![]() |
Απάντηση: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ 3 & 4/11/2
Θα τα πούμε εκει και θα σημειώσουμε τι θα φέρει ο καθενας για να μη γίνει μπέρδεμα!
|
Σε μια ώρα και 18 λεπτά εκεί και απο εμένα!
|
Απόσπασμα:
Τα κερνάω εγώ, όποιος φύγει από Αθήνα και περάσει από Σχηματάρι να μιλήσουμε να βρεθούμε στον δρόμο να τον ανεφοδιάσω με ένα κοκκινέλι κατάλληλο της περίστασης….;):) Περιμένω ενημέρωση…. |
Άντε..και εγώ θε φέρω τα μπακλαβαδάκια μου..να γλυκαθούμε λίγο..μετά τα μεζεδάκια..:ye30:
|
Γιάννη σε ευχαριστούμε αλλά το βλεπω λίγο δύσκολο να ανεβούμε προς τα κει....ευχαριστούμε πάντως.....
Απόσπασμα:
|
Βρήκα ένα ενδιαφέρον link στο google maps για την περιοχή.
Εχει και "πινέζες" με σημεία που αξίζουν... http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...ce=embed#bmb=1 Sent from my iPad using Tapatalk HD |
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΊΩΣΗ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥ ΣΗΜΕΊΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Όπως είπαμε και εχτες στον καφε που έγινε ΕΔΩ το σημειο συναντησης αλλαξε και ειναι .....{ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ {ενάμιση χιλιόμετρο}υπαρχει μια βενζίνα στο δεξι μας χερι εαν θυμάμαι καλα ειναι ΕΤΕΚΑ.... Η ωρα ΑΝΑΧΩΡΙΣΗΣ ειναι 9.00 πμ.Οποτε καλο θα ήταν να ήμαστε μιση ωρα ποιο μπροστα για τις τελευταίες κουβέντες.....} Για την διατροφη μας αποφασίσαμε οτι θα προμηθευτούμε τα διάφορα εδέσματα απο το τελευταίο χωρίο...Βεβαια όποιος θελει μπορει να παει σε κανενα ταβερνακι στο χωριο αρκει να το ξερουμε απο τωρα για να μπορεσουμε να βαλουμε σε μια σειρα την αγορα του κρεατος και τον διαφόρων.ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ......Για να μην γίνομαι κουραστικος θελουμε τέσσερις σχαρες ας μας πουν ποιοι θα φερουν....Είπαμε χτες αλλα δεν τους θυμαμαι σωρη.. καρβουνα απο το χωριο ..... Γλυκα και τυρόπιτες απο το σπιτι Ομορφε το ακους :D μας εχεις γα....μ.....σει με αυτη την τυροπιτα ..:D Εαν μου διαφεύγει κατι μας ενημερώνεται |
Θα φέρω μια σχαρα και δαδί για τη φωτιά
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Ωραια φαση ετοιμαστηκε και ζηλευω!!;)
Τελικα το μικροβιο των Ελληνικων Βουνων εξαπλωνεται σε ολες τις παρεες!! Απολαυστε το!!:) |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ 1. ADV 2. commander 3. anegis 4. omorfantras [SIZE=4]5. Paco 6. nivo 7. tom 8. sirax 9. george-k1 10. Angelo balto 11. g.b.spyropoulos 12.Νικος Μαλχασιας 13.Giof 14. VDR 15. Μιχαλης 1988 16.lepanto i 17.lepanto ii 18. Gasgs μουχριτσα. [/SIΖE] |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!