GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   led λαμπες στα προβολακια ομιχλης (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14836)

Carduelis 25-10-2010 13:37

Απάντηση: led λαμπες στα προβολακια ομιχλης

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 236824)
Για να αγοράσεις <<αξιόπιστα >> led....πρεπει να βάλεις το χέρι βαθια μεσα στην τσεπη----:yz

Αυτα που δειαβαζω για την απόδοση με βρίσκουν 100% σύμφωνο....επειδη το έχω ψάξει αρκετα:hmmm::o---εχω καταλήξει οτι led --σε σχετικα καλες τιμες--ειναι εφικτο-οικονομικο-αποδοτικο να μπουν στην <<ψείρα>> του εμπρος φαναριού,στα φλας,καθως και στον φωτισμο της πινακιδας---ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ.....επειδη πολλα led λογω χαμηλης κατανάλωσης,βγαζουν alarm σε μοτορια με can-bus,πρεπει τα ledakia που θα βάλουμε να ειναι συμβατα με can bus...αλλιως θα κλαιμε τα χρήματα μας.......

για όποιον θέλει led σε καλες τιμες---επειδη το εχω ψάξει αρκετα:o---καλο θα είναι να ρίξει μια ματια και εδω.......:D:D:D:D

Led

Εχω βάλει led το λαμπάκι της "ψείρας" και χρειάστηκε να μπει αντίσταση για να "ξεγελάσει" το can bus και να μην βγαλει alarm failure. Eξαιρετικό οπτικά το αποτέλεσμα.

vpentza 25-10-2010 13:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 236961)
Εχω βάλει led το λαμπάκι της "ψείρας" και χρειάστηκε να μπει αντίσταση για να "ξεγελάσει" το can bus και να μην βγαλει alarm failure. Eξαιρετικό οπτικά το αποτέλεσμα.

εάν δεν κάνω λάθος, η τοποθέτηση της αντίστασης, σου ακυρώνει το 2ο επιθυμητό αποτέλεσμα τοποθέτησης led που είναι η κατανάλωση ρεύματος...Βέβαια μιλάμε για 5W αλλά εάν τα χρησιμοποιούσαμε σε προβολάκια...

vasorfa 25-10-2010 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 236961)

:sm7::sm7::sm7:Ετσι κάναν και στην Κρήτη κάτι φιλαράκια:D

ειχα και εναν...που έβαλε την κανονικη λάμπα(ψειρα) και παραλληλα και την led.....:p:p:pπολυ γέλιο....!!!!

Πέραν της πλάκας όμως---τα νέα λεd με cunbus support-είναι έτοιμα με κύκλωμα και οικονικες αντιστασεις,που πλεον --δεν χρειαζετε να πατενταρεις ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!:cool:

vasorfa 25-10-2010 14:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 236969)
εάν δεν κάνω λάθος, η τοποθέτηση της αντίστασης, σου ακυρώνει το 2ο επιθυμητό αποτέλεσμα τοποθέτησης led που είναι η κατανάλωση ρεύματος...Βέβαια μιλάμε για 5W αλλά εάν τα χρησιμοποιούσαμε σε προβολάκια...

Σωστός ο Μπίλ!!!!:):):)

georged 25-10-2010 14:53

1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yamdoc ( 236883)
Αναθεωρηση:
ια να τα δειτε μπειτε στη σελιδα του adventure, πηγαινετε στο προτεινομενος τιμοκαταλογος και ανοιξτε το pdf που ειναι δεξια και θα δειτε τα προβολακια με led

Φαίνεται να έχεις Adventure, γιατί δεν αγοράζεις μόνο τους προβολείς LED με 127euro?

Carduelis 25-10-2010 15:36

Δείτε κι εδώ, φαίνονται πολύ καλά τα LED και μάλιστα .. με dimmer !!
#!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!