GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΤΟ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10055)

Michael Chatzilias 16-03-2010 23:32

Απάντηση: ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΤΟ

Γιώργο, νομίζω ότι θυμάμαι...ο νόμος λέει ότι σύμφωνα με την σημαία είναι το επί το πλείστον του πληρώματος (80%). Εάν ο συγκεκριμένος έβαλε Ελληνική, άλλαξε το νόμο και διατήρησε τις "Φιλιππίνες", τότε αυτό είναι η απόδειξη ότι οι νόμοι υπάρχουν για να αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα.

Το ξέρεις το νησί "Δοκός" στο Ιόνιο, πάνω από την Ιθάκη και κάτω από την Λευκάδα;

Από κοντά.

GeorgeP 17-03-2010 13:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 137802)
Γιώργο, νομίζω ότι θυμάμαι...ο νόμος λέει ότι σύμφωνα με την σημαία είναι το επί το πλείστον του πληρώματος (80%). Εάν ο συγκεκριμένος έβαλε Ελληνική, άλλαξε το νόμο και διατήρησε τις "Φιλιππίνες", τότε αυτό είναι η απόδειξη ότι οι νόμοι υπάρχουν για να αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα.

Το ξέρεις το νησί "Δοκός" στο Ιόνιο, πάνω από την Ιθάκη και κάτω από την Λευκάδα;

Από κοντά.

Ναι απο κοντα!!

Ας γυρισουμε τωρα στο θεμα ''ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΤΟ''

italos 17-03-2010 16:32

Eγώ αγαπητοί συνάδελγοι ξέρετε τι βλέπω???? μας κλέψανε του κόσομου τα λευτά 30 χρόνια τώρα...τόσα κοινοτικά πλαίσια στήριξεις κτλ κτλ και επείδη δεν έμεινε φράγκο τώρα θέλουν να κλέψουν και ότι έχει απομείνει!!!

Ξεκινώντας απο τους μισθούς...πάει στις συντάξεις.....και μετά αφού μειώνουν όλα αυτά αυξάνουν παράλληλα κ το φπα !!!!

Με τα απλά οικονομικά που έχω σπουδάσει δεν λύνεται έτσι το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας μας......κανένας απο τους μεγάλους οικονομολόγους δεν έχει γράψει πουθενά ....ότι με μείωση των εσόδων σε ένα σπιτικό και αύξηση των εξόδων ενός νοικοκυριού θα έχει έσοδα το κράτος,,,,απλά θα κλεψουν κάποια χρήματα τώρα.....αλλά η αγορά η ήδη στεγνωμενη αγορά θα στεγνώσει και άλλο!!!!

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα.....στο τεκμήριο δια βίου στις μηχανές....ποιός απο εδώ δεν το είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του??? Η αγορά της μοτοσυκλέτας είναι τόσο μεγάλη που και απο εκεί θα τα άρπαζε το κράτος ασυζητητή......!!!!

Το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε....και φυσικά αν μπορούμε να κάνουμε κ τπτ!!!

Και πρός μεγάλη μου απογοήτευση πιστεύω πως κανένας δεν μπορεί να κάνει τπτ....."αυτοί" είναι αποφασισμένοι να ξετινάξουνε την μπάνκα στον αέρα.....εντολές πέρνουνε πλέον απο ΕΕ και ανγκάζονται να το κάνουνε....σου λένε κλέψαμε κλέψαμε.....θα μας κυνηγήσουν...ας τα πάρουμε απο τους πολίτες!!!

Κύριοι πολιτικοί και μιλάω γενικότερα.....όταν εσείς τρώτε τον αστακό σας στο καστρί και στη ραφήνα.....2,500,000 έλληνες απλά τρώνε ίσα ίσα ......θα πρέπει να ντρέπονται ...στη κόλαση όλοι τους!!!

Και γενικότερα αγαπητοί συνάδελφοι.....εγώ πλάον είμαι στη φάση που κάνω το σταυρό μου για αυτά που ήδη έχω .....ακόμα και ένα καφέ που πίνουμε λέω να λέμε και πάλι ευχαριστώ άλλοι δεν έχουνε να φάνε!!!

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ:hmmm:

υγ sorry αν ήτανε κάπως μελό απλά βλέπω πολλές οικογένειες με νέα παιδιά να έχουνε όνειρα για τη ζωή και κάποιοι σε μια μέρα μέσα ...με μια υπογραφή να τους τα στερούνε!

saitman 21-03-2010 00:23

θα την παω για πουλημα!!

Mexicanos 21-03-2010 01:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 139097)
θα την παω για πουλημα!!

Υπάρχει καλύτερη λύση...παραδίδεις πινακίδες και κυκλοφορείς έτσι........σε αυτό το σημείο θα μας φτάσουν.ΝεύραΝεύρα

kostas_366 21-03-2010 23:45

AAAAAA
και κάτι άλλο, απλά δεν την δηλώνεις.

xurxes 22-03-2010 00:06

μα ετσι κανουν οι γνωστοι-αγνωστοι...δεν δηλωνουν τα σπιτια των δισ...τα μικρα κοτερα με τους δεκαδες συνοδους...τα πολυτελοι hammerακια και πασης φυσεως γρηγορα porschακια...τις offshore να κανουν μπουγαδα το μαυρο ξεπλυμα...και τον υπολοιπο κοσμο να υπνωτιζετε στο ξεγυμνωμα των φορων... ευχαριστουμε δεν θελουμε

kostas_366 23-03-2010 12:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 139347)
μα ετσι κανουν οι γνωστοι-αγνωστοι...δεν δηλωνουν τα σπιτια των δισ...τα μικρα κοτερα με τους δεκαδες συνοδους...τα πολυτελοι hammerακια και πασης φυσεως γρηγορα porschακια

Έτσι ακριβώς.
Mου το έλεγε φίλος έμπορος αυτοκινήτων.
Απλά δεν τα δηλώνουν στην φορολογική δήλωση.
Τώρα αν γίνει ταύτιση κάποια στιγμή και το βρουν, πληρώνουν ένα πρόστιμο.

loulou1100gs 24-03-2010 08:15

Μην είστε αφελείς: να θυμίσω ότι το πρώτο πράγμα που ζητάνε στην αγορά μοτο/αυτοκινήτου είναι το Α.Φ.Μ. μας.Μην διακινδυνεύσετε την άρνηση δήλωσης.Πρόβλημα έχουμε όσοι κατέχουμε περισσότερα του ενός "τεμάχια".

Arkas 24-03-2010 09:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 140352)
Μην είστε αφελείς: να θυμίσω ότι το πρώτο πράγμα που ζητάνε στην αγορά μοτο/αυτοκινήτου είναι το Α.Φ.Μ. μας.Μην διακινδυνεύσετε την άρνηση δήλωσης.Πρόβλημα έχουμε όσοι κατέχουμε περισσότερα του ενός "τεμάχια".

Γιατί;:Απορία:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!