GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Εξυπηρέτηση ή απάτη; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14778)

aeriko 22-10-2010 09:53

Απάντηση: Εξυπηρέτηση ή απάτη;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 235129)
Έτσι, φίλος που την έπαθε με τον ίδιο τρόπο και έκανε φασαρία, έκανε το λάθος να πάει στα ενδότερα του καταστήματος όπου τον απείλησαν στα ίσα.
ακόμα τρέχει...
Και εδώ πρέπει να έχεις κολλητό του ΣΔΟΕ για να πάει "τυχαία" και πάλι μπορεί το μαγαζί να έχει κάλυψη αν χαρτζηλικώνει τον σωστό κόσμο.
Το έχω ξαναγράψει, μας δεν μας αρέσει πρέπει να κινούμαστε στα πλαίσια που οριοθετεί η κοινωνία μας αλλιώς θα βρεθούμε σε κανένα χαντάκι ή στο τρελλοκομείο. :cool:
Δεν πας στην Σικελία να φωνάζεις κατά της Μαφίας...:hmmm:

Σταύρο, εντός των "ορίων" κινούμαστε, το πρόβλημα είναι με τους υπολοίπους που είναι εκτός ¨ορίων¨. Κάποια στιγμή σιχτιρίζεις που είσαι νομοταγής πολίτης και δεν προστατεύεσαι από πουθενά και από κανέναν.

aeriko 22-10-2010 09:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 235131)
το έχουμε σκεφτεί και εμείς ρε παναγιώτη,που όμως τέτοια τύχη!
να στείλει δυό σβερκάτους για τσαμπουκά και να τους πάρω και τα σώβρακα.
να γυρίσουν πίσω με σεντόνι, αλλά που τέτοια τύχη...:D

Κώστα καλημέρα, εσύ μπορεί να το ¨έχεις¨που λένε, τι κάνουμε οι υπόλοιποι;;)

GeorgeP 22-10-2010 09:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 234930)
Προχτές πήγα για βενζίνη στο βενζινάδικο που βάζω συνήθως καύσιμα. Εχει τις καλύτερες τιμές στην περιοχή και συνήθως ουρές για να εξυπηρετηθείς.
Δύο πράγματα με ενόχλησαν: ο "κανουλάς" ενώ βάζει βενζίνη και παίρνει τα χρήματα δεν σου δίνει και την απόδειξη! πρέπει να ξεπεζέψεις και να πας μέσα στο πρατήριο για να πάρεις την απόδειξη από τον "πολλά βαρύ" ιδιοκτήτη. Οι περισσότεροι έτσι βαριούνται και δεν παραλαμβάνουν την απόδειξή τους.
Επιπλέον ενώ είχα ένδειξη καυσίμου για άλλα 40 χιλιόμετρα (και ποτέ δεν έχω καταφέρει να γεμίσω με περισσότερο από 16,5 λίτρα καύσιμο) η αντλία με χρέωσε ..23,97 λιτρα!! Το ρεζερβουάρ της GS κατά το μάνιουαλ χωράει 20 λίτρα.
Μήπως με "τυράκι" τη φτηνή τιμή/λίτρο πέφτουμε σε άλλη "φάκα";; Όσο για την ποιότητα της βενζίνης (είτε φτηνή είτε ακριβή) απλώς εύχεσαι να μην είναι πολύ νοθευμένη

Noτη ειναι καθαρη απατη!!!!!! Η φθηνη βενζινη δεν ανταποκρινεται παντα στα λιτρα που βαζουμε στα οχηματα μας!!! Κι εμεις μπορουμε ευκολα να καταλαβουμε ποιος μας κλεβει, αφου οι μοτοσυκλετες μας εχουν λαμπακι ρεζερβας, αρα και αισθητηρα υψους σταθμης στο τεποζιτο ο οποιος δεν κανει ποτε λαθος!!!!
Το Βαραντερο οταν αναψει το λαμπακι εχει καταναλωσει ακριβως 21 λιτρα απο τα 25 του ρεζερβουαρ!! Σε βενζιναδικο στις τζιτζιφιες επι της Λ.Ποσειδωνος το οποιο εχει αλλαξει 5 φιρμες μεχρι σημερα τα τελευταια 10 χρονια εχει παντα την φτηνοτερη βενζινη! Προχθες την ειχε 1,39 οταν ολοι οι άλλοι (μεσα απο το σαιτ του υπουργειου) την ειχαν 1,42+, δεν σταματησα να βαλω!!! Διοτι πριν 2 χρονια την πατησα βαζοντας 28 λιτρα(!) σε ρεζερβουαρ των 25 και με το λαμπακι αναμμενο τα τελευταια 200μ!! δηλαδη ο τυπος μου χρεωσε 7 λιτρα παραπανω!! Σκεψου τι γινεται στα αυτοκινητα με τα μεγαλυτερα ρεζερβουαρ!!
Οταν του παραπονεθηκα μου ειπε ''.........κανε μου μηνυση αλλα μετα να κοιτας και την πλατη σου.......''!!!!!!! Τοσο απλα!!!

tsompanis 22-10-2010 09:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 235129)
Έτσι, φίλος που την έπαθε με τον ίδιο τρόπο και έκανε φασαρία, έκανε το λάθος να πάει στα ενδότερα του καταστήματος όπου τον απείλησαν στα ίσα.
ακόμα τρέχει...
Και εδώ πρέπει να έχεις κολλητό του ΣΔΟΕ για να πάει "τυχαία" και πάλι μπορεί το μαγαζί να έχει κάλυψη αν χαρτζηλικώνει τον σωστό κόσμο.
Το έχω ξαναγράψει, μας δεν μας αρέσει πρέπει να κινούμαστε στα πλαίσια που οριοθετεί η κοινωνία μας αλλιώς θα βρεθούμε σε κανένα χαντάκι ή στο τρελλοκομείο. :cool:
Δεν πας στην Σικελία να φωνάζεις κατά της Μαφίας...:hmmm:

φίλε σταύρο το είπα και λίγο παραπάνω.
εμένα ρε γμτ γιατί δεν μου κάνουν τσαμπουκά?
να μπω μέσα να γίνει λαμπόγυαλος?:mad:

tsompanis 22-10-2010 09:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 235133)
Κώστα καλημέρα, εσύ μπορεί να το ¨έχεις¨που λένε, τι κάνουμε οι υπόλοιποι;;)

φωνάζεται τον ΝίκοΧ:D

aeriko 22-10-2010 09:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 235136)
φωνάζεται τον ΝίκοΧ:D

Θα θέλει διπλή ταρίφα να κατέβει από Βόρεια:sm7:

tsompanis 22-10-2010 10:02

τα βάζω εγώ.χαλάλι!:sm7::sm7:

frits 22-10-2010 10:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 235135)
φίλε σταύρο το είπα και λίγο παραπάνω.
εμένα ρε γμτ γιατί δεν μου κάνουν τσαμπουκά?
να μπω μέσα να γίνει λαμπόγυαλος?:mad:

Κώστα είναι μεγάλη κουβέντα αυτό, δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά η βία φέρνει βία και αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι, στο τέλος για 5 λίτρα βενζίνη πρέπει να κοιτάς την πλάτη σου.
Δουλειά του κράτους είναι, και αν είναι να πάρω το νόμο στα χέρια μου θα το κάνω στο νοσοκομείο, στο σχολείο και όπου παίζονται πολύ περισσότερα πράγματα από 5 ευρώ.
Σε αυτό το ######### πρέπει να διαλέγουμε τις μάχες μας αλλιώς ....

ntinopoulos 22-10-2010 10:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 235145)
Κώστα είναι μεγάλη κουβέντα αυτό, δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά η βία φέρνει βία και αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι, στο τέλος για 5 λίτρα βενζίνη πρέπει να κοιτάς την πλάτη σου.
Δουλειά του κράτους είναι, και αν είναι να πάρω το νόμο στα χέρια μου θα το κάνω στο νοσοκομείο, στο σχολείο και όπου παίζονται πολύ περισσότερα πράγματα από 5 ευρώ.
Σε αυτό το ######### πρέπει να διαλέγουμε τις μάχες μας αλλιώς ....

υποτιμας τα ######### φιλαρακι!:rolleyes:

gandreas 22-10-2010 10:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 235015)
Επειδή όλοι την πατάμε τελικά μήπως πρέπει να τους λέμε στο forum.
Στο Δίστομο το καλοκαίρι αγόρασα 10λιτρο μπιτόνι (από τον ίδιο) για να βάλω στη βάρκα καύσιμα. όταν το γέμισα έγραφε 12,5 η αντλία. Σε ερώτηση ακούστε την καταπληκτική απάντηση του κλετφοκαυσίμουβενζινοπώλη.. Με την ζέστη γίνεται πιο ελαφρύ το καύσιμο και φουσκώνει… Τι να πεις.

:sm7::sm7::sm7:
Πες του ότι με την ζέστη ελαφραίνει ο ανύπαρκτος εγκέφαλος του και μεγαλώνει το ΄΄χέρι΄΄ σου για σφαλιάρες
:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!