GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 17-11-2010 06:41

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 251821)
Την Παρασκευή πρωί (08:00)... θα βρίσκομαι εκεί !! ;)

Με το καλό .... ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 17-11-2010 06:42

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 251790)
Νικο ενδιαφέρομαι για το service των 20.000 km.
Ευχαριστώ!

Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους,

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;)

Carduelis 17-11-2010 12:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 252296)
Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους,

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;)

Ευχαριστώ Νίκο, μίλησα με το Θανάση το πρωί.
Αύριο κιόλας θα φροντίσει τη μοτό. :)

egine1 17-11-2010 14:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egine1 ( 252221)
τελικά έκπτωση σε αξεσουάρ αναβάτη και μηχανής υπάρχει?:hmmm::hmmm:

Συγγνώμη αλλά έχω την εντύπωση ότι με γράφετε?ΝεύραΝεύρα

vpentza 17-11-2010 14:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egine1 ( 252750)

σαφώς και δεν συμβαίνει αυτό που λες.....οι πληροφορίες μου, εκ των έσω, λένε ότι ισχύει η έκπτωση και στα αξεσσουάρ....

egine1 17-11-2010 15:12

Δηλαδή της βαλίτσες της πλαϊνές του ADV από 850 που έχουν θα της πάρω με 25% δηλαδή 640 ?:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

vpentza 17-11-2010 15:14

ένα τηλέφωνο εκεί θα σου λύσει κάθε απορία.....

CPretenteriS 17-11-2010 16:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egine1 ( 252750)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egine1 ( 252768)
Δηλαδή της βαλίτσες της πλαϊνές του ADV από 850 που έχουν θα της πάρω με 25% δηλαδή 640 ?:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

Αν είναι δυνατόν να σε γράφει κάποιος....??? Σκέψου το ενδεχόμενο, κάποιος που διάβασε την ερώτησή σου να μην είχε τη σωστή απάντηση ή κάποιος που να ήξερε την απάντηση να μην είχε προλάβει να δει την ερώτησή σου...:hmmm:

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν εκπτώσεις για τα αξεσουάρ με τη μόνη διαφορά ότι δεν είναι συμφωνημένα ποσοστά όπως γίνεται με την εργασία και τα ανταλλακτικά. Με ένα τηλεφώνημα στη Motion n' Style, θα πάρεις την απάντησή σου.;)

Ελπίζω να βοήθησα... (και να μην κάνω λάθος...) :)

egine1 17-11-2010 23:00

Έκανα το τηλεφώνημα και μου ίππε ότι ισχύει η έκπτωση και στα αξεσουάρ του αναβάτη και της μηχανής (έκπτωση 15%) αλλά μου ίππε ότι οι βαλίτσες πάνε στο 1000 και με το 15% βγαίνουν 850 αλλά στον Παναγιωτόπουλο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 850 χωρίς να μου κάνει κάπα έκπτωση…τη λέτε εσείς?:hmmm::hmmm:

CPretenteriS 19-11-2010 12:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egine1 ( 253011)
Έκανα το τηλεφώνημα και μου ίππε ότι ισχύει η έκπτωση και στα αξεσουάρ του αναβάτη και της μηχανής (έκπτωση 15%) αλλά μου ίππε ότι οι βαλίτσες πάνε στο 1000 και με το 15% βγαίνουν 850 αλλά στον Παναγιωτόπουλο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 850 χωρίς να μου κάνει κάπα έκπτωση…τη λέτε εσείς?:hmmm::hmmm:

Όπου σε συμφέρει καλύτερα είναι η απάντηση... ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!