GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Άλλες εταιρίες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=28781)

napgeo 09-04-2012 14:57

Απάντηση: Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως!

[quote=giclas;651726]
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 651722)
καλα ρε napogeo συγκρινης το χοντακι με το gs που πρωτοκηκλοφορησε το 1979 καπου εκη :sm3::sm3::sm3:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Μιχάλη. Πολλή κρύο εδώ φίλε. Άναψα καλοριφέρ.

Πάμε στο θέμα τώρα. Την μοτοσυκλέττα ακόμη δεν την είδα και οδήγησα.
Φαντάζομαι τι Θηρίο θα είναι απο τα γραπτά σας. Μα τόση ζήλεια πιά.
Θα βελτιωθεί και η μαμμά σε λίγα χρόνια. Υπομονή:lo19::lo19:

giclas 09-04-2012 15:08

[quote=napgeo;651731]
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 651726)

Φαντάζομαι τι Θηρίο θα είναι απο τα γραπτά σας. Μα τόση ζήλεια πιά.
Θα βελτιωθεί και η μαμμά σε λίγα χρόνια. Υπομονή:lo19::lo19:

μου θυμηζης την ιστορια παρηγοργια του αροστου μεχρη να βγη η ψυχη του !!!:sm7::sm7:

taksidiotis 09-04-2012 15:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 651729)
Τι να πω 280 μυνήματα για τον κουβά!!!:di57::di58::di43:

Ο κουβας που λες φίλε μου,τεχνολογικά ειναι πολυ μπροστα απο οτι έχουμε δει ως τωρα αλλα κι απο οτι πρόκειται να δούμε στα on/off.
Και μιλάω σαν κινητήρα.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

egefalikos 09-04-2012 15:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 651769)
Ο κουβας που λες φίλε μου,τεχνολογικά ειναι πολυ μπροστα απο οτι έχουμε δει ως τωρα αλλα κι απο οτι πρόκειται να δούμε στα on/off.
Και μιλάω σαν κινητήρα.

Ναι αλλά Γιαννάκο η μοτοσυκλέτα δεν είναι μόνο ο κινητήρας!!! Το μηχανάκι που θα άξιζε πραγματικά να ασχολούμαστε αυτή την στιγμή είναι το νέο Tiger! :ye33:

ltsiorak 09-04-2012 15:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 651729)
Τι να πω 280 μυνήματα για τον κουβά!!!:di57::di58::di43:

Για κουβαδες μπορουμε να μιλησουμε οσο θελεις, αλλα για να πουμε ενα μηχανακι κουβα θα πρεπει να βγει στους δρομους... να οδηγειθει... να χαλασει... κτλ

Απο οτι γνωριζεις το VFR ( και ειδικα το δικο μου με DCT) ειναι ενα εργαλειο απο αλλο κοσμο....

Το crosstourer ακομη δεν βγηκε, δεν το ειδαμε και δεν το παινευουμε αν δεν το σπασουμε στους δρομους....

Αλλα, η συζητησει παει μπροστα και αν θελεις να μιλησουμε για κουβαδες... ανοιξε ενα θεμα σχετικο, σε παρακαλώ να μην με καλέσεις στο θεμα διοτι εγω δεν ειχα ποτε κουβα... τους αποφυγα, ειδικα προ εβδομαδας που ποηγα να οδηγεισω ενα GS και επαθε στα πρωτα 2000 χλμ... συμπλεκτη... ημαρτον

:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:

ΥΓ ΤΟ tiger με αρεσε... αλλα δεν ξερω αν αντεξει....

egefalikos 09-04-2012 16:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak ( 651778)
Για κουβαδες μπορουμε να μιλησουμε οσο θελεις, αλλα για να πουμε ενα μηχανακι κουβα θα πρεπει να βγει στους δρομους... να οδηγειθει... να χαλασει... κτλ

Απο οτι γνωριζεις το VFR ( και ειδικα το δικο μου με DCT) ειναι ενα εργαλειο απο αλλο κοσμο....

Το crosstourer ακομη δεν βγηκε, δεν το ειδαμε και δεν το παινευουμε αν δεν το σπασουμε στους δρομους....

Αλλα, η συζητησει παει μπροστα και αν θελεις να μιλησουμε για κουβαδες... ανοιξε ενα θεμα σχετικο, σε παρακαλώ να μην με καλέσεις στο θεμα διοτι εγω δεν ειχα ποτε κουβα... τους αποφυγα, ειδικα προ εβδομαδας που ποηγα να οδηγεισω ενα GS και επαθε στα πρωτα 2000 χλμ... συμπλεκτη... ημαρτον

Οι άνθρωποι ρε 'συ Λάζαρε είναι επαγγελματίες στο χαρακίρι! Εάν εξαιρέσεις το Pan European και το VFR (όχι επειδή έχεις εσύ), κάθε χρόνο κατεβάζουν την εταιρεία σκαλοπάτια! Θα δείς ότι σε 5 χρόνια τα Afrika που θα κυκλοφορούν θα είναι περισσότερα από το SuperCrossss σας! Και στο κάτω κάτω αφού δεν βγήκε ακόμα τι μας ζαλίζετε όλη μέρα με την μπουλντόζα! :p Άσε να βγεί και μετά θα μπεί και αυτό στην ανάλογη κατηγορία!!! :D:ye33:

GregoryA 09-04-2012 17:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 651769)
Και μιλάω σαν κινητήρα.

Τα τεχνικα του προτερήματα οποιος τα αμφισβητεί, δεν αντιλαμβάνεται, δεν εχει επιχείρημα....!!!!!
Το προβλημα του είναι η αυτονομία, η <<διχασμένη>> αισθητικά, εμφάνιση (μικροκαμωμένο που αποκλείει σχεδον τους πάνω από 1.80), μικρά πλαστικά, αστεια νανοζελατίνα και για μενα ακτίνες(επικαλουνται την επιθυμητη ελαστικότητα) στις ζαντες!!
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak ( 651778)

Ετυχε!!!!!!!!!!!!!:sm7:

ilias vara 09-04-2012 19:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 651774)
Ναι αλλά Γιαννάκο η μοτοσυκλέτα δεν είναι μόνο ο κινητήρας!!! Το μηχανάκι που θα άξιζε πραγματικά να ασχολούμαστε αυτή την στιγμή είναι το νέο Tiger! :ye33:

ΤΟ ΕΙΔΕΣ????

ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕς??

ΤΟ GS ADV ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ????

:cool::cool:

taksidiotis 09-04-2012 19:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 651774)

Καλα το tiger η αλήθεια ειναι μου αρέσει πολυ,τουλάχιστον απο τις φωτογραφίες.και μάλλον προς τα κει γερνω αλλα κάτσε να δούμε πρώτα.

egefalikos 09-04-2012 22:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 651957)
ΤΟ ΕΙΔΕΣ????

ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕς??

ΤΟ GS ADV ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ????

:cool::cool:

Λιάκο ούτε τον Τίγρη, ούτε το Cross οδήγησα, το τενερέ οδήγησα και δεν αγγίζει καν το GS (παρόλο που ο πρώτος μου έρωτας ήταν Yamaha)! Όταν τα οδηγήσω θα σου πώ τις εντυπώσεις!:cool::)
Όταν και τα άλλα βάλουν 33 άρια τεπόζιτα, τότε να τα συγκρίνουμε με το Adve, προς το παρών προσπαθούνε να μοιάσουν το απλό!!! :ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!