![]() |
Απάντηση: Κωνσταντίνου & Ελένης
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες(ουσες)...
:):):) |
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!! ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΣ ΤΟΥ FORUM!!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!!!
|
χρονια πολλα,να χαιρομαι κι εγω τον πατερα μου
|
Χρόνια Πολλά σε όλους - όλες που γιορτάζουν σήμερα !!! http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203FA.gif |
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!να σας χαιρομαστε!
|
χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν
εντος και εκτος forum. |
Να σας χαιρόμαστε, χρόνια σας πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία !!!
Ντινόπουλε, gsmaniac, kostas-patra, kostas366 και όλοι οι υπόλοιποι bmwpelecan costas_v fipap33 gass Kostas linex petkostas samvuk steilemnm xt1200z zak4 1200kostas bablikas boxmac coa00kt Coogar cosem e-gs gerkeles_rd Gonzo gustavos hawk john kalistimon kavournen kgs kkkkgggg Kolo$$sos konnstas kosta650gs Kostas G kostas Mitrou kostas_ath_81 KOSTASB kostasmats KostasP kostaspro kostastenere kostasv69 Kosttis Kotsiariskotsos30 longview lostre7 PETROJOHN seller Space SV2JPO talaris thirio tsif tsompanis Blackstaf delos k.xenoulis kmavrof konstantine konstantinos konstantinos1150 KOSTASS ntinopoulos sandy Tasmanos xomateros Capitain cbak Daril kerkelman konstantinos2310 kostas_366 kotskofi labrouss liakeas man in black Rommel nunki Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι τους οποίου δε θυμάμαι και δεν μπορώ να εντοπίσω !!! |
Χρονια τους πολλα και καλα!!
|
χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!:)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!