![]() |
Απάντηση: Σαββατο 30-10 χωμα απο Αυλωνα προς Λειβαδια
...παρεα θελετε?...το μονο κακο οτι δεν εχω προλαβει να βαλω αποστατες...θα δω τι μπορω να κανω...δεν ειναι συγουρο ακομα θα ενημερωσω...;);)
καλη ιδεα λιακο... |
Απόσπασμα:
;) Φυσικα και σε θελουμε. Δεν τρεχει τιποτα και που δεν εχεις αποστατες. Αντε,σε περιμενουμε. |
...μου ειναι κοντο ρε φιλε και κουραζει την μεση μου...αχ τι μας κανεις νυχτιατικα.....
|
Απόσπασμα:
Κριμα ειναι. |
Απόσπασμα:
με μπριζωνεις τωρα ετσι....???? χαχαχαχα λιακο ειμαι 80 % παρεα σου.... |
άντε να μαζευόμαστε σιγούλια σιγούλια, ο καιρός θα είναι super και η λασπούλα ότι πρέπει για παιχνίδια !!! :)
άρα οι συμμετοχές είναι : emix KTM SUPER ENDURO danaos ?????? vasorfa ?????? spacemail66 KLR 250 L3f GS 800 man !!! DRZ 400 .... |
άρα οι συμμετοχές είναι :
emix KTM SUPER ENDURO danaos KTM SUPER ENDURO vasorfa ?????? spacemail66 KLR 250 L3f GS 800 man !!! DRZ 400 Κατα τ αλλα ειμαστε σε bmw-οφορουμ!!! :sm7::sm7::sm7: Ας ελπισουμε τουλαχιστον ο vasorfa να ερθει με κανενα bmw! |
απο ότι βλέπω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ο malakas της παρεας θα ειμαι εγω:p:p(r1200-gs adventure---με το φτερακι ομως..μην ξεχνιόμαστε,,,:D:D).....Κραταω μόνο μια επιφύλαξη,,,γιατι αρπαξα ενα κρυωμα και δεν ξερω αν θα τα καταφερω.....:(:(
πάντως το παρεάκι που στήνεται ειναι και μαμω!!!!! ασχετο....ο λ3f me 800ARI?:hmmm: Σχετικο....μιας και είμαι ο πιοοοο βαρυς και πιό ανει΄δίκευτος-----καταλαβαινετε οτι έχετε να ρίξετε πολυ σπρωξιμο......:sm7::sm7: |
Εγώ δεν βρήκα ακόμη λάστιχα για το ΚουΛουΡου αλλά το βλέπω να έρχομαι ετσι κι αλλιώς. :D:D:D
|
Επίσης,,,,καποιες πληροφοριες της διαδρομης...(χιλιομετρα-ώρα-τεραιν) αν τα καταφερω...δεν θέλω να έιμαι με 33 λιτρα καυσιμου...:rolleyes::rolleyes:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!