GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Από που "βγαίνει" το nickname σας (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6003)

Sakis 03-03-2011 02:19

Απάντηση: Nick names

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 329518)
Γειά σου Συμπρωτεύουσα! :)

Εμείς....σεμνά κ ταπεινά.....:D

:sm7::sm7::sm7:

Jefe

Syvaris 04-03-2011 22:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 326418)
Εμενα Τσατσος ειναι το επωνυμο μου.Δεν ξερω πως μας βγηκε αυτο το ονομα στην οικογενεια μας..εμεις ειμαστε καλοι ανθρωποι.Οι δασκαλοι παντα μου βαζανε καλους βαθμους οταν τους ελεγα τι κανανε τα αλλα παιδια στις τουαλετες:cool:.Αργοτερα στο στρατο ετυχε και το στρατοπεδο που υπηρετουσα ηταν διπλα στο σπιτι μου και δεν καταλαβαινω γιατι ολο νευριαζανε οι αλλοι φανταροι οταν εβγαινα εξοδουχος καθε μερα:cool:.Να και τωρα στα forums που ειμαι γραμμενος ολο αυτοκολητα και μπλουζακια μου δινουν δωρεαν οι αντμιν οταν τους λεω τι συζητανε για αυτους τα αλλα μελη.Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας που ελεγε και ο παππους...:D

:sm7::sm7:

GO. 10-03-2011 20:57

GO.....

Τα αρχικα του ονοματος μου GIORGOS OIKONOMOU..

kossos 23-03-2011 11:44

κοσσος στο ποντιακο χωριο μου λεγεται αυτος που κανει την στραβη ......τελος παντων,και δεν μπορει να το καταλαβει...αμεσως.
εχουμε αριθμησει τους κοσσους και εχουμε μεχρι και Νο 16 ,εγω ειμαι ο Νο ο,καταλαβεινεις τωρα..ανωτερος και απο τον Νο 1.

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

GEO_K 23-03-2011 11:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 326418)
Εμενα Τσατσος ειναι το επωνυμο μου.Δεν ξερω πως μας βγηκε αυτο το ονομα στην οικογενεια μας..εμεις ειμαστε καλοι ανθρωποι.Οι δασκαλοι παντα μου βαζανε καλους βαθμους οταν τους ελεγα τι κανανε τα αλλα παιδια στις τουαλετες:cool:.Αργοτερα στο στρατο ετυχε και το στρατοπεδο που υπηρετουσα ηταν διπλα στο σπιτι μου και δεν καταλαβαινω γιατι ολο νευριαζανε οι αλλοι φανταροι οταν εβγαινα εξοδουχος καθε μερα:cool:.Να και τωρα στα forums που ειμαι γραμμενος ολο αυτοκολητα και μπλουζακια μου δινουν δωρεαν οι αντμιν οταν τους λεω τι συζητανε για αυτους τα αλλα μελη.Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας που ελεγε και ο παππους...:D

:sm7::sm7::sm7:

kostasx 23-03-2011 13:15

kostasx..βγήκε μετά από πολύ σκέψη και φαντασία..:D
από το όνομα μου και το πρώτο γράμμα από το επίθετό μου..:)

nikos-x 23-03-2011 14:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kossos ( 343827)
κοσσος στο ποντιακο χωριο μου λεγεται αυτος που κανει την στραβη ......τελος παντων,και δεν μπορει να το καταλαβει...αμεσως. . .

Μώ-σε παλαλός έν’

Εγώ χώρα κι ατός χώρα έλα ας φιλώ ΄σε ατώρα
:sm7:

diomiles 23-03-2011 15:00

Diomiles..............Διονύσης Μήλεσης.

Marios 800gs 23-03-2011 15:02

Το δικο μου, όταν εκανα εγγραφή σαν νέος, σκέφτηκα να γράψω ένα εύκολο ψευδόνυμο, για να μην προκαλώ πονοκέφαλο στους συμφουρίτες με πολύπλοκες λέξεις.
Οποτε είναι το μικρό μου όνομα και το μοντέλο της ''μπουμπού'' :p μου.

egefalikos 13-07-2011 22:25

Επειδή η οικογένεια του GS FORUM κάθε μέρα μεγαλώνει, αλλά και επειδή τον πατριώτη μου τον λένε faker, αλλά με τέτοιο nickname που να πας να τον γνωρίσεις, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο :), γι'αυτό σκέφτηκα να επαναφέρω αυτό το πολύ ωραίο θέμα!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!