![]() |
Απάντηση: Πρόταση για κινητό τηλέφωνο με WiFi ;;;
Το I-phone όντως πάει ψηλά οπώς και το Ν-97 ένα αξιοπρεπές και σε λογική τιμή είναι το 5800 Νοκια.......;)
|
Βασίλη, πρώτα απ' όλα,
πρέπει να διαβαθμίσεις τις απαιτήσεις σου... Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, όσο μπορώ. Θες κινητό που να έχει ενσωματωμένη κάμερα; Να είναι ασφαλές για σένα και τη γυναίκα σου; Να έχει hands free;;; Σε κάθε περίπτωση, να προσέξεις να είναι γνήσιο και όχι... :sm7::sm7::sm7: :p:p:p . |
Απόσπασμα:
|
Γειά σου Δημήτρη με τα ωραία σου......:sm7::sm7:
|
Προσωπικά θα συνηστούσα κάτι που να τρέχει σε Symbian OS, και επίσης προσωπικά αποφεύγω ότι τρέχει με Android, MS και iOS γιατί πολλά ακούγονται...(κυρίως για την δυνατότητα χακερέματος και την άνοδο εισαγωγής trojans με τις εφαρμογές τρίτων που κυκλοφορούν ασύστολα) Και τα τελευταία χρόνια άρχισαν να ακούγονται θεματάκια και για την RIM...
Βέβαια εγώ αλλάζω το κινητό μου κάθε 3 ή 4 χρόνια και τα τελευταία 12 έχω παραμείνει στην ίδια σειρά (Nokia Communicator) απλά παίρνοντας το πιο καινούργιο μοντέλο... :D |
Απόσπασμα:
|
ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους για την βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)
οτιδήποτε σκέφτεστε μπορείτε να το γράψετε. Ψάχνομαι ακόμα και δεν έχω καταλήξει...;) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Φίλε σου προτείνω iphone για πολλούς λόγους αλλά το σημαντικότερο στον γράφω παρακάτω...
"Έρευνα του online dating site OKCupid δείχνει ότι οι χρήστες iPhone κάνουν περισσότερο σεξ από τους χρήστες άλλων smartphone. Όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα που συγκρίνει τις σεξουαλικές δραστηριότητες των κατόχων iPhone, BlackBerry και Android οι χρήστες iPhone κάνουν περισσότερο σεξ απ’ότι οι χρήστες άλλων smartphone: http://img834.imageshack.us/img834/5...vityiphone.jpg Uploaded with ImageShack.us :sm7::sm7::sm7: |
Με βλέπω για το C6...:rolleyes:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!