GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Πολεμική Αεροπορία «Λευκή απεργία» από τους πιλότους (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10949)

loulou1100gs 28-04-2010 21:12

Απάντηση: Πολεμική Αεροπορία «Λευκή απεργία» από τους πιλότους

Ναι και εγώ ανησυχώ.Επονται μεγάλες εξελίξεις, το ξαναέγραψα με κίνδυνο να παρεξηγηθώ

loulou1100gs 28-04-2010 22:29

Το άκουσα στις ειδήσεις του Mega και μου έπεσε ο καφές απο τα χέρια: μισθός 7.000,00 € μηνιαίως σε νυκτοφύλακα του "Ο.Σ.Ε.".:hmmm:Θα πεθάαααααανω....:yz

kostas_366 28-04-2010 22:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 154307)
Το άκουσα στις ειδήσεις του Mega και μου έπεσε ο καφές απο τα χέρια: μισθός 7.000,00 € μηνιαίως σε νυκτοφύλακα του "Ο.Σ.Ε.".:hmmm:Θα πεθάαααααανω....:yz

:Απορία::Απορία:
Καλά πως τα πέρνει αυτά τα λεφτά βρε παιδιά.
Θα τρελαθώ τελείως..
Τι λέτε βρε..

stavrouliasp 29-04-2010 23:58

Και επανέρχομαι. Η συζήτηση δεν ξεκίνησε για το αν παίρνουν πολλά ή λίγα (και εγώ συμφωνώ οτι παίρνουν λίγα). Η κουβέντα ήταν για τη φορολόγηση.

Από τη στιγμή που όλοι οι Έλλήνες θα φορολογούνται για το σύνολο των εισοδημάτων τους και δε θα υπάρχουν πλέον εισοδήματα που υπόκεινται σε ειδική φορολόγηση, οι ιπτάμενοι δε μπορεί να είναι εξαίρεση.

Από εκεί και πέρα, ας εξισωθούν φορολογικά και ας αυξηθεί μετά ο μισθός τους (που όπως είπα συμφωνώ).

Τέλος, μη ξεχνάμε οτι ήταν επιλογή τους και δε τους ανάγκασε κανείς να κάνουν αυτή τη δουλειά, οπότε ήξεραν καλά πριν τους κινδύνους και τους αποδέχτηκαν...

stavrouliasp 30-04-2010 00:04

Άσε που οι μισοί και βάλε από αυτούς όταν επέλεξαν αυτή τη δουλειά, στα @ρχίδι@ τους την είχαν γραμμένη την Ελλάδα. Αυτό που οι περισσότεροι σκεφτόταν ήταν η αδρεναλίνη, το πρεστίζ, οι γκόμενες, τα λεφτά και πολλά άλλα...

syan 30-04-2010 00:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp ( 154730)

Τέλος, μη ξεχνάμε οτι ήταν επιλογή τους και δε τους ανάγκασε κανείς να κάνουν αυτή τη δουλειά, οπότε ήξεραν καλά πριν τους κινδύνους και τους αποδέχτηκαν...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp ( 154734)
Άσε που οι μισοί και βάλε από αυτούς όταν επέλεξαν αυτή τη δουλειά, στα @ρχίδι@ τους την είχαν γραμμένη την Ελλάδα. Αυτό που οι περισσότεροι σκεφτόταν ήταν η αδρεναλίνη, το πρεστίζ, οι γκόμενες, τα λεφτά και πολλά άλλα...

Διακρίνω κάτι (που τώρα μου διαφεύγει) κατά των ιπταμένων η κάνω λάθος;

stavrouliasp 30-04-2010 00:44

Έχω άδικο σε κάτι...?

Έχω γνωρίσει αρκετούς ιπταμένους και μπορώ να πω οτι έχω μια άποψη...

gemara 30-04-2010 00:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp ( 154766)
Έχω άδικο σε κάτι...?

Έχω γνωρίσει αρκετούς ιπταμένους και μπορώ να πω οτι έχω μια άποψη...

Πολλά μαζεμένα τα έχεις φίλε μου. Ή υπηρέτησες στην ΠΑ και κάτι δεν πήγε καλά εκεί με εσένα, ή κάτι άλλο έχεις με κάποιον ιπτάμενο...;)

Και προφανώς δεν έχεις πιλοτάρει ποτέ σου...

stavrouliasp 30-04-2010 00:54

Ρε παιδιά, τι σχέση έχει αν έχω πιλοτάρει...?

Όχι, δεν έχω πιλοτάρει, ούτε έχω κάνει αναρρίχηση, ούτε μπάτζι τζάμπινγκ, ούτε πολλά άλλα. Και φυσικά δεν είπα οτι δεν τους συμπαθώ (άλλωστε και εγώ πιστεύω οτι για αυτά που κάνουν (όταν τα κάνουν βέβαια) λίγα παίρνουν). Σε αυτά που λέω όμως έχει κανείς αντιρρήση?

dagpa 30-04-2010 01:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp ( 154772)
Ρε παιδιά, τι σχέση έχει αν έχω πιλοτάρει...?

Όχι, δεν έχω πιλοτάρει, ούτε έχω κάνει αναρρίχηση, ούτε μπάτζι τζάμπινγκ, ούτε πολλά άλλα. Και φυσικά δεν είπα οτι δεν τους συμπαθώ (άλλωστε και εγώ πιστεύω οτι για αυτά που κάνουν (όταν τα κάνουν βέβαια) λίγα παίρνουν). Σε αυτά που λέω όμως έχει κανείς αντιρρήση?

Εντάξει, είπαμε, όχι και για τις γκόμενες κ.λ.π......Γενικά, δεν βλέπω όμως να είσαι κάπου λάθος (εκτός από κάποια που πιστεύω πως δεν τα εννοούσες πραγματικά:D)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!