![]() |
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Να μου το κάνεις λίγο λιανά ? :)
|
Απόσπασμα:
το οτι δεν συμφωνω δεν σημαίνει κατι....... αυτο λεω πως μπορουμε μεσα σε μια κοινωνία να συμφωνούμε ολοι με ολους.... μαλλον δεν το επιασες η σε εχει παρασυρει η ενταση στο θεμα....;) αλλα μου αρεσει η υπογραφη και ηθελα απο καιρο να στο πω.. |
Απόσπασμα:
o lepanto θελει βοηθεια δεν πας να τον βοηθησεις και αστα αυτα. αμα ημουν κατω θα πηγαινα να τον βοηθεισω αλλα επειδη δεν ειμαι πανε εσυ κουμπαρε!:sm3::sm3::sm3:απο την βεροια, που εχεις σοι στα τρικαλα και εισαι απο την ξανθη............:lo19::lo19::lo19: |
ΑΕΚ θρησκεία, κασέτες και λαχεία!
Το μαμησα αρκούντως; Ελάτε ρε παιδιά, ξεκατινιασμα ναι, αλλά όταν πάει τόσο επί προσωπικου κάπου χαλάει η σούπα.... Υπάρχει μόνο ένα σημαντικό θέμα, το νέο μου μονοκυλινδρο. Έχω βάψει μαύρο τον ανεμοθωρακα, να βάλω κανένα αυτοκόλλητο τουιτυ. η θα είναι πολύ μεγάλη η ξευτίλα; :):banghead::) _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
Δε ξέρεις ποοοοοοοοσο κρατιέμαι να μη γράψω δυό τρία λογάκια σε κανα δυο καρντάσια εδώ μέσα :p
Η αυτοκυριαρχία μου είναι στα κόκκινα ! Το παλεύω όμως, αντέχω :p Η υπογραφή έχει μπει ώστε άλλοι να την εκλαμβάνουν ως απειλή, και άλλοι σαν προειδοποίηση..... Αφού δεν επιτρέπετε η ...οπλοχρησία αδιακρίτως, πρέπει να εφεύρω άλλους, πιό δημοκρατικούς τρόπους άμυνας απέναντι στους υβριστές :p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
τι εννοεις????? τι καλυτερο, απο το να λεμε τις σκεψεις μας???? αν δεν το κανουμε, δεν θα συνεχισει να υπαρχει το φορουμ... μεσα απο διαπιστωσεις, θα προχωρησουμε σε εργα και μονο μεσα απο αυτες...;) και οταν ακους για δικηγορους, παρανομιες κλπ.......για γραφομενα, μεταξυ μας ειδικα για νεους σε ηλικια.....φιλους φευγουν τρεχοντας... ποιος θα μεινει στο τελος??? να κανει κατι για αυτη την κοινοτητα???? |
Παμε αλλο ενα σπαμ για διαλειμμα.
Ο καθαρος αερας των Αγραφων θα βοηθησει τους γραφοντες http://www.gsforum.gr/f82/%CE%9C%CE%...D%CF%8C-43595/ |
Απόσπασμα:
διπλος.......:cool2: |
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!