GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Αυξήσεις φωτιά στα διόδια.. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13642)

GeorgeP 06-09-2010 22:27

Απάντηση: Αυξήσεις φωτιά στα διόδια..

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 207388)
πληρωνεις ή δεν πληρωνεις,σε αυτη την χωρα που ζουμε,αισθανεσαι ηλιθιος ετσι και αλλιως..:hmmm:

και μην ξεχνας φιλε γιωργο,ποσο καιρο ο δρομος που αναφερεις ηταν κλειστος ,λογω κατολισθησεων,κακοτεχνειας και μακακιας...ΝεύραΝεύραΝεύρα

,τελως παντων,μην το κακομελεταω και ξαναπεσει

οχι μετα που την πηρε ο ιδιωτης!! η 2η σηραγγα του Αρτεμισσιου ηταν κλειστη για 25 χρόνια και σε 6 μηνες ανοιξε!!!! το ξεχασες???
Για το λιγο διαστημα που εμεινε κλειστη, επι εποχης ιδιωτη, σημερα εχεις τρεις λωριδες κυκλοφοριας αντι για δυο και ασφαλτο απο..... ασφαλτο σε ολο το μηκος της (αντιολιστικη σαν την αττικης οδου) και με κλιση (οβαλ) γιανα μην μαζευει λιμνες τα νερα σαν τους ευρωπαικους δρομους και οχι με 90% χαλικι το οποιο με τα χρονια αποκαλειπτεται (αφου φευγει το 10% η πισσα) γλυστρωντας σαν διαολος!!!!!!!!;)
Εχθες με την βροχη την περναγα με 140κμ και πουθενα δεν κουνησε, πουθενα δεν γλιστρησε!!!!! Κι ας εστριβα με αυτα τα κμ!! που να το κανω αυτο πριν!!!!;):)

εγω πληρωνω διοδια και παντα θα πληρωνω!! Ειμαι απο τους ηλιθιους!!!!!!;) Ειναι η πρωτη φορα που τα λεφτα των διοδιων πιανουν τοπο και το βλεπω!!!!

gepol 06-09-2010 22:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 207451)
εγω πληρωνω διοδια και παντα θα πληρωνω!! Ειμαι απο τους ηλιθιους!!!!!!;) Ειναι η πρωτη φορα που τα λεφτα των διοδιων πιανουν τοπο και το βλεπω!!!!

Τόπο δεν πιάνουν όπως δεν πιάνουν τόπο τίποτα απο όσα δίνουμε απο εδώ και απο εκεί στο ευρωβόρο κράτος. Ομως συμφωνώ στο να είναι κανείς νομοταγής....υπάρχουν άλλοι τρόποι αντίδρασης.

syan 06-09-2010 22:52

Αυτοί που πληρώνουν ακόμα δεν είναι ηλίθιοι Γιώργο...είναι παρωπιδικοί...και νομίζω οτι τώρα με τις αυξήσεις το παρατραβάνε το σχοινί και όποιος γουστάρει ας πληρώνει, εγώ που τόπαιζα καλό παιδί ώς τώρα θα την πετάξω την λαιμαριά και την παρωπίδα γιατί δεν μου κάνει το νούμερο πιά.....Μεγάλωσα......:mad:

ntinopoulos 06-09-2010 23:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 207451)
Εχθες με την βροχη την περναγα με 140κμ και πουθενα δεν κουνησε, πουθενα δεν γλιστρησε!!!!! Κι ας εστριβα με αυτα τα κμ!! που να το κανω αυτο πριν!!!!;):)

βαρκαντερο φιλε μου...!:rolleyes:

:p:p:p

GeorgeP 08-09-2010 09:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 207499)

Αν η ζηλεια ηταν ψωρα........:p

CPretenteriS 08-09-2010 10:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 207499)

Ανοίγουν και stabilizers... πάνω από κάποια μποφώρ....??? :D:D:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!