![]() |
Θελω και εγω
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ
(ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepas --------------> ;;;;;; 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10 nsepsas--------------> TWIN set Μεσα και εγω . |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
http://www.health-in-action.org/libr...ry%20baby2.jpgΒρε παιδιά......Από πότε θα είναι διαθέσιμα???
Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... |
Ούτε η κόρη σου όταν θέλει γάλα δεν κάνει έτσι!:sm7:
Άσε να τρέξει λίγο το θέμα, να μαζευτούν συμμετοχές γιατί θα είναι κρίμα να υπάρξουν κι' άλλοι ενδιαφερόμενοι και τελικά να μείνουν απέξω και από τη συμπληρωματική!;) |
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepsas -------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10 ????-----------------> ;;;;;; . |
Απόσπασμα:
:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία: |
Απάντηση: Θελω και εγω
Απόσπασμα:
....είσαι ΗΔΗ στην λίστα, στο νούμερο #2 χρειάζεσαι κι άλλο σετ ;;;; . |
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;38712]
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepas --------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10 ????-----------------> ;;;;;; zz . [/vvQUOTE] |
Και εγω μεσα για ενα twin set!!!
Για να μου κραταει παρεα στα απειρα χιλιομετρα μου!:sm7: |
Εγω θελω ενα BT2 Single, εχω ηδη ενα αλλα πηρα χτες ενα BMW AIR-FLOW κρανακι για το καλοκαιρι και βαριεμαι να το βγαζω απο το SYSTEM 5
αρα βαλτε μα στην λιστα για ενα Single παρακαλω :D |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!