GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13808)

ntinopoulos 15-11-2010 14:25

Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 250647)
να τα μας.....
κι άλλος με θέλει για πελάτη του...πρώτα ο gsmaniac ;) , και τώρα ο Ντινόπουλος.....:sm7:

ρε συ ενα φτερο για τα νερα ειναι!:)
τι ...ενεργο μελος της κυλισης της μηχανης και αλλα φουμαρα...!:rolleyes:
ποσο μαλλον που το παιδι ειπε οτι θα τα αλλαξει χωρις μα και μου...:)

λιγη καλη θεληση χρειαζεται...!:)

εδω καινουργια μηχανη βγαινει απο μεγαλες εταιριες και στις αρχες βγαζει μικροπροβληματα τα οποια διορθωνονται στην πορεια!;)

CPretenteriS 15-11-2010 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 250639)
δεν θα ανεχόμουν παιδικές ασθένειες σε αξεσσουάρ που δεν είναι διακοσμητικό αλλά ενεργό μέλος της κύλισης της μοτό...
δεν το αγόρασα αν και με ενθουσιάζει επειδή είναι Ελληνική κατασκευή αλλά και όμορφο στα μάτια μου...
δεν είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για το τρόπο που σκέφτομαι, αλλά πάντα πάει το μυαλό μου πρώτα στο "κακό" και μετά στο "καλό"........

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 250647)
να τα μας.....
κι άλλος με θέλει για πελάτη του...πρώτα ο gsmaniac ;) , και τώρα ο Ντινόπουλος.....:sm7:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 250648)
θα κινδυνέψω να παρεξηγηθώ εάν μεταφέρω όλες τις σκέψεις μου εδώ, και μετά δεν θα με πιστεύει κανείς όταν λέω ότι έτσι κι αλλιώς υποστηρίζω τον κατασκευαστή....
δεν λιδορώ τον κατασκευαστή αλλά έχω ενστάσεις στο τρόπο διαχείρισης της "ανάκλησης" του αξεσσουάρ....
προτιμώ να μην επεκταθώ χωρίς να προσκληθώ να το κάνω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, κρίμα είναι να παρεξηγήσει την παρέμβασή μου...να με πιστέψετε, είναι απόλυτα καλοπροαίρετη.....
:)

Βασίλη, είμαι από τους πρώτους που αγχώθηκαν για το θέμα ασφαλείας... λόγω των πολλών χιλιομέτρων που κάνω (εντός και εκτός Αττικής) !!

Εφόσον ο κατασκευαστής με διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας... απλώς περιμένω τη βελτίωση του φτερού... και That's ALL !!! ;)

aeriko 15-11-2010 14:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 250652)
ρε συ ενα φτερο για τα νερα ειναι!:)
τι ...ενεργο μελος της κυλισης της μηχανης και αλλα φουμαρα...!:rolleyes:
ποσο μαλλον που το παιδι ειπε οτι θα τα αλλαξει χωρις μα και μου...:)

λιγη καλη θεληση χρειαζεται...!:)

εδω καινουργια μηχανη βγαινει απο μεγαλες εταιριες και στις αρχες βγαζει μικροπροβληματα τα οποια διορθωνονται στην πορεια!;)

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα λές. Το να σπάσει η βάση του φτερού και να εμπλακεί στην πίσω ρόδα δεν είναι φούμαρα, αλλά μάλλον τραγωδία.

ntinopoulos 15-11-2010 14:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 250669)
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα λές. Το να σπάσει η βάση του φτερού και να εμπλακεί στην πίσω ρόδα δεν είναι φούμαρα, αλλά μάλλον τραγωδία.

ετσι οπως εχω δει την κατασκευη νομιζω οτι ειναι απιθανο να σπασει σε ολα τα σημεια και να μπλεχτει και στη ροδα!
και σε ολες τις περιπτωσεις ως τωρα απλα ραγιζει!
και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εστω θεωρητικα,οποιαδηποτε βλαβη της μηχανης μπορει να δημιουργησει προβλημα ασφαλειας!:)

vpentza 15-11-2010 14:58

οκ, δεν θα συνεχίσω,
γιατί δεν αντιπαρατίθεμαι με τον κατασκευαστή αλλά με τους χρήστες...
αφού οι χρήστες δεν προβληματίζονται, προς τί ο αντίλογός μου ???
ο μεν θεωρεί ότι είναι απλά ένα φτερό που διώχνει νερά αλλά δεν σκέφτεται κομμάτια αλουμινίου και πλαστικού να εκτοξεύονται ανάμεσα στην ανάρτηση και τα πόδια του ιδίου ή της γυναίκας του όντας με 120 χλμ την ώρα και ο δε έχει την διαβεβαίωση του κατασκευαστή (?) ό,τι δεν θα σπάσει...
Επιμένω απλά, ξεκάθαρα και χωρίς εμπάθεια προς τον κατασκευαστή (περιμένω να δω το τελικό/διορθωμένο προιόν για να το αγοράσω και εγώ), ότι το σημείο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ...αιωρούμενα κομμάτια αφού είναι τοποθετημένο αξεσσουάρ που παραδέχεστε ότι παρά τις έξοχες χημικές αναλύσεις εξακολουθεί και έχει αστοχίες και είναι πιθανόν να ραγίσει ή να σημαδευτεί ...

ntinopoulos 15-11-2010 15:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 250678)
οκ, δεν θα συνεχίσω,
γιατί δεν αντιπαρατίθεμαι με τον κατασκευαστή αλλά με τους χρήστες...
αφού οι χρήστες δεν προβληματίζονται, προς τί ο αντίλογός μου ???
ο μεν θεωρεί ότι είναι απλά ένα φτερό που διώχνει νερά αλλά δεν σκέφτεται κομμάτια αλουμινίου και πλαστικού να εκτοξεύονται ανάμεσα στην ανάρτηση και τα πόδια του ιδίου ή της γυναίκας του όντας με 120 χλμ την ώρα και ο δε έχει την διαβεβαίωση του κατασκευαστή (?) ό,τι δεν θα σπάσει...
Επιμένω απλά, ξεκάθαρα και χωρίς εμπάθεια προς τον κατασκευαστή (περιμένω να δω το τελικό/διορθωμένο προιόν για να το αγοράσω και εγώ), ότι το σημείο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ...αιωρούμενα κομμάτια αφού είναι τοποθετημένο αξεσσουάρ που παραδέχεστε ότι παρά τις έξοχες χημικές αναλύσεις εξακολουθεί και έχει αστοχίες και είναι πιθανόν να ραγίσει ή να σημαδευτεί ...

βασιλη κανενας δεν σε εμποδιζει αν σου δημιουργει ανασφαλεια να το βγαλεις προσωρινα μεχρι να δεις τι θα γινει η ακομη και να το επιστρεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω!

vpentza 15-11-2010 15:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 250683)
βασιλη κανενας δεν σε εμποδιζει αν σου δημιουργει ανασφαλεια να το βγαλεις προσωρινα μεχρι να δεις τι θα γινει η ακομη και να το επιστρεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω!

άκουσον μεν (και διάβασον μεν) πάταξον δε...;)
διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τα γραφόμενά μου και μη μου αποδίδεις εμπάθεια..την έχω αποκυρήξει από τα πρώτα post ;););)
δεν το έχω αγοράσει για λόγους που έχω αναφέρει παραπάνω ;) αλλά θα το αγοράσω εν καιρώ....

ntinopoulos 15-11-2010 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 250689)
άκουσον μεν (και διάβασον μεν) πάταξον δε...;)
διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τα γραφόμενά μου και μη μου αποδίδεις εμπάθεια..την έχω αποκυρήξει από τα πρώτα post ;););)
δεν το έχω αγοράσει για λόγους που έχω αναφέρει παραπάνω ;) αλλά θα το αγοράσω εν καιρώ....

καλα ρε!:sm7:
πλακα μου κανεις?:sm7:
δεν το χεις αγορασει ακομη και σε χει πιασει ηδη ανασφαλεια?:sm7:
τωρα το πιασα!εβαλες τον πανο να κανει τη δοκιμη?:p:D

vpentza 15-11-2010 15:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 250695)
καλα ρε!:sm7:
πλακα μου κανεις?:sm7:
δεν το χεις αγορασει ακομη και σε χει πιασει ηδη ανασφαλεια?:sm7:
τωρα το πιασα!εβαλες τον πανο να κανει τη δοκιμη?:p:D

καλά ρε ! :sm7:
πλάκα μου κάνεις? :sm7:
σχολιάζεις τα γραφόμενά μου χωρίς να τα έχεις διαβάσει ????
τα πουλάς τα φάρμακα ή τα δοκιμάζεις κιόλας ?????:sm7:
φαίνεται ότι σου αρέσει να κάνεις το πειραματόζωο....:sm7:

ntinopoulos 15-11-2010 15:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 250698)
καλά ρε ! :sm7:
πλάκα μου κάνεις? :sm7:
σχολιάζεις τα γραφόμενά μου χωρίς να τα έχεις διαβάσει ????
τα πουλάς τα φάρμακα ή τα δοκιμάζεις κιόλας ?????:sm7:
φαίνεται ότι σου αρέσει να κάνεις το πειραματόζωο....:sm7:

μ αυτα που διαβαζω ωρες ωρες οχι μονο τα δοκιμαζω αλλα "παιζω" με δοσεις κοντα σε δοσεις ...αυτοκτονιας!:p;)

τεσπα,το κατα-σπαμαραμε το θεμα...!:rolleyes:

Υ.Γ.εγω θα το βαλω οταν ποσταρεις οτι το βαλες κι εσυ!;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!