![]() |
Απάντηση: Αυξήσεις φωτιά στα διόδια..
Απόσπασμα:
Για το λιγο διαστημα που εμεινε κλειστη, επι εποχης ιδιωτη, σημερα εχεις τρεις λωριδες κυκλοφοριας αντι για δυο και ασφαλτο απο..... ασφαλτο σε ολο το μηκος της (αντιολιστικη σαν την αττικης οδου) και με κλιση (οβαλ) γιανα μην μαζευει λιμνες τα νερα σαν τους ευρωπαικους δρομους και οχι με 90% χαλικι το οποιο με τα χρονια αποκαλειπτεται (αφου φευγει το 10% η πισσα) γλυστρωντας σαν διαολος!!!!!!!!;) Εχθες με την βροχη την περναγα με 140κμ και πουθενα δεν κουνησε, πουθενα δεν γλιστρησε!!!!! Κι ας εστριβα με αυτα τα κμ!! που να το κανω αυτο πριν!!!!;):) εγω πληρωνω διοδια και παντα θα πληρωνω!! Ειμαι απο τους ηλιθιους!!!!!!;) Ειναι η πρωτη φορα που τα λεφτα των διοδιων πιανουν τοπο και το βλεπω!!!! |
Απόσπασμα:
|
Αυτοί που πληρώνουν ακόμα δεν είναι ηλίθιοι Γιώργο...είναι παρωπιδικοί...και νομίζω οτι τώρα με τις αυξήσεις το παρατραβάνε το σχοινί και όποιος γουστάρει ας πληρώνει, εγώ που τόπαιζα καλό παιδί ώς τώρα θα την πετάξω την λαιμαριά και την παρωπίδα γιατί δεν μου κάνει το νούμερο πιά.....Μεγάλωσα......:mad:
|
Απόσπασμα:
:p:p:p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!