![]() |
Απάντηση: Λαμπάκι ABS (βλάβη)
αν θυμάμαι καλά μου το έκανε κ εμένα στη αρχή μόλις την προτοπηρα..την πήγα Βουλιαγμένης κ ο Βασίλης fast & furious πείραξε μια βιδουλα κ όλα οκ!!..αυτό είχα να ανεφερω-επίσης δεν χρειάστηκε να την βάλει στο εγκέφαλο!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μπορει να ανάψει και λογο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ πεδιου,,,,,απλα θέλει προσεχτικη οδηγηση απο εκει και περα γιατι τα μαστόδοντα μας των 260 κιλων και χωρις abs...και integral....ειναι ,,,,,επικινδυνα....:o:o όπως λεμε ολοι.....μακαρι να ειναι οτι φτηνότερο...:o:o |
Σήμερα που έκανα τον ταξιτζή λόγο γενικής απεργίας και που ήμουν συνέχεια στο άναψε σβήσε τον κινητήρα δεν μου έκανε το παραμικρό πρόβλημα.
λογικά φοβήθηκε που της είπα ότι θα πάρω παπάκι και θα την αφήσω στο υπόγειο:sm7: |
:sm3::sm3::sm3:
Απόσπασμα:
:p:p:p:p:sm7::sm7::sm7::sm8::sm3::sm3: |
Αντρεα μην το αφησεις ετσι,ετσι το εκανα κι εγω και μου αναψε ξαφνικα με 160klm στην επιδαυρου και δεν ειχα σχεδον καθολου φρενα,μαλλον το διακοπτακι ειναι...
|
Απόσπασμα:
Οκ θα πάω να το κοιτάξουν;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ο Σπανος στο μαθημα την προηγουμενη κυριακη ειπε το εξης: "Ξερετε γιατι προτιμω το KTM990 Adventure R, αντι του 990 του απλου; Γιατι δεν εχει ABS και σχεδον καθολου ηλεκτρονικα". Βεβαια οταν ηταν στην BMW, αναγκαστικα ειχε μηχανες με ηλεκτρονικα βοηθηματα. Εδω ανεφερε βεβαια οτι "Η bmw που θα προτιμουσε περισσοτερο να εχει ειναι μια R80GS, με καθολου ηλεκτρονικα". Καλα τα ηλεκτρονικα, αλλα οταν σ αφησουν,εκτος του οτι μπορει να σε βαλουν σε κινδυνο, πρεπει να βγεις στη Συγγρου για να μπορεσεις να τα πληρωσεις. |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!