|  | 
| 
 Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11 Απόσπασμα: 
 Γειά σου ρε Ξανθή Adve...:D;):) Απόσπασμα: 
 Μέσα διπλός...;) | 
| 
 Αλλά και εσυ ρε φιλαράκι πας και γράφεις Xanthi & Frits.... και παίρνει θάρρος...:sm7::sm7: | 
| 
 Μόνη της το έγραψε.... :sm7::sm7::sm7: Να το κοιτάξεις αυτό... :sm7::sm7::sm7: [quote=Xanthi;360554] Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11 Καλά ξηγήθηκε όχι σαν και μένα sakis (διπλός) και το΄γραψα και μόνη μου:cool::cool: | 
| 
 Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11 επειδη ακόμα δεν ξέρω και δεν θα ξέρω νωρίτερα απο τα μέσα Μαϊου,όπως το βλέπω,δηλώνω ΔΙΠΛΟΣ & βλέπουμε..;):) | 
| 
 Είπαμε να δίνουμε τόσες ελευθερίες , αλλά να προτείνουν και χωματόδρομους????????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :sm7::sm7::sm7: | 
| 
 εαν ειχαν ακουσει τις συμβουλες μου οι κλειδοκρατορες,δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το σημειο.......:cool::cool: τους τα ελεγα....θα κλεισουν σπιτια:D:D | 
| 
 Στις 14/4 μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει ότι έχει εξετάσεις το Σ/Κ μετά την εκδρομή και δεν γίνεται να πάμε ποστάρω και εγώ στις 19:19 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στις 20:14 μπαίνει και γράφει (Xanthi & Frits) :mad: Αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια τι είναι ;;;;:confused: | 
| 
 Και δεν τις φαίνεται ρε Σταύρο, ότι είναι μαμούνι !!! :sm7::sm7::sm7: | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:10. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!