GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   "Το ... κοπή τη πίττα" (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Το GS Forum κόβει πίττα στην Β. Ελλάδα !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9625)

Mexicanos 22-03-2010 09:05

Απάντηση: Το GS Forum κόβει πίττα στην Β. Ελλάδα !!!

:sm8::sm8::sm5::sm5:

GEO_K 22-03-2010 09:17

Μπραβο ρε παιδια!!!! αντε και του χρονου!!!!!

Benjamako 22-03-2010 09:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KAS ( 139407)
Γιατί όλα μαζί σας καταλήγουν σε μια ταβέρνα .Όταν μπήκα στο φορουμ ήμουν δίμετρος με μαλλιά και με κοιλιακους , σάν τον Ρουβά .Πως με καταντήσατε έτσι .:yz

:sm7::sm7::sm7:

sakis656 22-03-2010 09:31

Ήταν η πρώτη μου χειροπιαστή επαφή με ανθρώπους του forum!
Γνώρισα απο κοντά τα άτομα που μιλάμε και ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες μέσα απο τον διαδικτυακό τόπο, πρόσθεσα εικόνα, χρώμα και συναίσθημα σε avatar και nikname :).

Ήταν μία πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία, γιατί θεωρώ οτι τα άτομα που γνώρισα μου απέδειξαν, όπως και μέσα απο τις σελίδες αυτού του forum, είναι μια μεγάλη παρέα :).

Μια παρέα δραστήρια, ζωντανή, σωστά δομημένη, αλλά πάνω απο όλα φιλική και δοτική.

Έφυγα 1.30 το βράδυ απο Θεσ/νίκη για Δράμα και σκεφτόμουν σε όλη την διαδρομη πόσο ωραία πέρασα και πόσο πιο ωραία θα περάσω την επόμενη φορά που εννοείτε θα επιδιώξω να ξαναπάω. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση που θα μπορώ να παραβρεθώ και να ξαναδώ τον Κώστα, την Ελένη, Τον Δημήτρη, Τον Νίκο, τον Βασίλη, τον Μπάμπη, τον Νεκτάριο, τον άλλο τον Κώστα, τον Σάκη, τον Αντώνη και πάρα πολλούς άλλους... :Χαμόγελο:

Να ευχαριστήσω ακόμα τους διοργανωτές όλης αυτής της συνάντησης που τρέξανε, καθώς και όλους αυτούς που προσέφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν στην κοπή της πίτας. ιδιαίτερα τον IOTH1X για την προσφορά του ταξιδίου, την οποία και κέρδισα :sm7: :D :D :D :D :D :p :p :p

αλλά και τον techlink για την κάμερα κράνους.

Να κλείσω λέγοντας οτι χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του forum, αλλά χαίρομαι περισσότερο που είμαι μέλος αυτής της παρέας ;)

Jefe 22-03-2010 11:20

Θα ήθελα με την σειρά μου κι εγώ να συγχαρώ όλους όσους έτρεξαν για αυτή την υπέροχη εκδήλωση κ να ευχαριστήσω τους φίλους Θεσσαλονικείς για όλα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου κ συνοδοιπόρους (Fire-Red, Zervas, Salemis), για την βοήθεια τους στό ταξίδι της επιστροφής πρός Πάτρα, γιατί όταν μου έσκασε το λάστιχο του πίσω τροχού(κατά την διάρκεια προσπέρασης σε νταλίκα), με βοήθησαν να αποκαταστήσουμε επαγγελματικά το σκάσιμο!

Jefe

morfeas 22-03-2010 11:25

:sm4::sm5:

και του χρόνου παίδες...

tasosktm 22-03-2010 11:47

ηταν πολυ ωραια
ενα πολυ μεγαλο ''ευχαριστω'' στους ανθρωπους που ετρεξαν να το οργανωσουν

vasorfa 22-03-2010 12:59

Πρέπει να περάσατε υπεροχα...

αλλα φωτο....γιατι δεν βλέπουμε???παει ακριβα το φί΄λμ στην Σαλλονικη>>:D:D:D:rolleyes::rolleyes:

vpentza 22-03-2010 13:02

:D καλά τα λέει ο vasorfa..... εμείς που μείναμε πίσω να μην ...ζηλέψουμε λιγάκι ????

Πάντα τέτοια καρντάσια......:D

gsmaniac 22-03-2010 13:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 139558)
Πρέπει να περάσατε υπεροχα...

αλλα φωτο....γιατι δεν βλέπουμε???παει ακριβα το φί΄λμ στην Σαλλονικη>>:D:D:D:rolleyes::rolleyes:

δεν βλεπεις;;;;;;:hmmm::hmmm::hmmm:
τι πινεις βασιλακη.....πρωι-πρωι;;;;:sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:25.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!