![]() |
Απάντηση: Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!!
Απόσπασμα:
Με οικογένειες, στη Βάρη ...Λεπτομέρειες από τον riko46, που "έκλεισε" το μαγαζί !!:D |
Λοιπόν όσοι θα έρθουν το Σαββάτο για αποκριάτικη μασαμπούκα θα πρέπει να προσέλθουν στήν λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στα Βλάχικα , στην ταβέρνα τα Βλάχικα ,μετά το ΟRO-TORO στον παράπλευρο δρόμο δεξιά, όσο για την ώρα στις 21.00,ακονίστε τις μασέλες........:cool:
1. Arkas............................................. ............................3 άτομα 5. Leonidas.......................................... ..........................3 "2. yannis............................................ ............................2 " 3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ.......................... ..........................2 " 4. riko 46................................................ .......................2 " 6. syan.............................................. ... .........................2 " 7. J.RT.............................................. .............................1 " 8. Hawk_46........................................... .........................1 " 9.Wolferin........................................ ...............................2" |
Απόσπασμα:
Τις ακονίζουμε τις ακονίζουμε:D:D:D |
καλα να περασετε παιδια εγω ειμαι για ταξιδη
|
Απόσπασμα:
Έεεεεεεεεεελα, μη μου πεις !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
:yzπαιδια δεν θα μπορεσω να ερθω.Περαστε καλα και για αυτους που δεν θα ερθουν λογω αλλων υποχρεωσεων.Σας ευχομαι να διασκεδασετε μεχρι ΤΕΛΙΚΗΣ πτωσης!!!:sm3:
|
Απόσπασμα:
...και με μονή όρεξη ..... είναι άπαιχτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Υ.Γ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 21.30-22.00...... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!