![]() |
Απάντηση: ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σωστά τα λες! Για πείτε ρε παιδιά, μη μας αφήνετε στην... αμάθεια |
παιχταδορς ιστοριες και αστοχιες θα βρουμε παντου.Μα αληθεια αυτο ειναι το θεμα?
|
καλησπέρα,καλορίζικη και πολλα και όρθια χλμ,έχω την ίδια του 2008....
εγω αυτο που θα σου πρότεινα ειναι να βρείς κάτι σχετικά κοντα στο σπίτι σου,έτσι ώστε να σε εξυπηρετει απο κάθε άποψη(chekάρεις τι παιρνάει απο το μαγαζί κτλ). Προσωπικα το πάω στον Γέρακα και είμαι ευχαρηστημένος. Όσο αφορά αυτα που postάρουν οι φίλοι για τον Γερακα:yz,δεν έχω ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ κάποιο θέμα... |
Απόσπασμα:
|
Δεν θα θελα να αναφερω γιατι δεν παω γερακα...ισως επειδη ειμαι της αποψης οτι ο καθενας εδω εχει διαφορετικη σχεση "αγαπης/μισους με το μηχανικο του...και αλλοι πανε γερακα γιατι τον βρισκουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και αλλοι τον βλεπουν σαν σακο πυγμαχιας .Μ&S ΚΗΦΙΣΙΑΣ εμεινα
(για λιγα πραγματα που εκανα) ευχαριστημενος και εξυπηρετηση στο maximum... .οπου και αν διαλεξεις σου ευχομαι καλες βολτες.:D |
Το συνεργείο είναι σαν το γιατρό.Άλλοι τον λατρεύουν και άλλοι τον λένε χασάπη.Και οι δυό τους έχουν δίκιο;););)
|
θα συμφωνησω με τα παιδια που ειρωνευονται το γερακα γιατι πλεον ειναι εργοστασιο κ δε εχεις την καταλληλη προσοχη.ακουσα για ενα φοβερο στα εξαρχια κ μαλλον οδευω για εκει(φτου σκορδο μακρια απο μας!)
|
μια φορά και εναν καιρό είχα ενα r1150gs ξαφνικά αρχισε να κάνει κατι περίεργα (σβησίματα οταν ήταν στο ρελαντι, ενώ πήγαινα με 120 140 χλμ εκανε διακοπές ο κινητήρας κλπ κλπ). Σαν όχι ιδιαίτερα σχετικός σκέφτηκα οτι κάποιο μπουζι εχει πρόβλημα. Ακουσα λοιπόν τον κουμπάρο μου, που πίνει νερό για τον γέρακα, και πήγα να κοιτάξουν το εργαλειο και να κανουν αλλαγή λαδιών.
Τους είπα την σκέψη μου περί πίπας μπουζί και μου λένε μπά ολα καλά αλλά αμα θες ασε τη μηχανή μια δυο μερες να την βγάλουμε Αττική οδο να δούμε τι παιζει... Ετσι λοιπόν μετά από δυο μέρες πάω να την πάρω και η μηχανή είναι ρυθμισμένη για ρελάντι στις 2500 στροφές εννοείται τρελλάθηκα. Πάω στο αφεντικό και του λέω κυρ τάδε μου τι ειναι αυτά και μου λέει εε λάθος μισό λεπτο και μου ρυθμίζουν το ρελαντι, τον ρωτάω για τα σβησίματα και μου λέει ξέρεις (ακουστε μ@@@λ@@κι@) τα GS 03 στο χρώμα γραφίτη είχαν βγεί ελλατωματικά (???) και μάλλον είναι η πλεξούδα της καλωδίωσης που θέλει αλλαγμα (εγκεφαλικό????). Εύλογα ρωτάω πόσο κανει και μου λέει χωρίς εργασία 8 κατοστάρικα αλλά μάλλον θα θέλει και εγκέφαλο (εμφραγμα?????) Δηλαδή 3500 ευρώ και βάλε.... Εννοείται οτι πήγα την αλλη μέρα και εβαλα αγγελία για πούλημα (σσ την είχα ενα χρόνο και της είχα κανει 20000χλμ και οταν την αγορασα ειχε 22400χλμ) Οταν την πήγα στην μάντρα για πούλημα ο μηχανικός εκει μου λεει ρε φίλε αρρυθμιστη η μηχανή σου πόσο καιρο εχεις να κανεις service(!!!)? Του λεω από Γερακα την φέρνω(...), και μου λεει εκανε κατι διακοπές στο ρελαντι και αλλαξα πίπα μπουζι και ολα μια χαρα(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Στο μεταξύ εγώ εχω δώσει ανταλλαγη τη μηχανή στα μισα λεφτά απόταν την αγορασα και εχω σκασει και 14000 για να παρω το 1200ADV καταλαβαίνεις οτι ψιλο λυποθήμισα... Να πω λοιπόν οτι καποιος κάπου βρήκε βλαβη φαντασμα οπως αναφέρθηκε πιο πάνω? Να πώ οτι δεν φταίω? φταίω γιατί κανενας δεν ειναι θεός και επρεπε να παω αλλού. ετσι και ο γύρος του τετραγωνου που βρίσκεται το συνεργείο εμενα δεν με πείθει γιατι εγώ είμαι ολη μέρα πάνω στη σέλα της μηχανής μου και καταλαβαίνω τι δεν παει καλά, τώρα αν καποιους τους εντυπωσιάζει αυτό τι να πώ. Αυτό που ξέρω ειναι οτι ακομα αισθάνομαι οτι μου πηραν το μηχανάκι κατω από τα πόδια. Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική εμπειρια δεν σημαίνει τιποτα και επλίζω να μην συμβεί κατι αναλογο σε κανέναν.:( |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!