GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   GPS TRACKER (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25727)

forester 24-10-2012 13:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 783613)
Παιδιά μην εξελιχτεί σε κόντρα, αλλά σε κατανόηση της διαφοράς τους.
(λειτουργίες, σταθερότητα, απαιτήσεις, ποιότητα)

Σωστο!
Επισης καλο ειναι πραγματα που εχουν ηδη τυχει αναλυσης, να μην τιθενται εκ νεου.

Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ
;)

BOXER 24-10-2012 14:20

Απάντηση: GPS TRACKER

Παιδια, η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι, πως "σε αυτη τη ζωη, ότι πληρώσεις, παίρνεις"!
(μπορει να μην είναι απόλυτο αυτο, μα γενικά ισχύει).

Εγω αγορασα μια ακριβή μηχανη (στην αρχη) μα τελικά έχει αποδειχθεί η πιο φτηνή! Την έχω πέντε χρόνια και ακόμα και σήμερα, κάθε φορα που την καβαλαω, έχω το αίσθημα ότι την πήρα εχθές ;)!
Καμμια μηχανη μου απο τις παλαιότερες, δεν μου έδινε αυτο το αίσθημα, για αυτο και τις αλλαζα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτο μεταφραζόταν σε πολλές χιλιάδες ευρω χασουρα σε κάθε αγοραπωλησία! Με αυτήν έχω ησυχάσει και με τα ευρωπουλακια μου, στην τσέπη μου!!!

Κάτι ανάλογο πιστεύω ότι συμβαίνει και στο θέμα μας. Και εγω ζοριζομαι απο την τιμη του, μα θα μου βγει σε βάθος χρόνου, πολυ φθηνότερη απο οποιοδήποτε άλλη φθηνή συσκευή.

Doc_ 24-10-2012 19:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 783524)
την ειρωνεία που την είδες...:wha13:

όσο για τα παραδείγματα σου ...μην μπερδεύεις τις π@@@@@ με τις β@@@@@,,,,,, αυτό σε κάνει μάλλον κακό πωλητή....και όχι αυτό που προσπαθείς να κανείς

βλέπεις ότι εδώ και καιρό ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του...

το αν εσύ δεν εκπροσωπείς αυτά τα φθηνό αντικείμενα... όπως λες και μας κάνεις καλύτερες τιμές είναι άλλο καπέλο....

εγώ σου ζήτησα να μας πεις, τις διαφορές των μοντέλων που πουλάς με τα 102 103 κτλ.

αν πάλι δεν θες με γεια σου με χαρά σου.....

οσο για τα φθηνοκινεζικα:D.......μην μπερδευστε....τα παντα πλεον κατασκευαζονται στην Κινα και ειναι και μαπα και ποιοτικα.......

Οταν συγκρίνεις teltonika με φασόν ΤΚ, σημαίνει ότι κάνεις ακριβώς αυτό: μπερδεύεις π@@@@ με β@@@@

Χαχαχα!

Το ότι δεν είμαι καλός πωλητής το ξέρω !!!
Για αυτό και δεν σας παραμυθιάζω, αλλά σας εκθέτεις όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και σας λέω αλήθειες!

Γιατί εγώ δεν είμαι ο κινέζος που δεν θα ξανά δείτε...

ΥΓ τα teltonika κατασκευάζονται Λιθουανία.
Οσο για τις διάφορες ενός ΤΚ102 με ένα GH3000 ας πούμε, είναι τόσες όση και η διαφορά του iPhone με το πρώτο Ericsson 337 αν θυμάσαι...
Κινητό τηλέφωνο το ένα, κινητό και το άλλο, και τα 2 στέλνουν SMS, και τα 2 έχουν menu κτλ...
Από κει και πέρα το χάος!
Πρέπει να δεις από κοντά το πρόγραμμα του σεραρίσματός τους για να καταλάβεις: το ένα δέχεται 5 εντολές με SMS στο άλλο φλασάρεις από USB 70 διαφορετικές παραμέτρους...

forester 25-10-2012 07:42

Καλημέρες:):):):):)
Δείτε εδώ http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BE%C...42/#post784006 , όσοι ενδιαφέρεστε για ομαδική του FM1100

meletis 26-10-2012 23:40

Τα Teltonika είναι φασον trackers απο κινέζο κατασκευαστή, άν ανοίξετε κάποιον θα το διαπιστώσετε άμεσα. Δεν κάνει τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απο τους περισσότερους του 100ευρου. GPS Tracker 102B (ΝΕΟ)

Χρησιμοποιώ Teltonika εδώ και καιρό σε tracking (τύπου Mytrack) και είναι κακής ποιότητας όσο και τα κινέζικα και αρκετά ευαίσθητα σε κακά ρεύματα.
Περί εγγύησης, άπαξ και αγοράσετε απο Ευρώπη, ισχύει το ίδιο πράγμα για όλους.
Για E-bay ΔΓ/ΔΑ.

xurxes 27-10-2012 00:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από meletis ( 784976)
Τα Teltonika είναι φασον trackers απο κινέζο κατασκευαστή, άν ανοίξετε κάποιον θα το διαπιστώσετε άμεσα. Δεν κάνει τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απο τους περισσότερους του 100ευρου. GPS Tracker 102B (ΝΕΟ)

Χρησιμοποιώ Teltonika εδώ και καιρό σε tracking (τύπου Mytrack) και είναι κακής ποιότητας όσο και τα κινέζικα και αρκετά ευαίσθητα σε κακά ρεύματα.
Για E-bay ΔΓ/ΔΑ.

Πες τα Χρυσοστομε!!!!.....

Όλα κάνουν την ίδια δουλεια πάνω κάτω και μάλιστα παύουν να λειτουργούν
όταν μπαίνουν σε λειτουργία τα jammer ( anti gpstracker)!!!

Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει....και αν του περισσεύουν
να πετάει τα διακοσαρια όπως θέλει....

BOXER 27-10-2012 00:29

Οι συναγερμοι, τα gpstrackers, οι αλυσίδες, τα πέταλα, τα λουκέτα, τα σκυλιά και τα γατια... δεν κάνουν δουλεια με αυτα τα κ.ωλοπαιδα :u55:

Μόνο η προσευχή μας μένει δηλαδή; :cr13:

griv_gs 27-10-2012 00:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από meletis ( 784976)

Για E-bay ΔΓ/ΔΑ.

Ευχαριστούμε για το link.
Χρησιμότατο.

griv_gs 27-10-2012 01:17

xurxes να το χτυπήσουμε ή όχι?
Car GPS Tracker GPS GSM GPRS Tracking Device Remote Control Auto Vehicle TK103B | eBay
κάτι μου ψιθύρισε και ο chalfas ότι ψάχνεται.
:wha13:

kosta12gs 27-10-2012 07:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 784979)
Πες τα Χρυσοστομε!!!!.....

Όλα κάνουν την ίδια δουλεια πάνω κάτω και μάλιστα παύουν να λειτουργούν
όταν μπαίνουν σε λειτουργία τα jammer ( anti gpstracker)!!!

Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει....και αν του περισσεύουν
να πετάει τα διακοσαρια όπως θέλει....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από griv_gs ( 785002)
xurxes να το χτυπήσουμε ή όχι?
Car GPS Tracker GPS GSM GPRS Tracking Device Remote Control Auto Vehicle TK103B | eBay
κάτι μου ψιθύρισε και ο chalfas ότι ψάχνεται.
:wha13:

Bασιλη (και Παναγιωτη)
θυμασαι που το ειχα δωσει στον Ηλια για να παει Μαροκο;
Αν θελετε να με ρωτησετε κατι (επειδη το ειχα 2ετια) το τηλ μου το εχετε.

:ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!