GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Λαμπάκι ABS (βλάβη) (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15937)

xenos 08-12-2010 16:19

Απάντηση: Λαμπάκι ABS (βλάβη)

αν θυμάμαι καλά μου το έκανε κ εμένα στη αρχή μόλις την προτοπηρα..την πήγα Βουλιαγμένης κ ο Βασίλης fast & furious πείραξε μια βιδουλα κ όλα οκ!!..αυτό είχα να ανεφερω-επίσης δεν χρειάστηκε να την βάλει στο εγκέφαλο!!

saitman 08-12-2010 16:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 268693)
Σεξουαλική παρενόχληση?:Απορία::Απορία::Απορία::sm7::sm7::sm7:

ανα χαθεις!!του gandrea το ελεγα:sm7::sm7:

vasorfa 08-12-2010 17:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 268792)
Σε εμένα με ADVE '09 άναψε χωρίς λόγο και αιτία έτσι απλά στην Εθνική οδό στην επιστροφή από εκδρομή καταγράφηκε η βλάβη στον εγκέφαλο αλλά όταν το ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα ίσως η θερμοκρασία στα υγρά φρένων να είχε ανέβει πολύ, ίσως είχε η μονάδα ανάδρομο Ερμή, ίσως.....ΝεύραΝεύραΝεύρα

Μπορει να ανάψει και λογο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ πεδιου,,,,,απλα θέλει προσεχτικη οδηγηση απο εκει και περα γιατι τα μαστόδοντα μας των 260 κιλων και χωρις abs...και integral....ειναι ,,,,,επικινδυνα....:o:o

όπως λεμε ολοι.....μακαρι να ειναι οτι φτηνότερο...:o:o

gandreas 08-12-2010 18:26

Σήμερα που έκανα τον ταξιτζή λόγο γενικής απεργίας και που ήμουν συνέχεια στο άναψε σβήσε τον κινητήρα δεν μου έκανε το παραμικρό πρόβλημα.
λογικά φοβήθηκε που της είπα ότι θα πάρω παπάκι και θα την αφήσω στο υπόγειο:sm7:

vasorfa 08-12-2010 18:32

:sm3::sm3::sm3:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 268891)
Σήμερα που έκανα τον ταξιτζή λόγο γενικής απεργίας και που ήμουν συνέχεια στο άναψε σβήσε τον κινητήρα δεν μου έκανε το παραμικρό πρόβλημα.
λογικά φοβήθηκε που της είπα ότι θα πάρω παπάκι και θα την αφήσω στο υπόγειο:sm7:

:p:p:p:p:sm7::sm7::sm7::sm8::sm3::sm3:

vaskoukou 08-12-2010 18:37

Αντρεα μην το αφησεις ετσι,ετσι το εκανα κι εγω και μου αναψε ξαφνικα με 160klm στην επιδαυρου και δεν ειχα σχεδον καθολου φρενα,μαλλον το διακοπτακι ειναι...

gandreas 08-12-2010 18:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 268897)
Αντρεα μην το αφησεις ετσι,ετσι το εκανα κι εγω και μου αναψε ξαφνικα με 160klm στην επιδαυρου και δεν ειχα σχεδον καθολου φρενα,μαλλον το διακοπτακι ειναι...

Οκ θα πάω να το κοιτάξουν;)

pepax66 08-12-2010 23:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 268897)

O δρόμος φταίει και εμένα εκεί μου άναψε!:hmmm:

emix 09-12-2010 09:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lostre7 ( 268814)
bmw και πα@@@@ρια......

Ο Σπανος στο μαθημα την προηγουμενη κυριακη ειπε το εξης:

"Ξερετε γιατι προτιμω το KTM990 Adventure R, αντι του 990 του απλου; Γιατι δεν εχει ABS και σχεδον καθολου ηλεκτρονικα".
Βεβαια οταν ηταν στην BMW, αναγκαστικα ειχε μηχανες με ηλεκτρονικα βοηθηματα. Εδω ανεφερε βεβαια οτι "Η bmw που θα προτιμουσε περισσοτερο να εχει ειναι μια R80GS, με καθολου ηλεκτρονικα".

Καλα τα ηλεκτρονικα, αλλα οταν σ αφησουν,εκτος του οτι μπορει να σε βαλουν σε κινδυνο, πρεπει να βγεις στη Συγγρου για να μπορεσεις να τα πληρωσεις.

Kimwnas 09-12-2010 14:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 267936)
Κοιτα μηπως ειναι ενα διακοπτακι πισω απο την μπροστινη μανετα του φρενου,εμενα αυτη ειχε κολλησει,μου εριξαν λιγο αντισκουριακο,και παραγγηλαν ενα διακοπτακι γιατι δρν το ειχαν(mns Θανασης).;)

Και σε μένα όταν μου το έκανε τελικά αυτό ήταν... (αφού μου πήγε να όμως μέχρι να το βρούμε... έβλεπα τα ευρώ να πετάνε - κι ήταν και πρόσφατο τότε το σκηνικό με τον Ηλία - emix)...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:52.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!