GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   +1 ESA OFF (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12293)

vasilisGS 24-06-2010 16:55

Απάντηση: +1 ESA OFF

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω απο που χανει λαδια απο το ηλεκτρονικο μερος η απο το μηχανικο

allen 24-06-2010 19:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 178124)
Οσο για το esa---η αναρτηση σαν αναρτηση επισκευαζετε οπως προαναφερθηκε σε καταλληλα μαγαζια --αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν εχτε θεμα με το ηλεκτρονικο κομματι της esa αν υπαρχουν ανταλλακτικα ή συμβατοτητες...πχ...αν χαλασει το μοτερακι που ανεβοκατεβαζει την αναρτηση τι κανεις?
αν εχουμε διαρροη ελαιου - οκ υπαρχουν εξουσιοδοτημενα(οχι bmw ) που στα φτιαχνουν...αλλα σε περιπτωση π.χ.μοτερ???τοτε τι κανεις???εχει κανεις να προτινει λυσει?????(και δεν μιλαω για λυση 2500 ευρω:p:o:o)

Τωρα εθεσες ενα θεμα ακομα!;)

allen 24-06-2010 19:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasilisGS ( 178130)
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω απο που χανει λαδια απο το ηλεκτρονικο μερος η απο το μηχανικο

το μηχανικο.

yamdoc 24-06-2010 20:37

Παιδια ειπαμε!!!!!
Το k shock την επισκευαζει!
Οπως προειπε καποιος φιλος η αναρτηση σαν αναρτηση δεν ειναι κατι το μοναδικο! Ειναι σαν ολες τις αλλες αναρτησεις!
Τωρα τι λενε οι εταιρειες ειναι αλλο πραγμα! Και στο tdm που ειχα δεν ηταν, αλλα εγινε κανονικοτατο service στην αναρτηση με τις τσιμουχιτσες του, με ολα! Το μονο που πρεπει να γινει εξτρα στην δικη μας ειναι reset μετα την επανατοποθετηση!
Τωρα αν χαλασει το ηλεκτρονοκο μερος...ντεν ξερει καρντια μου!
Το ερωτημα ειναι τι ##### ειναι αυτη η goodwill εγγυηση που και καλα σε καλυπτει 5 χρονια και τι ##### κανουμε εμεις για ενα προβλημα που εχει αρχισει να σκαει σχεδον σε καθε εναν με esa??
Μηπως θα επρεπε να οργανωθουμε εναντι σε καθε βλακα που εχει την εντυπωση πως θα τα σκαμε για το ελλατωματικα φτιαγμενο, unstoppable και κατα τα αλλα πανακριβο οχημα του?
Τι να πω ρε παιδια! Δεν ξερω, αλλα οπως βλεπω το πραγμα ειπα να παρω και μαλιστα σε δυσκολους καιρους μια μηχανη για να την ευχαριστηθω για πολλα χρονια, αλλα δεν το βλεπω!

yamdoc 24-06-2010 20:42

Και θα τολμησω να ξαναπω πως οι Γερμανοι φτιαχνουν κατι καλα, μονο οταν ειναι να κερδισουν κανεναν πολεμο!!!!!!:hmmm:

allen 24-06-2010 20:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yamdoc ( 178240)
Και θα τολμησω να ξαναπω πως οι Γερμανοι φτιαχνουν κατι καλα, μονο οταν ειναι να κερδισουν κανεναν πολεμο!!!!!!:hmmm:

οχι φιλε doc ! oi γερμανοι εχουν εργαλεια και ποιοτητα;)
αλλα κανουν μαλ...ες ,γιατι τα κομματια βγαινουν απο παραγωγη σαν κουτακια cocacola:hmmm:
και το golf που εχω στην κατοχη μου(7 χρονια) εβγαλε κατι προβληματακια στην αρχη, αλλα δεν
παβει να ειναι πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα japan! (δεν θιγω κανεναν,εκτος απο τον georgep:D:D)

yamdoc 24-06-2010 21:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από allen ( 178255)
αλλα κανουν μαλ...ες ,γιατι τα κομματια βγαινουν απο παραγωγη σαν κουτακια cocacola:hmmm:
και το golf που εχω στην κατοχη μου(7 χρονια) εβγαλε κατι προβληματακια στην αρχη, αλλα δεν
παβει να ειναι πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα japan! (δεν θιγω κανεναν,εκτος απο τον georgep:D:D)

Ναι ρε συ, αλλα την ποιοτητα πρεπει να την βλεπεις κι ολας! Και το λεω γνωριζοντας οτι και εσυ ειχες tdm στο παρελθον και πιστευω πως ξερεις πως αυτο σημαινει ποιοτητα. Να μην σου βγαζει τιποτα η μηχανη εκτος απο τα προγραμματισμενα service! Και κυριως...να μην σε αφηνει πουθενα και για κανενα λογο!

jmar 24-06-2010 22:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από allen ( 178255)

Πολυ καλυτερο το golf απο japan αμαξι? :hmmm: Δε νομιζω...παρολο που εχω γερμανιδα εχω ενα suzuki grand vitara 5 χρονια και δεν εχει καψει ουτε λαμπακι και ολοι οι φιλοι μου με ιαπωνικα το ιδιο... Πολλοι φιλοι μου με golf ασε μην σου πω προβληματα που τους εχει βγαλει...κρεμαγιερες καταλυτες πεσμενα παραθυρα πεσμενα καθισματα και πολλα αλλα...

allen 24-06-2010 23:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yamdoc ( 178256)
Ναι ρε συ, αλλα την ποιοτητα πρεπει να την βλεπεις κι ολας! Και το λεω γνωριζοντας οτι και εσυ ειχες tdm στο παρελθον και πιστευω πως ξερεις πως αυτο σημαινει ποιοτητα. Να μην σου βγαζει τιποτα η μηχανη εκτος απο τα προγραμματισμενα service! Και κυριως...να μην σε αφηνει πουθενα και για κανενα λογο!

6500xlm τρομπα νερου (το πουλησα με 40000χλμ);)
ειναι να μην σου τυχει!

allen 24-06-2010 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 178301)
Πολυ καλυτερο το golf απο japan αμαξι? :hmmm: Δε νομιζω...παρολο που εχω γερμανιδα εχω ενα suzuki grand vitara 5 χρονια και δεν εχει καψει ουτε λαμπακι και ολοι οι φιλοι μου με ιαπωνικα το ιδιο... Πολλοι φιλοι μου με golf ασε μην σου πω προβληματα που τους εχει βγαλει...κρεμαγιερες καταλυτες πεσμενα παραθυρα πεσμενα καθισματα και πολλα αλλα...

το vitara πριν 5 χρονια ηταν japan , τωρα οτι αγοραζουμε ειναι συμλεγμα εταιριων;)
honda(ayto)- made in αγγλια
suzuki- συνεργασια με fiat
honda(moto) ιταλια
bmw -κινα
(το gs 1200 ,στο ψυγειο λαδιου απο κατω, γραφει KTM)
το golf εχει ιταλικους πολλαπλασιαστες
Τελος παντων σε κουβεντα να βρισκομαστε!
Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ;)
αλλα και οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!