![]() |
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 1150GS?
Απόσπασμα:
:yz:yz:yz:yz που είναι αυτή η BMW μη περνάμε ούτε απ'έξω????? Απόσπασμα:
The very best ! :sm8: Φίλε μου δεν ξέρω πως τα υπολογίσανε, αυτοί που στα είπανε, αλλά τα 8 άλογα δεν είναι λίγα και δεν είναι εύκολα να έρθουν στην συγκεκριμένη μηχανή οπότε αν ξαναπας στην "ΒΜW" που πήγες ψάξε την μηχανή καλά και εκτός από τα εύκολα όπως το Κ&Ν, η εξάτμιση, τα μπουζί και η έλλειψη καταλήτη (ποινικό) με την τοποθέτηση του Υ κοιτάξτε και τον εγκέφαλο για κάποιο διαφορετικό τσιπ με ή χωρίς αυτοκόλητητάκι επάνω....... Κατά τα άλλα σε γενικές, και όχι μόνο, γραμμές πρέπει να σε έχει καλύψει ο Γιώργος πιο πάνω και εάν η μηχανή έχει πάνω αυτά που λέω εγώ τότε και λίγα καίει......:( |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Βασιλη εχω μια αντιστοιχη εμπειρια απο το περσινο καλοκαιρι οπου εκαιγα 10 λιτρα στα 100 με το 1200!
Μετα απο πολυ ψαξιμο με τον κορυφαιο σε αυτα τα κουφα μηχανικο μου βρηκαμε σε μαυρο χαλι τα μπεκ που αντι να ψεκαζουν ετρεχαν βενζινη σα βρυσες.. Οταν συμβαινει αυτο η μηχανη εχει και εμφανως λιγοτερη δυναμη ψηλα ενω χαμηλα δεν καταλαβαινεις διαφορα. Προσεξε καλα το τσιπακι της γνωστης βελτιωτικης εκ Γερμανιας που μπορει να εχουν βαλει και να μην το βλεπεις, ανεβαζει ψηλα την καταναλωση... |
[QUOTE=pepax66;262665]:yz:yz:yz:yz που είναι αυτή η BMW μη περνάμε ούτε απ'έξω?????
δες που μενει ο Βασιλης και θα καταλαβεις ποια μπεμβε!!!! |
3 Συνημμένο(α)
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟ Κ/Ν ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ.ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΙΡΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 10.000ΧΛΜ.ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ.
|
[quote=paschalis;265950]
Απόσπασμα:
|
[quote=pepax66;266883]
Απόσπασμα:
Φιλε ειμαι σιγουρος οτι εχει κι αλλου, αλλα ειναι πολυτελεια να εχεις να διαλεξεις τουλαχιστον αναμεσα σε 3-4!! |
Απόσπασμα:
Με ολο το θαρρος που σου εχω δε βγαζεις στη φορα τον παλιο ιδιοκτητη η την πινακιδα σου να δουμε μηπως βγαλουμε κανενα λαυρακι. Αυτα τα μπουζι δεν εχουν 10000 χλμ εκτος αν τα εκανε σε 3 χρονια. Επισης το χρωμα τους σημαινει πλουσιο μιγμα.. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!