![]() |
Απάντηση: Προβλημα με συμπλεκτη
Εγώ άλλαξα δίσκο πέρσι. Δυστυχώς και πιθανώς από δικιά μου αμέλεια είχε φθορά και το πρώτο κομμάτι του άξονα. Το κουστούμι κόστισε 650€ και το έραψα στο Γέρακα. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά το θέμα δίσκος. Ωστόσο το προηγούμενο σέρβις το έκανα στον Πειραιά (Δ. Ψωμόπουλος, οδός Μουτσοπούλου 25, Καμίνια) και όπως έγραψα σε άλλο θέμα η μηχανή τραβάει όπως ποτέ πριν. Να διευκρινήσω πως το συγκεκριμμένο συνεργείο δεν είναι πλέον εξουσιοδοτημένο σέρβις, αλλά η προσοχή που δόθηκε στη μηχανή με άφησε πολύ ευχαριστημένο.
|
Πρόσφατα άλλαξε φίλος όλο το κιτ από το motorworks, είνα βέβαια νωρίς για συμπεράσματα.
|
Απόσπασμα:
''Ολη η αττικη''' δεν εχει τα φαναρια και το σταματα-ξεκινα ''ολης της αθηνας''!!!! Αλλο να πηγαινεις Πειραια-Λαυριο-Πορτο Ραφτη-Πειραια ¨η τελος παντων να αναμειγνυονται περισσοτερες μεγάλες αποστασεις μεσα στις λιγοτερες μικρες και αλλο Πειραια-Καλλιθεα-Αθηνα-Πειραια!! Αλλο να πηγαινεις απο την Πυλαια στους Αμπελοκηπους της Θεσσαλονικης απο τον περιφερειακο κι αλλο απο την Εγναντια οδο μεσα απο την Θεσσαλονικη! Το πρωτο ειναι 12,2κμ και 21 λεπτα χωρις φαναρια και το άλλο 9,5κμ και 19 λεπτα μόνον.... με φαναρια και πολλα σταματα ξεκινα!!!! Το κερδος ομως στην ζωη του συμπλεκτη ΣΑΣ:p μεσω περιφερειακης πολλαπλασιο!!!!:) |
υπαρχει περιπτωση δηλαδη να παω για δισκο κ να αλλαξω τα παντα πανω στο συμπλεκτη?:confused::confused:
:yz:yz:yz |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αν αλλαξεις μονον τον δισκο ενδεχεται σε 5000κμ να χρειαστεις και ρουλεμαν οποταν ειναι τα διπλα λεφτα αφου θα κατεβασεις το συστημα μια φορα και θα το ξανακατεβασεις κι αλλη μια για να αλλαξεις το ρουλεμαν! Συμβουλη μου ειναι, αυτο θα εκανα εγω δηλαδη, να πας στην Lucas ¨η στην Sachs και να παρεις αυτα τα τρια πραγματακια σε τιμη τουλαχιστον 30-40% φτηνοτερα της μαμας και με τα οποια θα κανεις ακριβως την ιδια δουλεια με της μαμας! |
μαμα γιατι το ακριβο ειναι και φτηνο
|
Απόσπασμα:
συγνωμη που δεν καταλαβα το νοημα!!! |
georgep ευχαριστω πολυ τελικα ειμαι μαζι σου.
:sm8::sm8::sm8: το μονο που με καθυστερει κ ανησυχει ειναι το χρηματικο κ βεβαια σε ποιον θα εμπιστευτω τη χοντρουλα μου. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!