![]() |
Απάντηση: ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ - ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και να ακουστούν και δύο λογικοί ψίθυροι... θα χαθούν μέσα στους αλαλαγμούς!!!!!!!!!!!!!:D Όπου να' ναι όμως θα έρθει το ιππικό (Georgep) και τότε θα δούμε ποιός αντέχει!!!!!!!!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: θα τον διαβάσω όμως! |
θα ήθελα να δώσω μία απλή απάντηση στον φίλο.....δεν ντουλεύω στο δημόσιο καρδιά μου αλλα σε φάμπρικα!!Που δυστυχώς για πολλούς διαθέτη σωματείο -οχι εργοστασιακό αλλα κλαδικό- φέτος κλείνει αυξήσεις 3% που εδώ και 15 χρόνια που εργάζομαι δεν εχει κάνει καμία αποληση εχώ πάρει μερος σε όλες τις απεργείες του ΠΑΜΕ και της ΓΣΣΕ και σε πληροφορώ δεν έχω καθόλου αγνοία κινδύνου!! μάλον η αγνοία χτυπάει την πόρτα αλλού!!!
Βαίβεα θα ήθελα να μάθω αν εχεις σημετέχει εστο και εικονικα σε κάποια απο τις απεργίες να μην πώ πορείες γιατι θΑ θεωρηθει και τρομερό!!15 χρονια σε πορείες του πειρεα δεν έχω μυρίσει ποτε δακρυγόνο.....ΤΥΧΑΙΟ δεν νομίζω!!! απλα οποιος δεν ξέρει τη γίνετε από μέσα απλά απ έξω κουνάς το μαντήλι με μηνηματάκια!!!το βασικο είναι να κάνουμε κάτι με τον έναν η με τον άλον τρόπο κοινός να ξεβολευόμαστε λίγο!! :hmmm: |
Απόσπασμα:
1/ Θεωρώ ότι είναι καθοδηγούμενες και 2/ Το κυριότερο.... σε αυτή τη χώρα οι απεργίες και οι πορείες, με τον τρόπο που αυτές γίνονται όχι μόνο δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα ουσίας... αλλά δημιουργούν και ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα σε αυτούς που για τον Α Β λόγο δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν... αν με καταλαβαίνεις... Για να μην πω βέβαια ότι κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα... από έκτροπα των "γνωστών-σγνώστων"... Επειδή έζησα 5 χρόνια στο εξωτερικό και είδα ποιο είναι το επίπεδο της εκεί απεργίας ή/και πορείας, αποφάσισα ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να συμμετάσχω ποτέ!!! Για ευνόητους λόγους... |
Απόσπασμα:
Κώστα συμφωνώ εν μέρει μαζί σου σε ότι αφορά το το 2ο σκέλος ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε ότι το μόνο όπλο του εργαζόμενου ειτε ειναι δημόσιος υπάλληλος είτε ιδιωτικός είναι η απεργια .............. |
Απόσπασμα:
|
δικιο εχεις αλλα αυτο θα φερει αλλα κακα!
|
Να πάρω και εγώ θέση στο θέμα???
Η γνώμη μου είναι η εξής: Πρώτο και κύριο,πρέπει να αλλάξουν τα πολιτικά δεδομένα στην χώρα μας..Δεν μιλάω για κόμματα, αλλά για κομματικές αντιλήψεις!! Πρέπει,με κάποιο τρόπο (μπορώ να τον αναφέρω αλλά είναι μεγάλος σε ανάπτυξη λογισμός και θα χρειαστώ 5 σελίδες) να θεμελιωθεί η στήριξη των εγχώριων προϊόντων ωστε να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία!! Χρειάζεται να κλείσουμε τα σύνορα (υπάρχουν και τέτοιοι νόμοι στους κανόνες της ευρωπαϊκής ένωσης) μποϊκοτάροντας την εισαγωγή προϊόντων ώστε να δημιουργήσουμε εμείς την πρώτη ύλη!Εισαγωγή,μόνο τα άκρως απαραίτητα!! Τα μετρητά μας..???Γνώμη μου,σε θυρίδες σε τράπεζα!!Ακόμη και σε πτώχευση,δεν χάνονται!!! Μελετήστε το πολιτικό σύστημα της Κούβας και θα καταλάβεται...Για να μην γυρίσω σε άλλες εποχες που ίσως δημιουργήσω αντιπαραθέσεις... Οπως και να εχει ομως,χρειάζεται εντοπισμός των προβλημάτων και ξερίζωμα απο τη βάση τους!! Αυτά..... |
Απόσπασμα:
μαζί σου...αλλά αφού απο εκεί τα παίρνουνε χοντρά!λες να σταματήσουν τις εισαγωγές? ακόμη και στο καλαμπόκι...ξέρεις ποιοι βρίσκονται απο πίσω? το ίδιο το σύστημα! για την ιστορία, η τιμή του φέτος κυμαίνονταν απο 17 έως 21 λεπτά το κιλό+ μεταφορά.και εμείς ψάχναμε να βρούμε το φθηνότερο.ψάχνοντας,εντοπίσαμε επιχειρηματίες απο βουλγαρία με πώληση εκεί...5 λεπτά!:Απορία: αλλά ήταν ολόκληρη ιστορία να το φέρουμε ήπειρο. κατόπιν εορτής και στο τέλος της σεζόν,μάθαμε ότι τελικά εισήχθηκαν απο βουλγαρία μέσω εταιριών,200.000 τόνοι. τώρα ψάξε να βρεις,γιατί το αγοράζεις εσύ 25 λεπτά το κιλό στην κρήτη:hmmm: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!