|  | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Απόσπασμα: 
 Όταν μου κλέψαν το Arai μαζί με τη Midland τρεις το μεσημέρι μέσα από τη μπαγκαζιέρα (άθικτη η κλειδαριά) στο κέντρο του Κολονακίου το έκοψα. 800 ευρώ το μαλλί μου πήγε. Τα τελευταία 25 χρόνια τα άφηνα και δεν μου τα είχαν πάρει. Τι θες να πούμε στο φίλο; Παλάβωμα να δεις άμα ανοίξει και δει άδεια μπαγκαζιέρα...:hmmm: Όταν πήγα να το ξαναγοράσω, "τι γίνεται με τις κλεψιές ρε παιδιά" μου είπε ο έμπορας, "κάθε μέρα μου έρχονται και τους έχουν κλέψει το κράνος"... | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Το σεμινάριο ξεκινάει στη Γλυφάδα Παρασκευή στις 17.30 & τελειώνει στις 23.30 & το σκ  από 10.00 έως 20.00 | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Μην ανησυχείς φίλε μου. Στην χώρα μας bmw δεν κλέβει κανένας. Τι να την κάνει και που να πάει. Να μπλέξει ο Άνθρωπος . Να μου πεις ότι θα ανέβεις με Hondaθέλει λίγο προσοχή.  Καλή διαμονή να έχεις και μην αγχώνεσαι…………. | 
| 
 πλακα με κανεις:rolleyes: λοιπον η γνωμη μου ειναι να εξασφαλεισεις καποιο ασφαλες μερος εκει κοντα ας πουμε μαγαζι που διανυκτερευει η ακομα καλητερα βρες και βαλτην σε κανενα παρκιν προσωρινα αυτα οπως και να χει παντως τα ματια σου 14 για να μην:yz | 
| 
 ..... και ακόμα δεν το πιστεύω οτι μου συνέβη ... :( | 
| 
 | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:11. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!