GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

alex-rt 08-11-2010 11:02

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

καλημερα!ενδιαφερομαι κ εγω για την παραπανω προσφορα,
αλλαγη λαδια φιλτρο και τσιμουχα σασμαν.χλμ 22500

johntsip 08-11-2010 12:13

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

καλημερα,
Νικολα ,αν μπορεις , να ενεργοποιηθει η προσφορα και για μενα,
service 40000 klm

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-11-2010 11:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alex-rt ( 245259)
καλημερα!ενδιαφερομαι κ εγω για την παραπανω προσφορα,
αλλαγη λαδια φιλτρο και τσιμουχα σασμαν.χλμ 22500

Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους,

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-11-2010 11:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από johntsip ( 245326)
καλημερα,
Νικολα ,αν μπορεις , να ενεργοποιηθει η προσφορα και για μενα,
service 40000 klm

johntsip 09-11-2010 17:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 246123)

Σε ευχαριστω
service 40000 klm αυριο (10/11/10) ....εντυπωσεις ακολουθουν!!

achilleas_v 09-11-2010 19:06

Άψογο το σέρβις των 1000km!

Εκπτώσεις και τιμές όλα καλά...

ΘΑΝΑΣΗΣ super!!!! :sm8:

jprotop 11-11-2010 13:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jprotop ( 243411)
Καλημέρα,

όπως έχω ηδη αναφέρει πρεπει να αλλάξω το Μουαγιε στην πισω δισκόπλακα. Θα ήθελα να χρησιμοποιησω την ειδική προσφορα/έκπτωση της MnS για το GS Forum. Παρακαλώ για τις ενεργειες σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Jprotop

PS: Εχω στείλει PM με τα στοιχεία μου.

Καλησπερα στην Παρεα,

Μολις γύρισα απο το MnS για την επισκευή της παραπανω βλαβης. Εχω να δηλώσω ότι έμεινα με τις καλυτερες εντυπώσεις, ο χώρος πολυ καλος, η εξυπηρέτηση επισης, οσο για τον Θαναση δεν έχω λόγια, απλος, συζητησημος, σχολαστικός γενικά αψογος.

Μπραβο στους Admin για τις υπηρεσιες που προσφερούν στο Forum αυτό.
:sm8::sm8::sm8:

AntonisD 12-11-2010 23:29

Σημερα εκανα το σερβις των 10000 χλμ. Οι εντυπωσεις μου απλα εξαιρετικες. Πρωτη φορα μου εξηγησαν τι ακριβως εκαναν στη μοτοσυκλετα μου. Ο Θανασης πολυ κατατοπιστικος. Ευχαριστω το φορουμ και το Νικο(Λεοντοκαρδο) για τις προσφορες που εχει πετυχει για ολους μας.

CPretenteriS 12-11-2010 23:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AntonisD ( 248929)
Σημερα εκανα το σερβις των 10000 χλμ. Οι εντυπωσεις μου απλα εξαιρετικες. Πρωτη φορα μου εξηγησαν τι ακριβως εκαναν στη μοτοσυκλετα μου. Ο Θανασης πολυ κατατοπιστικος. Ευχαριστω το φορουμ και το Νικο(Λεοντοκαρδο) για τις προσφορες που εχει πετυχει για ολους μας.

:sm8:

MARK 13-11-2010 00:00

Νίκο από βδομάδα θα επισκεφτω και εγώ για έλεγχο και τελική διάγνωση της βλάβης μου....Μέρα δεν γνωρίζω ακόμα..Πιθανολογώ Τρίτη ή Τετάρτη ...Ευχαριστώ....;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:57.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!