GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   GS Forum - Road & Enduro Training (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009) (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=1480)

GS_maniac 04-04-2009 22:11

Απάντηση: Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από highwaystar ( 21841)
Το προήγούμενο Σάββατο ήμουν κι εγώ εκεί, νομίζω πως όλοι οι οδηγοί μοτοσυκλέτας θα πρέπει να περνούν από τέτοια σεμινάρια. Όσα χρόνια και να οδηγά κάποιος, κάτι έχει να πάρει. Μπράβο στην motoadventures

Η αληθεια είναι οτι ο Νίκος Σπανός είναι φοβερός όχι μονο στην οδηγηση αλλα και στην μεταδοτικοτητα που εχει στο να σου μεταφερει αυτα που ο ανθρωπος ξέρει.
Πριν παρακολουθησω τα σεμινάρια της Moto Adventures νόμισα οτι είχα κάποια άποψη περί οδήγησης κ.λ.π. αλλά οπως είπα απλά νόμιζα...

Orfeus 06-04-2009 04:08

Απάντηση: Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009)

Ψηνομαι για Μαιο.Ξερετε τι απαιτησεις τεχνικες υπαρχουν για τη συμμετοχη?(δερματινη φορμα?)

ntinopoulos 06-04-2009 09:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Orfeus ( 22548)
Ψηνομαι για Μαιο.Ξερετε τι απαιτησεις τεχνικες υπαρχουν για τη συμμετοχη?(δερματινη φορμα?)

20 μετρα σουζα με το ενα χερι και δεμενα ματια:cool:
:sm7::sm7::sm7:
τωρα στα σοβαρα χρειαζεσαι κρανος,μπουφαν,παντελονι,μποτες,γαντια.
κατα προτιμηση ο εξοπλισμος να ειναι καλοκαιρινος γιατι με τις ασκησεις και την ολη διαδικασια λιωνεις ...λιγο απο τον ιδρωτα!;)

skippybi 06-04-2009 16:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 22126)
πολύ ενδιαφέρον και ευχαριστούμε τον Σπανό που... υπάρχει

έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ γιατί το ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ

ερώτηση: πόσο είναι κανονικά το ποσό χωρίς την προσφορά;

Αν δεν κάνω λάθος 130 κανονικά και 90 με την προσφορά!!!;)

Orfeus 07-04-2009 13:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 22553)
20 μετρα σουζα με το ενα χερι και δεμενα ματια:cool:
:sm7::sm7::sm7:
τωρα στα σοβαρα χρειαζεσαι κρανος,μπουφαν,παντελονι,μποτες,γαντια.
κατα προτιμηση ο εξοπλισμος να ειναι καλοκαιρινος γιατι με τις ασκησεις και την ολη διαδικασια λιωνεις ...λιγο απο τον ιδρωτα!;)

σε καποιες σχολες απαιτειται δερματινος εξοπλισμος και επειδη προς στιγμην εχουμε μονο υφασμα ρωτησα....

ντεν κανω σουζες καρντια μου...

ntinopoulos 07-04-2009 13:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Orfeus ( 22937)
σε καποιες σχολες απαιτειται δερματινος εξοπλισμος και επειδη προς στιγμην εχουμε μονο υφασμα ρωτησα....

ντεν κανω σουζες καρντια μου...

μην ανησυχεις!μετα τα μαθηματα θα κανεις κι απ αυτο!:p

margot 01-05-2009 18:49

Θέλω και εγώ να λάβω μέρος στο Compact Training. Θέλω όμως να ρωτήσω αν χρειάζεται ειδική εξάρτηση και πιο συγκεκριμένα έχω μπότες, jacket δεν έχω παντελόνι (νοικιάζουν εκεί ή να πάω να αγοράσω?). Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει για να συμπληρώσω την αίτηση συμμετοχής.:Απορία:

margot 01-05-2009 18:55

Παιδιά εντάξει:sm7:βρήκα στα στοιχεία επικοινωνίας με την Moto adventures (λίγο ψάξιμο ήθελε:sm7:) και θα επικοινωνήσω μαζί τους αύριο να δώ μήπως προλαβαίνω να έρθω και εγώ το Σάββατο

skippybi 01-05-2009 19:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από margot ( 27638)
Παιδιά εντάξει:sm7:βρήκα στα στοιχεία επικοινωνίας με την Moto adventures (λίγο ψάξιμο ήθελε:sm7:) και θα επικοινωνήσω μαζί τους αύριο να δώ μήπως προλαβαίνω να έρθω και εγώ το Σάββατο

Νοικιάζεις και από εκεί ότι δεν έχεις...

Επικοινώνησε όμως για να δηλώσεις συμμετοχή, αν υπάρχει πρόβλημα ρώτησε μήπως μπορείς να πας στην θέση μου που είχα δηλώσει αρχικά αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω τελικά για 9 Μαίου!!!;)

margot 02-05-2009 10:02

Θα επικοινωνήσω μαζί τους, thanks για την ενημέρωση και για την προσφορά;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!