![]() |
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Με το καλό .... ;) |
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;) |
Απόσπασμα:
Αύριο κιόλας θα φροντίσει τη μοτό. :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Δηλαδή της βαλίτσες της πλαϊνές του ADV από 850 που έχουν θα της πάρω με 25% δηλαδή 640 ?:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:
|
ένα τηλέφωνο εκεί θα σου λύσει κάθε απορία.....
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν εκπτώσεις για τα αξεσουάρ με τη μόνη διαφορά ότι δεν είναι συμφωνημένα ποσοστά όπως γίνεται με την εργασία και τα ανταλλακτικά. Με ένα τηλεφώνημα στη Motion n' Style, θα πάρεις την απάντησή σου.;) Ελπίζω να βοήθησα... (και να μην κάνω λάθος...) :) |
Έκανα το τηλεφώνημα και μου ίππε ότι ισχύει η έκπτωση και στα αξεσουάρ του αναβάτη και της μηχανής (έκπτωση 15%) αλλά μου ίππε ότι οι βαλίτσες πάνε στο 1000 και με το 15% βγαίνουν 850 αλλά στον Παναγιωτόπουλο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 850 χωρίς να μου κάνει κάπα έκπτωση…τη λέτε εσείς?:hmmm::hmmm:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!