάν έχω τίποτα πισίνες, σκαφάκια, τραπεζώματα σε "ειδικούς" . . . αλλά αυτό που με αγχώνει περισσότερο, θέλω να μάθω εάν είμαι προσκυνημένος. :cool:

Άιντε γα:rolleyes: μας . . . μπας και στρώσει η μέση μας από το προσκύνημα. :ha16:

Εδω είμαι εγω αδερφακι'μ....... Για την ΜΕΣΟΥΛΑ χαραμιζω και το κορμί μου...:ye33::ha16::ha16:

ilias vara 17-06-2013 23:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xntinou ( 911472)
Άμα τ'αφήνεις μισό δεν έχει νόημα :sm7:

εμ χαθηκες απο τους καφεδες και εχεις κενα.,.,.,.,.,

ολοκληρο το εβαλα.,.,:D

ilias vara 17-06-2013 23:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 911516)
Εδω είμαι εγω αδερφακι'μ....... Για την ΜΕΣΟΥΛΑ χαραμιζω και το κορμί μου...:ye33::ha16::ha16:

τι λες καλε εμεις κανουμε υπομονη 2 χρονια τωρα και θα μας παρεις την χαρα.,.,να:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:του σιαξουμε την μεση:ha06::ha06::ha06:

nikos-x 17-06-2013 23:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 911516)
. . . Για την ΜΕΣΟΥΛΑ χαραμιζω και το κορμί μου...:ye33::ha16::ha16:

Άσε αδερφάκι μ' , καλύτερα να περιμένω εδώ, στη μέση του θέματος, τους ελέφαντες του Αννίβα. :p
Τουλάχιστον έβαλες τις σωστές φατσούλες . . . ο Σερραίος μας άφησε με ερωτηματικά. :confused:

Και μιας και είναι βραδάκι, ας σε καληνυχτίσω μ' ένα παραμυθααάκι.
Που λες λοιπόν ο .
.
.
ζζζ . . . χρρρφφμ . . . ζζζ . . .

nikos-x 17-06-2013 23:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 911520)
εμ χαθηκες απο τους καφεδες και εχεις κενα.,.,.,.,.,
ολοκληρο το εβαλα.,.,:D

:cool:

tsak8 18-06-2013 00:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 911509)
Σύντροχε (πολύ μΕ άρεσε ο χαρακτηρισμός), ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι δύναται να καταλάβει από έναν ορυμαγδό αθρόων αβάσιμων κατηγοριών σε συνδιασμό με πρότερες κουβέντες και τοποθετήσεις....
Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο τυπάκος ζηλεύει που δεν του έκατσε να είναι σε έναν Δήμο στο νησί του να ξύνεται, να πληρώνεται και να ασχολείται με αυτο που του αρέσει, τις πωλήσεις κινητών.....ισχύει ? δεν το ξέρω φυσικά και δεν θα του το πω κατάμουτρα γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω βέβαια.....εγώ ο Ιδιωτικός Υπάλληλος αυτό καταλαβαίνω...μπορεί να κάνω και λάθος.....
Ας μην ξορκίζουμε όμως τις επιθυμίες μας του πολύ πρόσφατου παρελθόντος όπου όλοι ψάχνονταν για βύσμα να μπουν σε μια "θεσούλα" να αράξουν.....οκ, δεν το αποδεχόμστε, μόνο οι άλλοι τα έλεγαν αυτά, όχι εμείς που θέλαμε να λιώνουμε στη δουλειά για συνήθως χαμηλές απολαβές και με μαμημένο ωράριο...εμείς θα δουλεύαμε για τον Μεγαλόσταυρο του τάγματος και όλοι οι κακοί εποφθαλμιούσαν θέση στο Δημόσιο....
Έλα τώρα.....μεγάλα παιδιά είμαστε
Όποιος έχει κατι να πει, να το πει ανοικτά και με στοιχεία και να μη θεοποιεί τον εαυτό του γιατί τον Σταυρό δεν τον γλύτωσε τελικά ούτε ο .....Χριστος.:rolleyes:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aleckan ( 911510)
Διαβαζω προσεκτικα,τις αποψεις ολων,(ενθεν κι ενθεν)...
Σε μια κοινωνια, (μικρο ,μα αντιπροσωπευτικο μερος της αυτο το φορουμ),
με τετοιο επιπεδο μαζικου...πολιτισμου και παιδειας,παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο που θα ρεπει προς το φασισμο απο αγραμματοσυνη και καλλιεργημενο ...κwλοπαιδισμο.
Δεν ειμαστε δα και κανενας λαος με με ιδιαιτερες αντιστασεις
,και καποια εστω και στοιχειωδη θωρακιση απεναντι στα ουσιαστικα ...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 911525)
Άσε αδερφάκι μ' , καλύτερα να περιμένω εδώ, στη μέση του θέματος, τους ελέφαντες του Αννίβα. :p
Τουλάχιστον έβαλες τις σωστές φατσούλες . . . ο Σερραίος μας άφησε με ερωτηματικά. :confused:

Και μιας και είναι βραδάκι, ας σε καληνυχτίσω μ' ένα παραμυθααάκι.
Που λες λοιπόν ο κυρ Παντελής . . .
.
.
.
ζζζ . . . χρρρφφμ . . . ζζζ . . .

Σας ευχαριστω για τις σκέψεις όπως τις εκφρασατε!
Και το τραγούδι :re25::re25:

asotosios 18-06-2013 09:29

Την ανησυχία της για το λουκέτο που έβαλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ εξέφρασε η Διεθνής Αμνηστία
Συμβούλιο της Επικρατείας: Καταργεί το μαύρο στις οθόνες αλλά και την ΕΡΤ - Πολιτική - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

ortho 19-06-2013 23:57

Οι τρισμέγιστοι πολιτικοί αρχηγοί ακόμη παίζουν το πουλί τους.....και θέλουμε να δούμε και προκοπή! Που πας ρε καραμήτρο Ελληνα;!

ortho 19-06-2013 23:59

.....εννοείται ότι κάνω πλάκα πιό πάνω.....όλα στο πλαίσιο του θεάτρου για το πόπολο...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!