|  | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων πω,πω....επισης απο την χαρα μου ξεχασα να ευχαριστησω και καποιους αλλους που ενδιαφερθηκαν για το προβλημα μου. ΕΣΑΣ,σας ευχαριστω ολοψυχα για την οποιαδηποτε υποστηριξη σχετικα με την μηχανουλα μου αλλα και με μενα που πραγματικα περασα μαυρο πασχα...γιατι μου ελειπεεεεεε..... δεν ξερω αυτο το οχημα,εχει το κατι παραπανω...ψυχη...οσο κι αν με πληγωσε,ακομα κι οσες φορες στο παρελθον ελεγα να την δωσω παντα κατι την τελευταια στιγμη με εκοβε... πηγαινα βραδια στην αντιπροσωπεια και καθομουν και την εβλεπα. ασε που με το αυτοκινητο δεν την παλευω και καθολου,το βαριεμαι απιστευτα... και κατι που δεν εχω πει ποτε ως τωρα. ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS FORUM... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ...ευχομαι να χουμε ολοι την υγεια μας.... | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων άντε μπράβο (κάποιος τα έλεγε... και τι θα γίνει και πως θα αντιδράσεις) | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων δεν θέλω καμιά λαμπάδα φυσικά (για το τίποτα), αλλά ένα καφέ άμα κατέβω Ηράκλειο θα τον κεράσεις ;) | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων Mπραβο γιαννη......τελος καλο, ολα καλα!!!!:):) Αντε καλο στρωσιμο τωρα.....;);) | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων χαιρομαι γαι το αίσιο τελος φιλε μου!...σου ευχομαι να μην ξαναχωρισετε ποτε!..χεχε!:) ...τελος καλο ...ολα καλα που λενε !...για μενα ομως οπως και για καθε υγιη σκεπτομενο απο εμας ...έμεινε ακομα ενα μεγαλο ερωτηματικο να αιωρείται πανω απ τα κεφαλια μας! ...τελικα γιατι?????...τι εγινε?...τι πρεπει να προσεχουμε?..ποια ηταν η αιτία? ...δεν βαριεσαι .... κραταω το "ολα χαλανε" ...και συνεχιζω εκει που σταματησα!http://www.gsforum.gr/images/icons/icon14.gif | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων Απόσπασμα: 
 :) | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων Καλά νέα Γιάννη! Η εταιρία έπραξε το αυτονόητο. Καλό στρώσιμο στη μπέμπα σου! :) | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων :sm8:   καλές βόλτες!!.... | 
| 
 Απάντηση: στο club των πονεμενων Τέλος Καλό όλα Καλά !!! ;):) | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:56. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!