GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Τι σημαινει, μπαταρια?? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14952)

ckk 02-11-2010 01:37

Απάντηση: Τι σημαινει, μπαταρια??

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 240553)
:)Φίλος...εδω είμαστε για να βοηθάμε το ένα μέλος το αλλο..:).και να εκφραζουμε τις αποψεις μας;)--ΣΥΜΦΩΝΩ---οπως είπες και εσυ--δεν προσπαθουμε να δουμε---συγκρινουμε ποιος την εχει,,,,,μεγαλυτερη---:p:D(μιλαω για την εμπειρια...και καταρτιση)...---αν και ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ....τρεχουν ΠΟΛΛΟΙ....πρωτος ομως βγαινει ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ:sm7::sm7: ναι, και σας ευχαριστώ:sm6:

και για να ολοκληρωσω,,,,,,,,,ΕΧΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ:Απορία::hmmm::hmmm:(σορρυ για τα caps--δινω εμφαση--δεν φωναζω:o) απλα με παραξενευει μα γιατί συνεχίζει να σε παραξενεύει το ότι απλά ΔΕΝ το ξέρεις το θέμα? δεν σου έχει ξανασυμβεί? :confused::confused::):) το γεγονος να έχει 2 μπαταριες----οπως και to ERROR ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ στο παλικαρι.....εκτος πάλι αν εχω τοοοόόόόόόόόόόοοοοοο λαθος........το DWALLO ειναι για μπαταρια ---ΟΧΙ μπαταριΕΣ συναγερμου.....:hmmm::hmmm:(σορρυ αλλα οι ΑΠΟΡΙΕΣ μου ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ--γιαυτο αλλωστε και ΕΠΙΜΕΝΩ στο θεμα....:cool:)

και πεντακάθαρα και ευγενικά μας ευχαριστεί, εμένα διότι ότι έκανε αυτό ακριβώς που του είπα και έλυσε το πρόβλημά του, όπως και οι υπόλοιποι φίλοι αν δουν κάτι ανάλογο στο καντραν τους, και εσένα από ευγένεια που ασχολήθηκες να του πεις λάθος διάγνωση. και επί πλέον ΑΚΟΜΗ απορείς ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...:sm7::sm6::sm1:
βόρεια με νότια προάστεια...τσ τσ τσ τσ, να σας ρωτάμε να μαθαίνουμε...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 02-11-2010 01:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από atertoto ( 239252)

......στο τελος μου βγαζει WPA με μια αδεια μπαταρια διπλα :confused:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από atertoto ( 240805)

Καταρχην ηρεμια.:(

Στο κανταν μου εβγαζε την ενδειξη D W A μαζι με ενα σχημα αδειας μπαταριας διπλα.

Λογικά, το δεύτερο είναι το σωστό .... Antitheft Alarm System (DWA)

vasorfa 02-11-2010 08:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 241104)
και πεντακάθαρα και ευγενικά μας ευχαριστεί, εμένα διότι ότι έκανε αυτό ακριβώς που του είπα και έλυσε το πρόβλημά του, όπως και οι υπόλοιποι φίλοι αν δουν κάτι ανάλογο στο καντραν τους, και εσένα από ευγένεια που ασχολήθηκες να του πεις λάθος διάγνωση. και επί πλέον ΑΚΟΜΗ απορείς ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...:sm7::sm6::sm1:
βόρεια με νότια προάστεια...τσ τσ τσ τσ, να σας ρωτάμε να μαθαίνουμε...

Ok then ,,,,,its WAR:D:D:p:p:p:p:sm7::sm7:

vasorfa 02-11-2010 08:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από atertoto ( 240805)
Καταρχην ηρεμια.:(

ο συναγερμος της BMW στη μοναδα εσωτερικα ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ )φοραει 2 μπαταριες 3volt η μια.

Σε περιπτωση που δεν μπορει να παρει ρευμα απο την κεντρικη 12 volt μπαταρια π.χ. λογο αποπειρας κλοπης να κοψουν τα καλωδια ,να μπορει για καποιο ευλογο χρονο να λειτουργει ο συναγερμος

.Το ιδιο συστημα εχουν και οι συναγερμοι σε σπιτια- μαγαζια σε περιπτωση που κοπει το ρευμα απο Δ.Ε.Η.

Στο κανταν μου εβγαζε την ενδειξη D W A μαζι με ενα σχημα αδειας μπαταριας διπλα. Μολις τις αλλαξα επαψε να εμφανιζεται .:D

Επιτεεελους!!!!!:):)

τωρα μου λυθηκε η απορια.....:)ειχα την εντυπωση οτι η εσωτερικη μπταρια στον συναγερμο ηταν μοναδικη--και ΟΧΙ 2:o

Thanks!

TASOS GS 02-11-2010 17:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 241145)

:sm3::sm3:

ckk 03-11-2010 21:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 241145)

war it is, then :D:D:D

..σσ.. ωραίος (αν και νότιος ;))

ckk 04-11-2010 00:42

[quote=ckk;242453]war it is, then :D:D:D

..σσ.. ωραίος (αν και νότιος ;))http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FB.gif

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!