GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ανέκδοτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=49)
-   -   ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο .... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=5185)

Sakis 10-09-2011 01:16

Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....

:sm7::sm7:

Vagelis Gar 14-09-2011 16:15

Λίγο παλιό
(Απομακρύνετε τα παιδιά :D)

Ήταν μια φορά ένα ζιγκολό που την είχε πενήντα ( 50 ) πόντους και χρέωνε με τον πόντο .

Ο κάθε πόντος πήγαινε 100 ευρω . Δηλαδή σου έβαζε 30 πόντους , πλήρωνες 3000 ευρω Αν σου έβαζε 40 πόντους , πλήρωνες 4000 ευρω. κ.ο.κ .
Ήταν λοιπόν μια κοπέλα που τον γούσταρε πολύ αλλά δεν είχε λεφτά. Τόσες φορές τον είχε παρακαλέσει αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος : « τζάμπα δε γ@μώ » .

Το βάζει λοιπόν σκοπό η κοπέλα , και αρχίζει να κάνει οικονομίες . Όταν είχε μαζέψει 1000 ευρω, πάει και τον βρίσκει , του δίνει τα λεφτά , « παίρνεις δέκα πόντους με αυτά τα χρήματα » . « Εντάξει » του λέει αυτή , συμβιβάζεται αφού δεν είχε άλλα λεφτά . Πάνε λοιπόν, για να το κάνουν . Γδύνετε η κοπέλα , βγάζει ο τύπος τη μαλαπέρδα. Μετράει δέκα πόντους και βάζει σημάδι με το μαρκαδόρο , και τσουπ της τη βάζει . Δέκα πόντους , ούτε χιλιοστό παραπάνω . Εκεί λοιπόν που το κάνανε , τρώει μια γλίστρα ο τυπάς , και τη βάζει κατά λάθος μέσα όλη ! « ΑΑΧΧ ! Το μ...νιιι μου ! » ουρλιάζει η λεγάμενη ! « Ποιο μ...νί σου μωρή ... εδώ πάθαμε 4000 ευρω ζημιά ...... ! »

tsitsos 14-09-2011 18:47

:sm7::sm7::sm7:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 465373)
Λίγο παλιό
(Απομακρύνετε τα παιδιά :D)

Ήταν μια φορά ένα ζιγκολό που την είχε πενήντα ( 50 ) πόντους και χρέωνε με τον πόντο .

Ο κάθε πόντος πήγαινε 100 ευρω . Δηλαδή σου έβαζε 30 πόντους , πλήρωνες 3000 ευρω Αν σου έβαζε 40 πόντους , πλήρωνες 4000 ευρω. κ.ο.κ .
Ήταν λοιπόν μια κοπέλα που τον γούσταρε πολύ αλλά δεν είχε λεφτά. Τόσες φορές τον είχε παρακαλέσει αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος : « τζάμπα δε γ@μώ » .

Το βάζει λοιπόν σκοπό η κοπέλα , και αρχίζει να κάνει οικονομίες . Όταν είχε μαζέψει 1000 ευρω, πάει και τον βρίσκει , του δίνει τα λεφτά , « παίρνεις δέκα πόντους με αυτά τα χρήματα » . « Εντάξει » του λέει αυτή , συμβιβάζεται αφού δεν είχε άλλα λεφτά . Πάνε λοιπόν, για να το κάνουν . Γδύνετε η κοπέλα , βγάζει ο τύπος τη μαλαπέρδα. Μετράει δέκα πόντους και βάζει σημάδι με το μαρκαδόρο , και τσουπ της τη βάζει . Δέκα πόντους , ούτε χιλιοστό παραπάνω . Εκεί λοιπόν που το κάνανε , τρώει μια γλίστρα ο τυπάς , και τη βάζει κατά λάθος μέσα όλη ! « ΑΑΧΧ ! Το μ...νιιι μου ! » ουρλιάζει η λεγάμενη ! « Ποιο μ...νί σου μωρή ... εδώ πάθαμε 4000 ευρω ζημιά ...... ! »

kornlaz 14-09-2011 20:24

:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:

Jefe 14-09-2011 21:03

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020468.gif

Jefe

adventure 14-09-2011 21:44

:sm3::sm3::sm3::sm3:

tsompanis 14-09-2011 23:17

Δυο γύφτοι πίνουν μπύρες και κουβεντιάζουν κάτω απο ένα δέντρο.

Γυρίζει ο ένας και λέει στον άλλον....

'' Αντέρφι βρωμάς πολύ ρε μεγάλε"

'' και εσύ βρωμάς ρε"

....

" Ναι αλλά εγώ είμαι......7 χρόνια μεγαλύτερος!"

:sm7:

erasel 14-09-2011 23:19

Vagelis Gar 14-09-2011 23:19

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Vagelis Gar 15-09-2011 20:15

Δύο αλκοολικοί συζητούν και λένε πως πρέπει να κόψουν το ποτό.
-Λοιπόν άκου τι θα κάνουμε , λέει ο ένας στον άλλο.

Θα κρύψω ένα μπουκάλι ουϊσκυ πίσω από την πλάτη μου και αν το βρεις θα το πιούμε , ενώ αλλιώς θα το σπάσουμε.

-Εντάξει λέει ο άλλος. Το κρύβει ο πρώτος και λέει:

-Για πες που το έχω στο δεξί χέρι ή στο αριστερό;

-Στο δεξί λέει ο άλλος. Και του απαντάει ο πρώτος:

-Συγκεντρώσουυυυυυυυυυ !!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!