![]() |
Απάντηση: Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο!
Απόσπασμα:
Κι εσείς μου λείψατε φιλαράκια... άλλα υπήρξε ένα μικρό θεματάκι !!! Εις το επανιδείν !! :);) |
Μαγειρεύω κιμά...
Καλησπέρα και απο εμένα. Μπράβο στον διοργανωτή. Έχασαν όσοι κιότεψαν απο τον καιρό......;) |
Απόσπασμα:
Αρκεί να μην βρέχει Κωστή μου:Απορία: |
Ωραια παρεα!
Νεες γνωριμιες!! Τελειο φαγητο και .......γαλακτομπουρεκο :D Αντε και στην επομενη :) |
Απόσπασμα:
|
θα πρέπει και εγω να ζητησω με την σειρά μου ενα συγνώμη για την "κακή" συνενοηση κατα την επιστροφή απο τους φίλους Αθηναίους..
Επίσης θα πρέπει να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές JEFE & PANAGIOTIS.FARMER(που ήξερε όλα τα καλά "σημεία"της περιοχής:D:D) Αντε & στην επόμενη..;):) |
Τ Ε Λ Ε Ι Α απλά όλα ήταν τέλεια.Απο τον καιρο που δεν μας χάλασε το χατήρι και απολαύσαμε το ταξίδι και την ημέρα μας,απο το καταπληκτικό ξενοδοχείο που ηπιαμε τον πρωινό καφε μας,απο την ταβέρνα που πιο απολαυστικό και παρειστικο τραπέζι δεν ξαναχουμε κάνει,απο το παραδοσιακό γλυκοπωλειο που ηπιαμε τον απογευματινό μας καφε και τα γλυκακια μας και κυρίως για όλους εμάς που δώσαμε το παρόν και περάσαμε μια αξέχαστη Πρωτομαγιά.Ευχαριστούμε το Θανάση και τον Παναγιώτη που με την ιδέα του πρώτου να βρεθούμε και τις άψογες επιλογές του δεύτερου ξαναβρεθηκαμε με τους παλιούς μας καλούς φίλους και ειχαμε την ευκαιρεια να γνωρίσουμε και νέους.Τελικά gsforoum ίσον εγγύηση για επιτυχίες.Να μάστε όλοι καλα και να ξανασμιξουμε γρήγορα και καλο μας Μήνα.;):):)
|
Απόσπασμα:
:sm8::sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
Τι τους ευχαριστείς βρε Γιώτα μου.:) Επειδή είδαμε το Λάκη Γαβαλά.Νεύρα Για Όνομα του Θεού.:)............. |
τα είπες όλα Γιωτάκι....
μπράβο σε όλους μας καλή τσαγκαροΔευτέρα.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!